Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 80 K

itsik30
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב משפחתי, נפח מנוע עד 1600 , סכום הוצאה עד 75 מקסימום 80 K, שנה מה שיותר גבוהה קולומטראז' נמוך (כמו כולם :-) ).

חשבתי על כמה אפשרויות I30 ,סוזוקי ליאנה, פורד פוקוס, או פלואנס , אשמח לשמוע דעתכם, וגם לציין לאיזה שנתון התכוונתם.

תודה

איציק

פורסם

בסכום הזה יש המון רכבים משפחתיים באזור שנת 2010 כך שמומלץ שתציין מה חשוב לך ברכב: בטיחות? אמינות? צריכת דלק? שמירת ערך? תא מטען? מרווח וכו'.

היום באזור ה-95 אלף שקל, כבר אפשר לקנות משפחתית חדשה עם מימון מחברות הליסנינג. "ההפסד" היחידי הוא שאתה יד שנייה, אבל עדיין יש לך 3 שנות אחריות מלאה.

פורסם

אכן ניתן לרכוש כיום רכבים משפחתיים כמו פורד פוקוס או מאזדה 3 כמעט חדשים במחירים של 90-95 אלף ש"ח.

לגבי הרכבים ששאלת עליהם, אז רנו פלואנס היא הכי מרווחת וגדולה מבין המכוניות. יונדאי i30 זריזה ממנה וגם מעט מאובזרת יותר. את הליאנה אין ממש טעם להזכיר בהקשר של הרכבים האחרים שציינת, מדובר ברכב ישן יחסית ובסכום כזה אין שום בעיה לרכוש את הדגם שהחליף אותו, הסוזוקי SX4.

אני מציע לך לבדוק גם את ניסאן נוט וקיה סיד הרגילה או סטיישן.

פורסם
בסכום הזה יש המון רכבים משפחתיים באזור שנת 2010 כך שמומלץ שתציין מה חשוב לך ברכב: בטיחות? אמינות? צריכת דלק? שמירת ערך? תא מטען? מרווח וכו'.

היום באזור ה-95 אלף שקל, כבר אפשר לקנות משפחתית חדשה עם מימון מחברות הליסנינג. "ההפסד" היחידי הוא שאתה יד שנייה, אבל עדיין יש לך 3 שנות אחריות מלאה.

לא הבנתי מה זה אומר חדשה עם מימון של חברת הליסינג? ולמה אני יד שניה? האם יד ראשונה יהיה כתוב ליסינג?

האם הרכב חדש לגמרי ? אם אני נותן את כל הסכום למה שלא יהיה על שמי מהתחלה?

פורסם
לא הבנתי מה זה אומר חדשה עם מימון של חברת הליסינג? ולמה אני יד שניה? האם יד ראשונה יהיה כתוב ליסינג?

האם הרכב חדש לגמרי ? אם אני נותן את כל הסכום למה שלא יהיה על שמי מהתחלה?

אתה קונה רכב חדש עם 0 קילומטר אבל אתה לא קונה מהיצרן חברת הליסינג קונה את הרכב כביכול עבורה

בהנחה ולכן הרכב נרשם עליה ואז מגיע אדון X וקונה את הרכב בהנחה של __ אחוז הוא מקבל רכב חדש אך יד שניה

פורסם
אתה קונה רכב חדש עם 0 קילומטר אבל אתה לא קונה מהיצרן חברת הליסינג קונה את הרכב כביכול עבורה

בהנחה ולכן הרכב נרשם עליה ואז מגיע אדון X וקונה את הרכב בהנחה של __ אחוז הוא מקבל רכב חדש אך יד שניה

וכמה הנחה זה נותן?

אגב על הדרך מה דעתכם על פוקוס בתקציב של 80 K?

פורסם

תלוי בסוג הרכב.

מאזדה 3 "חדשה" נמכרת בכ-95 אלף ש"ח - מגלמת כ-27 אלף ש"ח הנחה.

פורד פוקוס "חדשה" נמכרת בכ-90 אלף ש"ח - מגלמת כ-32 אלף ש"ח הנחה.

טויוטה קורולה "חדשה" נמכרת בכ-105 אלף ש"ח - מגלמת כ-17 אלף ש"ח הנחה.

קיה פיקנטו "חדשה" נמכרת בכ-68 אלף ש"ח - מגלמת כ-5 אלף ש"ח הנחה.

בקיצור, כל רכב וההנחה שהוא מקבל בהתאם לכוחות השוק.

הפוקוס לדעתי מכונית די מוצלחת. נוחה, מרווחת, בטיחותית רק קצת עצלנית מבחינת ביצועים. אולי שווה לשקול את הפוקוס סטיישן, קצת יותר שימושית ולא יותר יקרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
תלוי בסוג הרכב.

מאזדה 3 "חדשה" נמכרת בכ-95 אלף ש"ח - מגלמת כ-27 אלף ש"ח הנחה.

פורד פוקוס "חדשה" נמכרת בכ-90 אלף ש"ח - מגלמת כ-32 אלף ש"ח הנחה.

טויוטה קורולה "חדשה" נמכרת בכ-105 אלף ש"ח - מגלמת כ-17 אלף ש"ח הנחה.

קיה פיקנטו "חדשה" נמכרת בכ-68 אלף ש"ח - מגלמת כ-5 אלף ש"ח הנחה.

בקיצור, כל רכב וההנחה שהוא מקבל בהתאם לכוחות השוק.

הפוקוס לדעתי מכונית די מוצלחת. נוחה, מרווחת, בטיחותית רק קצת עצלנית מבחינת ביצועים. אולי שווה לשקול את הפוקוס סטיישן, קצת יותר שימושית ולא יותר יקרה.

אז נאמר שאני רוצה ללכת על קנייה של פוקוס חדשה מלסינג, שתי שאלות.

-- מאיפה אתם ממליצים לקנות מנסיון שלכם?

--והאם יהיה קשה למכור את הרכב כיד שנייה בעוד כ שנתיים שלוש?

תודה לעונים

פורסם

1. מהסוכנות שנותנת לך את המחיר הכי טוב ואת תנאי המימון הכי טובים. רכב חדש זה רכב חדש.

2. סביר להניח שכן, אבל אין לדעת בוודאות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אז נאמר שאני רוצה ללכת על קנייה של פוקוס חדשה מלסינג, שתי שאלות.

-- מאיפה אתם ממליצים לקנות מנסיון שלכם?

--והאם יהיה קשה למכור את הרכב כיד שנייה בעוד כ שנתיים שלוש?

תודה לעונים

לא יודע לגבי שאלה ראשונה, אך לגבי השניה, כן, יהיה בהחלט קשה מאוד מאוד עד בלתי אפשרי למכור את הרכב כעבור שנתיים שלוש, אלא אם כן תוריד המחיר לרמה של ״מחיר זבל״.

אם אתה מקבל הנחה של 25% עכשיו, תתכונן להוריד 30% ואולי יותר מהמחירון במכירה. אבל, במספרים אבסולוטיים זה אולי יהיה פחות ממה שאתה מקבל היום, במיוחד אם תחזיק את הרכב לא שנתיים-שלוש אלא 4-5. חוץ מזה, נראה לי שעדיפה מאזדה 3 מהדור הנוכחי מפוקוס של דור קודם במחירים די דומים. כשתרצה למכור פוקוס, יהיו המון פוקוסים מהדור החדש במחירים דומים ולא תוכל להתחרות בהם.

נ.ב. עד שהקלדתי את התשובה, Tzvika-Pick כבר ענה על השאלות :)

פורסם

אני חייב הערה קטנה לגבי הקושי במכירה, לי רכבים כאלה משומשים נשמעים כעיסקה מעולה למי שחושב טיפה, נכון הבעלות הראשונה היא ליסינג ויש הורדה במחירון אבל זה בעצם משחק לטובת הקונה בדיוק כמו ברכישה של רכב מאדם פרטי שרכש בשיטת ליסינג מימוני.

נכון מדובר ברכבים שיועדו לליסינג ומגיעים ברמת הגימור הנמוכה ולנסות למכור אותם למישהו שלא חושב לעומק יכול להיות קצת קשה אבל כרוכש של רכב כזה משומש מקבלים בעצם רכב פרטי לכל דבר, חדש יחסית ובמחיר נמוך כמעט כמו של רכב ליסינג אמיתי שאדם כלשהו קיבל מהעבודה ו-"זכה" לאחזקה של חברת ליסינג.

לדעתי, בתקציב שלך חפש רכב כזה משומש, אחד כזה שכבר נקנה כחדש יד ראשונה מליסינג או כזה שהיה בליסינג מימוני אצל אדם פרטי.

בהצלחה ושבוע טוב.

• תוכן חדש...