Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להשקיע ברמקולים ה6X9 שלי ברכב

יש לי מגבר מעולה של JBL שנותן הספק מעל ומעבר

איזה רמקולים של 6X9 הם הכי טובים?

אני כרגע עם JBL 938 והם פצצה אבל הם בקופסא כי אין לי אפשרות לעשות חיתוך ברכב שלי אז אחד מהם נפל ומאז שומעים בו ממש חלש.

אני מדבר על רמקולים הכי טובים שיש אני מחפש משהו מעבר לסטנדרט לא משהו ב 300-400 שקל

אין הגבלה של כסף ככה שאתם מוזמנים לעזור :-P

עריכה:

איך ה T696 JBL מישהו מכיר אותם והאם הם באמת מצדיקים את המחיר הגבוהה (יחסית אל רוב השוק בארץ)?

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=2123

פורסם

שמע אתה פספסת פה את הדברים החשובים ביותר,

איזה מגבר יש לך (מעל ומעבר לא אומר כלום ומעבר)

ואיזה מוזיקה אתה שומע

ולמה אתה מעדיף להשקיע 1500 שקל ברמקולים 6X9 אחוריים ולא 1500 שקל בקומפוננטים HERTZ HI ENERGY לדוגמא שאתה אישית בתור נהג תקבל מהם תמורה פי כמה וכמה

JL Audio

פורסם

תודה רבה על התגובות ויש לי מגבר jbl 1004 משהו כזה והוא נחמד

מבחינת קומפוננט קדמי אני מחכה למורל בחדשים שיצאו בקרוב לשמוע ביקורות התקציב עליהם כנל לא מוגבל כרגע מעוניין להשקיע ב 6x9 איך אלו שציינתי? ואפשר לינק לאתר עם מידע?

אני שומע האוס דרבסטפ היפהופ בקיצר כל מהכל בעיקר האוס

פורסם
תודה רבה על התגובות ויש לי מגבר jbl 1004 משהו כזה והוא נחמד

מבחינת קומפוננט קדמי אני מחכה למורל בחדשים שיצאו בקרוב לשמוע ביקורות התקציב עליהם כנל לא מוגבל כרגע מעוניין להשקיע ב 6x9 איך אלו שציינתי? ואפשר לינק לאתר עם מידע?

אני שומע האוס דרבסטפ היפהופ בקיצר כל מהכל בעיקר האוס

אם אתה חייב 6X9 אחוריים תקנה ב200 - 300 שקל

JL Audio

פורסם

לי יש 1004JBL,

ואני לא יודע איך הוא בדיוק מגבר מאוד חזק (מעל ומעבר).

אני משום מה לא מרגיש זאת, לדעתי הוא דיי חלש.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

לדעתי כך 6X9 מורל טמפו וזהו אין ממש טעם בסט אחורי כל כך איכותי חבל על הכסף.

הטמפו עולים 500 שקל ,ואת העודף תוסיף לסט ממש איכותי קדימה כמו מורל הייבריד.

Hu: Alpine 9887R, Amp1:Earthqake extream,Amp2:RF 1001 BD,comp:Morel Dotec 6 ,Comp:Sony Xplode ,Sub:Earthquke DBXI 12

פורסם

לדעתי.

במידה ואין לך סאב. תקנה סאב טוב. וכאשר יהיה לך קומפוננט יהיה לך מערכת הרבה יותר טובה.

במידה ויש לך סאב.

תקנה קומפוננט 6.5 תתקין מאחורה. ב 1000 שקל.

ותקנה סט הרבה יותר טוב לקדימה. את ההפרשת תוסיף לבידוד הדלתות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ב 500-700 ש"ח אפשר למצוא את הרוקפורד מסדרת הפאוור T1693C. מאוד עוצמתיים.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

קומפוננט מקדימה אני מביא את המורל החדשים שיצאו. סאב כבר יש לי ומגבר אני הולך להביא ... בשביל זה שאלתי - איזה רמקולים 6X9 הכי טובים שיש כי זה הדבר היחיד שאני לא יודע

• תוכן חדש...