Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי ניסן סאני שנת 95 גיר רגיל

בבוקר אני נוסע לעבודה כ 40 קילומטר והרכב נוסע בסדר יחסית. כאשר אני מאיץ הרכב לוקח לעצמו כמה שניות ואז קופץ ומאיץ.

כאשר אני חוזר הביתה אני מפעיל את המזגן ונוסע . בדרך בפקקים אני נאלץ להאט והרכב מגמגם ולפעמים נכבה .

בדקתי את הצנרת של הוואקום נראה תקין, יש ניצוץ בכל הפלגים.

תודה לכל המשיבים

פורסם

האם הטורים (סיבובי המנוע ) יציבים,או עולים ויורדים ? אם כן עניין של ניקוי מנוע צעדים /בית מצערת ואם לא לגשת לאבחון במוסך מתמחה כאשר החשודים יכולים להיות חוטי הצתה פגומים או משאבת דלק בעייתית כאשר המנוע חם ובמיוחד בהילוך 2/3 הרכב נכבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא יודע אם זה קיים בדגם הזה, אבל שני דברים:

א) חיישן חמצן

ב) מנוע צעדים (תפקידו להעלות את הטורים כשמדליקים מזגן)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...