Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

לאחרונה אני מחפש עבודה בתחום ההיי-טק, וכפי שבטח כולם יודעים, רוב העבודות הטובות נמצאות איך לא, בתל אביב.

כבר הרבה זמן שאני פוסל את עצמי מלהשכיר דירה באזור, כי לדעתי זה מאוד יקר.

ובדומה לכך, כבר הרבה זמן שאני אומר "לא" למשרות בתל אביב עקב הפקקים בבוקר ומצד שני בערב (שזה עוד מילא)

לכן אני צריך עזרה בשביל לדעת האם זה אפשרי להגיע לאזור רמת החייל בצורה נוחה בלי פקקים.

אז ככה, אם למשל אני יוצא כל בוקר בשעה 8, מישהו יכול להגיד לי מה הצפי הגעה שלי לאזור?

כי אני יודע שקיימת האפשרות של שימוש בנתיב המהיר, השאלה היא האם באמת הוא עוזר בסופו של דבר?

והאם אולי כדאי לי לנסוע דרך כביש 4 צפון?

אשמח לעזרה והכוונה, תודה.

Polo 2012

פורסם

ירושלים - רמת החייל? לא טוב.

אין אפשרות נורמלית, לא ברכב ולא בתחבורה ציבורית.

מצד שני יש כאלה שעושים את זה מדי יום כבר כמה שנים,

אבל לא הייתי נכנס לזה מבחירה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איפה מתחילים הפקקים בבוקר ? ביציאה מירושליים ?

בכניסה לת"א ?

אתה יכול לנסות לצאת דרך נס הרים, להגיע למחלף ענבה (הקרוב ביותר מהצד שלך) ל 431 ולהתחבר משם לת"א.

לדעתי עדיף לעבור לפחות למודיעין.

פורסם

יש מעט לחץ ביציאה מירושלים בבוקר, באזור סיבוב מוצא, אבל זה לא פקק.

מה שיכול להיות מורכב בירושלים זה ההגעה לאחת היציאות. :roll:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הבלאגן מתחיל בערך באזור מחלף שפירים או גנות -תלוי ביום ובשעה-. זה יוצא אחרי החיבור לכביש המהיר.

אני עבדתי במשך 9 מחוץ לירושלים. (5 שנים באשדוד-אין פקקים- וקרוב ל4 באזור המרכז.)

לא נעים בכלל!

אפשר לקצר כמה דקות ע"י נסיעה מכביש 443 ואז לצאת בבן שמן, (או חיבור ישירות לכביש 6 במידה ואתה מוצא עבודה באזור ראש העין. אבל אז יש פקקים בכניסה לפארק אפק).

אם אתה יוצא בשעה 8 בבוקר, כמעט ואין לך אופציה לברוח מהפקקים!

כביש 4 סיוט בבוקר!

איילון (במידה ואתה בורח דרך הנתיב המהיר ו"חותך" את הפקק ב1), גם סיוט!

הפתרונות המוצעים:

אופנוע! (לא אידיאלי בחורף!)

לצאת ממש מוקדם. לברר אופציה של להתחיל את העבודה ב7 בבוקר ולסיים לקראת 15:00 (לפני תחילת הפקקים בחזור).

לצאת מאוחר. להתחיל לעבוד ב10 ולהשאר בעבודה עד 18-19.

בהצלחה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אין שום דרך נורמלית להגיע לרמת החייל בשעות הבוקר ברכב פרטי. המקום פשוט מפוצץ במכוניות, מכל הכיוונים. אם אתה מגיע מכיוון ירושלים אני מציע לך לנסות להתחבר מכביש 40 לדרך אם המושבות ומשם לחתוך לכיוון רמת החייל, אבל גם אז תיתקע בלא מעט פקקים.

חכה ל-2017 וסע ברכבת :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

.

.

הפתרונות המוצעים:

אופנוע! (לא אידיאלי בחורף!)

לצאת ממש מוקדם. לברר אופציה של להתחיל את העבודה ב7 בבוקר ולסיים לקראת 15:00 (לפני תחילת הפקקים בחזור).

לצאת מאוחר. להתחיל לעבוד ב10 ולהשאר בעבודה עד 18-19.

בהצלחה!

עודד.

רעיונות נחמדים, אני בהחלט אציע את זה למעסיק העתידי.

מישהו יכול לתת לי פרטים לגבי פתח תקווה, ומרכז ודרום תל אביב?

תודה

Polo 2012

• תוכן חדש...