Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת שיפורים, בולגריה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יצא לי להיות נוכח בתערוכת השיפורים השנתית של אתר האינטרנט הגדול ביותר בבולגריה בתחום השיפורים (tuning.bg).

הופתעתי ממה שראיתי, מהתרבות המפותחת וממגוון השיפורים. בהחלט אפשר לומר שנהניתי.

התערוכה כללה אולם של מכוניות חדשות, בהן יונדאי ג'נסיס, מזראטי גראן טוריסמו, ועוד כמה מכוניות מרשימות.

עוד אולם של מכוניות משופרות, שהמרשימות מביניהן הייתה חיפושית ישנה עם מכלולים של פורשה.

נערכה גם תצוגת דריפטים עם ב.מ.וו מיועדות לדריפטינג. אני חייב לציין שהנהגים לא היו מקצועיים במיוחד ורואים שלא נעשו חזרות מיוחדות.

לסיום נערכה תחרות "מיס טיונינג" לשנת 2012.

יש לציין שהכניסה לתערוכה עלתה 7 לבה (שזה משהו כמו 17 שקל), והאוכל והשתיה לא תומחרו בצורה חזירית ביחס למחירים הרגילים שלהם כאן. בהשוואה לאוטומוטור ועוד שלל הפקות גזלניות - יש לנו מה ללמוד מהם (בין היתר).

מספיק עם המילים, צילמתי כמה תמונות.

P1020134.jpg

P1020135.jpg

P1020141.jpg

P1020148.jpg

P1020152.jpg

P1020153.jpg

P1020156.jpg

P1020175.jpg

172

פורסם

תגיד לי, זה חוקי להסיע כל-כך הרבה מטען מאחור שם בבולגריה? :wink:

attachment.php?attachmentid=290785&d=1338927123

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

אני בטוח שיש עוד תמונות .... :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תמונות יפות!

נראה שהבולגרים מאוד אוהבים בודי קיטים.

כמעט על כל הרכבים מורכבים בודי קיטים מוגזמים (לטעמי), זה גם מוזר כי נראה שהאווירודינמקיה של החיפושית והמוסטנג לא טובים יותר מבלטת רצפה.

TFSI Power

פורסם
תודה על התמונות.

אגב, למה דגל ישראל? היו נציגים של חברות ישראליות?

אני מניח שדגל ישראל הופיע שם כשם שדגל בולגריה כנראה מתנוסס בגני התערוכה בתל אביב.

172

פורסם
אני מניח שדגל ישראל הופיע שם כשם שדגל בולגריה כנראה מתנוסס בגני התערוכה בתל אביב.

אל תסמוך על זה...

8)

• תוכן חדש...