Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבי מתעניין ברכישת G37 2010.

החשש העיקרי שלנו הוא משיגרת הטיפולים ברכב. ידוע שהמוסך מגיע לקחת את הרכב, ועל פניו הכל מאוד ורוד.

השאלה שלי בעיקר לאנשים שהחזיקו את הרכב: האם באמת זה קל ונעים כמו שזה נשמע? כמה יקרים הטיפולים ברכב? איך קרסו מתייחסים לבעלי אינפיניטי? (כמו שהם מתייחסים לבעלי רנו? :-( )

ומישהו יודע מה קורה אחרי שתמה האחריות על הרכב?

תודה,

משה.

מגאן 265

פורסם

אימא שלי גם שקלה לקנות EX משומש או G חדשה אבל בגלל עניין (חוסר) המוסכים וויתרנו.

ממכר שיש לו G37 קופה הבנו שהעניין לא כזה פשוט של לבוא לקחת את הרכב (צריך לתאם תור הרבה מראש) וגם שהעלויות טיפולים יחסית גבוה.

כרגע אנחנו מאוד מרוצים מהשירות שאנחנו מקבלים מהמוסך המורשה של מרצדס (גם כן באים לקחת\להחזיר את האוטו לבד או אם אתה מגיע אז מזמינים לך מונית על חשבונם), גם מבחינת העלויות במוסך אנחנו מאוד מרוצים, ממשך עשו מהפך של 180 מעלות בהשוואה לשנים קודמות.

בכל מקרה אנחנו החלטנו לא להסתכן ולרכוש רכב יוקרה שעוד שנה-שנתיים יצא מאחריות ולא ברור עדיין איפה אפשר לטפל בו (מבחינתינו זה לא אופציה לנסוע מחיפה לפתח תקווה כל פעם שצריך לקפוץ למוסך ואף אחד לא מבטיח לך שעדיין יבואו לקחת את הרכב אחרי תום תקופת האחריות).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

יש לי חבר שיש לו לקסוס אי.אס. 250, הוא בין הרוכשים הראשונים של הרכב הזה בארץ.

גם שם יש את השירות הזה שבאים לקחת את הרכב ונותנים לו רכב חילופי, בד"כ של לקסוס או אם אין להם במלאי, נותנים לו רכב מקביל מחב' השכרה.

אני יודע שהוא מאוד מרוצה.

לגבי אינפיניטי, זה רכב יחסית נדיר ואני לא מכיר מישהו שמחזיק רכב זה באופן אישי.

מתוך הניסיון שיש לי עם חב' קרסו, ומתוך ניסיונם של חברים רבים אחרים כאן בפורום, כולל בפורום אספנות (שם נפתח שרשור מיוחד על רמת הטמטום של היבואן, אשר מערים קשיים רבים על בעלי רנו אספנות שזקוקים מעת לעת לאישורים של מוסך היבואן- תקראו ותקבלו פחד ולא תרצו לעולם לקנות רכב מסוג רנו ניסאן או אינפיניטי) מציע לך לא להתקרב.

בני

פורסם

יצאתי עם בחורה לפני מספר חודשים שהייתה ברשותה סוזוקי אלטו,וגם אותה באו לקחת מהבית לטיפול שיגרתי.

no big deal,זה לא שמדובר במשהו יום יומי,וגם אם השירות הזה לא ניתן אפשר אני מניח להסתדר בלעדיו,זה לא שצריך לקפוץ למוסך כל שבוע,או חודש.

פעם פעמיים בשנה זה כל הסיפור.

Porsche 944 turbo

פורסם

אין שום בעיה עם הנושא של איסוף מהבית.

השאלה היא מה קורה כאשר הרכב יוצא מאחריות - האם אבא שלי צריך להגיע עצמאית מהצפון למוסך המרכזי או שהשירות ממשיך?

ולצערי יש לי ניסיון לא מועט עם חברת קרסו (כמו שאפשר לראות בחתימה) וזה אחד הגורמים לרעת הרכב הזה (שנשמע מדהים בפני עצמו).

מגאן 265

פורסם

אז ככה אצלי הרכב כמובן באחריות.

באים לקחת אותו מהבית (אני גר באילת).

לגבי מחיר טיפולים אני לא ממש זוכר אבל נראה לי

15000- 800 שקל

30000- 3000 שקל.

שוב אני לא סגור על המחירים.

סה"כ היחס והשרות בסדר גמור. ואני מאוד מרוצה מהאוטו.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
אז ככה אצלי הרכב כמובן באחריות.

באים לקחת אותו מהבית (אני גר באילת).

לגבי מחיר טיפולים אני לא ממש זוכר אבל נראה לי

15000- 800 שקל

30000- 3000 שקל.

שוב אני לא סגור על המחירים.

סה"כ היחס והשרות בסדר גמור. ואני מאוד מרוצה מהאוטו.

תודה.

המחירים מאוד סבירים.

החלפים זה סיפור אחר כנראה...

מגאן 265

• תוכן חדש...