Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחר שירדתי מהאיביזה עקב מחירי ביטוח גבוהים ההתלבטות שלי היא בין רנו קליאו ידני 1.2 או סוזוקי ספלאש ידנית שבמבצע.

על פי הנתונים היבשים אני מבין שהספלאש אוטו יותר חזק (95 כוח סוס) יותר זריז ויותרחסכוני.

איזה רכב לדעתכם עדיף? תודה רבה

פורסם

מבחינת כוח היתרון לספלאש,מבחינת מרווח הרנו במיוחד תא המטען,איכות החומרים לדעתי פחות או יותר זהה,מבחינת בטיחות הרנו נחשבת לאחת הבטיחותית בסופר מיני.

עשה נסיעת מבחן,אולי הכוח של הקליאו יספיק לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני רווק והמרווח של הספלאש בהחלט מספיק לי האוטו דיי מרווח אני מאמין גם שהוא יותר אמין מהרנו לא?

משום מה הספלאש יותר קורצת לי אולי כי קראתי על הרנו שהאוטו עייף

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הביצועים של הספלאש טובים יותר, אבל רק בקו ישר (בסיבובים היא מתנדנדת וזה מעצבן) המושבים בספלאש לא נוחים בכלל, והבולמים קשיחים.

הרנו יותר נוחה בטוחה ונעימה לנהיגה ולדעתי עדיפה.

תנהג על שתיהן ותחליט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

×
×
  • תוכן חדש...