Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206

RonRt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי להביא רכב לעצמי

אני בן 17 ויש לי רשיון ונמאס להיות תלוי באוטו של ההורים...

אני כנראה יביא פיג'ו 206

השאלה זה איך לדעת לבחור את הרכב הנכון אני רואה מודעות של 18 אלף ואותו רכב מבחוץ עם אותו תיאור של שני אנשים שונים במחיר של 10 אלף..

מה אני צריך לברר על האוטו לפני שאני קונה ?

איך אני יודע מה זה אוטו טוב בשבילי ?

פורסם

אתה יכול לתת תקציב ואנחנו נעזור לך באפשרויות של כמה דגמים מומלצים,אחרי זה תבדוק מה מוצא חן בעיניך,ואותו תחפש,בלינק הזה יש כמה מדריכי קניה שיעזור לך:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7%9D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...