Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני החלפה של צמיגים בפאסאט שלי (TDI 130כ"ס) ומתלבט בין כמה צמיגים שונים.

אלו הם האופציות:

1.205/60R15 91V OPTIGRIP - Goodyear עלות - 550 ש"ח לצמיג

2.205/60R15 91H TL ContiPremiumContact 2- Continental עלות - 550 ש"ח לצמיג

3.205/60R15 91V C. Drive AC01 - Yokohama עלות - 380 ש"ח לצמיג

בנוסף ישנם שני צמיגים של Yokohama c.Drive עם מחירים שונים(בסדר הפוך - כלומר שזה בעל המהירות הנמוכה יותר עולה יותר) מדוע זה כך ומה ההבדל ביניהם מלבד המהירות?

- עולה 380 לצמיג - Yokohama - 205/60R15 91V C. Drive AC01

Yokohama - 205/60R15 95H C. Drive AC01 - עולה 530 לצמיג -

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

אני הייתי מדרג את הסדר העדפות שלי כך:

1) קונטיננטל.

2) יוקוהמה.

3) גודייר.

ההחלטה בין 1 ל-2 היא דיי קשה כי לכל צמיג יש יתרונות וחסרונות (לדעתי הקונטיננטל איכותי יותר אבל גם יקר משמעותית מהיוקוהמה, לשימוש סביר וסטנדרטי לא נראה לי שתרגיש הבדל בניהם).

ד"א, הגודייר לא צמיג רע, פשוט יחסית יקר בגלל השם.

כדי לקרוא ביקורות יותר מפורטות אתה מוזמן לחפש באתרים בחו"ל.

פורסם
אני הייתי מדרג את הסדר העדפות שלי כך:

1) קונטיננטל.

2) יוקוהמה.

3) גודייר.

ההחלטה בין 1 ל-2 היא דיי קשה כי לכל צמיג יש יתרונות וחסרונות (לדעתי הקונטיננטל איכותי יותר אבל גם יקר משמעותית מהיוקוהמה, לשימוש סביר וסטנדרטי לא נראה לי שתרגיש הבדל בניהם).

ד"א, הגודייר לא צמיג רע, פשוט יחסית יקר בגלל השם.

כדי לקרוא ביקורות יותר מפורטות אתה מוזמן לחפש באתרים בחו"ל.

אכן ההמלצה טובה, +1

אתה בשקט יכול ללכת על ה C.Drive שהוא גם שקט מאד והמחיר אכן זול יותר מהקונטיננטל.

קובי

:-)

פורסם

תודה על חוות הדעת אך מה בבקשר להבדלים בין שני סוגי הצמיגים של יוקוהאמה - הבדל משמעותי במחירים?

פורסם

האם לקחת את המחירים מאתר TIRES4U?

אני לא חושב שבאמת יש הפרשים כאלה באותו הדגם בין קוד מהירות H ל V.

משהו בפרסום לא נכון, ולדעתי המחיר 380 ש"ח ל C.DRIVE במידה הזאת נמוך מדי.

אולי נשאר בפנצ'ריה צמיג אחד, אולי לא טרי.

אני, בניגוד לאחרים, חושב שהדגם הזה של GOODYEAR, האופטיגריפ עדיף על C.DRIVE והוא ברמה של קונטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...