Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1244 כוחות סוס, מי מעוניין?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכירו את הוונום GT ספיידר החדשה.

מדובר על אחת מהמכוניות היותר מיוחדות, חזקות ויקרות שיש לשוק הרכב להציע. הרכב מיוצר ע"י סדנת Hennessey Performance והוא מיותר בד"כ בתצורת קופה.

v9.jpg

בסדנא מתפארים בעבודה כי המכונית המדהימה הזו (בגרסת הקופה) מספקת כ- 1230 כוחות סוס ומשקלה 1230 קילוגרמים.
נתוני הביצועים הם כמובן דרמטיים. מנוע ה- V8 בנפח 6.2 ליטרים נעזר בצמד מגדשי טורבו על מנת להוציא את אותו הספק אסטרונומי של מעל 1,200 כוחות סוס. המנוע, שמותקן במרכז המכונית לחלוקת משקל והתנהגות מושלמת הוא גולת הכותרת ומקור גאוותם של מהנדסי סדנת Hennessey. הוא משודך לתיבת הילוכים ידנית בעלת שישה הילוכים ומצליח להטיס את המכונית הזו מעמידה למאה קמ"ש בכ- 2.5 שניות.

בסדנא כבר קיבלו הזמנות לעוד 5 יחידות לשנת 2013 כאשר מחירה של גרסת הקופה עומד על 950,000 דולרים והקבריולט תתומחר בכ- 1.1 מיליון דולרים.

http://www.youtube.com/watch?v=lnsJapPC74g&feature=player_embedded#! דרך יוטיוב
ERROR:
If you can see this, then
YouTube
is down or you don't have Flash installed.

ולמי שלא מצליח לראות את הסרטון:

קרדיט לאתר ASPORT.

בוגאטי עדיין בסדר העדיפויות?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

כמה דלק המפלצת הזאת אוכלת?:shock:

נגיד והיה לי מליון דולר לשים עליה, כל שריטה שהרכב הזה היה אוכל הייתי דופק את הראש בקיר.

לשכן שלי יש מרצדס כמו שהיו משתמשים בזמנו בלבנון (אנחנו גרים כמה דקות מהגבול). הוא לקח אותה לטיפול מיוחד בירדן, פינק לה את הצורה שם. אחרי יומיים שהוא חזר הוא גילה שריטה מטורפת בעובי מכובד על הצד.

מצד שני למי שיקנה 1244 כ"ס הדלק לא בראש מעייניו, וכמו כן שאר הפרמטרים.

איזה רכב אלוהים ישמור! והעיצוב באמת נראה כמו עכביש רובוטריק.

ואוו.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תוכן חדש...