Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז? תלך תביא הד יוניט, תחווט ותבחר מגבר, שהסאב יהיה האחרון ברשימה, כי גם ככה תצטרך להתאים אותו בערך להספק המגבר.

אני עדיין מחפש הד יוניט. רוצה להשיג את ה eclipse 5030 או משהו בסגנון.

אתה בעצם ממליץ לסיים קודם עם ההד יוניט, לעשות את כל החיווט וההתקנות, ולהשאיר את נושא המגבר והסאב לסוף?

בעצם כשאני חושב על זה.. החיווט הרי לא ישתנה בין מגבר למגבר נכון?

בכל מקרה יצאו לי אותם חוטים מהכיוון של הבגאז', ואז מה שישאר לעשות זה להתאים מגבר וסאב ולעשות כיוונים, לא?

פורסם

איזה טרו יש בירושלים?

מהיבואן המקביל?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ג׳וניור, זה לא שיש לי טענה כלשהי כלפיך, אבל ראיתי הרבה דיבורים על הרצים מזויפים והייתי רוצה לב שקט לגבי העניין הזה..

אילו דרכים קיימות כדי לוודא שהרמקולים שברשותי מקוריים?

בוא נגיד ככה שאני לא קשור לסט שקנית, הסט שייך לגיורא {היית לו פעם חנות התקנות בלוד} והוא עובד ישירות מול היבואן.

מבחינת זיופים אני יכול להגיד לך שאתה יכול ליהיות בשקט.

אולי בשביל השקט הנפשי של אליקו תגיד לו אם מישהו שיכנע לך את ההודעות הפרטיות !!

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

החיווט לא משתנה בין מגבר למגבר. אלה אם כן אתה מחבר מפלצת ששואבת כוח ותתצטרך לרדת בגייג'(חיווט עבה יותר).

לכן גם אני ממליץ לך לרכוש HU, לחווט הכל ולהתחיל לחבר מגברים ולשמוע.

פורסם

90 כפול 4 אנדרייטד או 250 כפול 2 (אנדרייטד)

אני מניח שהתשובה היא - כן.

http://www.trutechnology.com/MANUAL/steel_manual_2010.pdf

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היבואן בזמנו היה אליקו - היום אני לא יודע בכלל אם באמת יש או אין יבואן בארץ לTRU.

תפנה אל אליקו - אולי עוד נשאר לו משהו, שווה בדיקה. (חמש הודעות בערך למעלה...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כבר מדברים על טרו חדש? חשבתי חיפסנו מגבר בסביבות 1000-1500, אז המחלה מתחזקת? :) ועם יש אותו, מה המחיר למגבר חדש בכלל? בסוף יגיע ל2 ערוצים ומונו וזהו))

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

יאללה מתקדמים..

eclipse cd5030 - יש

hertz hsk165 - יש

קיימות כרגע שתי אופציות להתקדם, תקידו לי מה דעתכם.

הראשונה - להמשיך ולנסות לצוד מגברים וסאבים, לסיים לקנות את כל החלקים וללכת לבסוף להתקין את הכל.

השניה - להתחיל בהתקנה, להתקין את ההד יוניט והקומפוננטס ולעשות הכנות לסאב ומגבר, ואיכשהו לנסות לבדוק מגברים וסאבים.

צריך לקחת בחשבון שהאופציה השניה מסורבלת בהרבה, עלולה לייקר את ההתקנה (כי היא תהיה בחלקים), וגם יהיה לי קשה באמת להתרשם ממגבר שלא עבר טיונינג למערכת שלי. מה גם שזה לא פשוט העניין של לחבר מגברים אצל מישהו. אני אישית לא מבין בזה, ולא בטוח שכל אחד שאני אגיע אליו יבין בזה בעצמו.

יכול להיות שיש לי אופציה ללכת על טרו S45.

אני צריך ללכת על זה בלי למצמץ או שעדיף לבדוק עוד דברים, או לחכות להצעות אחרות שיצוצו?

גם קיבלתי את הרושם שאם מחפשים משהו ספציפי, מוצאים יותר בקלות.

קחו לדוגמה את ההד יוניט.. לא בדיוק ידעתי מה אני רוצה ולקח לי זמן למצוא, אבל מהרגע שהחלטתי, ופרסמתי שאני מחפש את האקליפס, קיבלתי כמה פניות (גם מאנשים שלא פרסמו אותו למכירה), ולבסוף השגתי אחד תוך כמה ימים, כך ששוב..

אשמח לקבל המלצות על איזה מגברים בדיוק כדאי לחפש.

בשלב האחרון אחפש להתאים לכל הסיפור הזה סאב...

• תוכן חדש...