Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות ממישהו סט קומפוננטים של ריינבו הינה הדגם RAINBOW W 165 CSX

אין אותם בארץ והבחור אמר שהוא קנה אותם כשהיה בגרמניה.

אני רוצה את חוות דעתכם עליהם, איך הם?מה הם שווים וכמה?

HONDA CIVIC 2005 1.6 ES

פורסם

ערב טוב,

ה-CSX הוא הסט האמצעי בסדרת ה-Dream LINE, שהוא הליין הבסיסי של Rainbow.

ברשותי ה-SAX (הסט הבכיר ב-Dream LINE), אותו רכשתי בינואר האחרון בגרמניה (לא נמכר בארץ דאז - אין לי מושג אם בימינו יש מי שמוכר את הסט הזה) ואני מאוד מרוצה.

לדאבוני לא שמעתי את ה-CSX עליו אתה מדבר, אני נוטה להאמין שהסאונד זהה בבסיסו (שמעתי את ה-SLX הבסיסי יותר ופחות אהבתי).

בקש מהמוכר לשמוע את הסט, במידה וניתן - ותראה אם הוא קולע לטעמך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ערב טוב,

ה-CSX הוא הסט האמצעי בסדרת ה-Dream LINE, שהוא הליין הבסיסי של Rainbow.

ברשותי ה-SAX (הסט הבכיר ב-Dream LINE), אותו רכשתי בינואר האחרון בגרמניה (לא נמכר בארץ דאז - אין לי מושג אם בימינו יש מי שמוכר את הסט הזה) ואני מאוד מרוצה.

לדאבוני לא שמעתי את ה-CSX עליו אתה מדבר, אני נוטה להאמין שהסאונד זהה בבסיסו (שמעתי את ה-SLX הבסיסי יותר ופחות אהבתי).

בקש מהמוכר לשמוע את הסט, במידה וניתן - ותראה אם הוא קולע לטעמך.

קודם כל תודה על התגובה !

אוקיי,

נניח שהם מתאימים בשבילי - מה לגבי המחיר? הוא רוצה עליהם 500 שקל.

הם שווים את זה?

HONDA CIVIC 2005 1.6 ES

פורסם

עשיתי חיפוש קצרצר באתר השוואתי גרמני. ה-SCX265 עולה 80 יורו (בחנות הזולה ביותר).

תעשה חשבון לבד :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עשיתי חיפוש קצרצר באתר השוואתי גרמני. ה-SCX265 עולה 80 יורו (בחנות הזולה ביותר).

תעשה חשבון לבד :wink:

כן בדיוק ככה נראה הסט באתר של ריינבו מוזר שזה רשום כ SCX265 כי על הוופר רשום מאחורה "165 SCX"

בכל אופן תודה רבה :)

HONDA CIVIC 2005 1.6 ES

• תוכן חדש...