Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד 1500 ש"ח.

מוכן לחרוג באיזה 100-200 ש"ח אם באמת מדובר באיזו מציאה שחבל שאני לא אלך עליה.

יהיה מיותר להציע מגברים ב-2000 ש"ח ומעלה כי זה לא יהיה רלוונטי..

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כמה הטרו S45 באמת טוב?

נחשב SQ?

יסתדר יפה עם האקליפס וההרץ?

יחמיא לסגנון מוסיקה העיקרי שלי (רוק)?

פורסם

הTRU מסדרת הסטיל עד כמה שזכור לי היה משווה הרבה פעמים לסדרת הסטריאו של ג'נסיס, אולי אפילו נחשב ליותר טוב.

המגבר הזה מסתמך על תכנון משנות ה70 לפי מה שאני יודע ועד היום לא שינו אותו בעצם.

זה מגבר שאני לפחות לא הצלחתי לייחס לו אופי כלשהוא - לא חם, לא קר. ניטראלי -> כמו שמגבר בפועל אמור להיות.

1500 שקלים אם זה טרו אמיתי - (איזה משחק מילים :-) ) נשמע לי כמו מחיר נהדר למגבר הזה, לחדש זה נשמע לי לא הגיוני בכלל אבל תשמע, עבר המון זמן והזכרון שלי לפעמים מטעה אותי בנתונים כאלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, S45 חדש עם אחריות נמכר ב2800 שקל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יופי כי חשבתי כבר ללכת לעשות בדיקה אם יש לי אלצהיימר

:-D

אתה יודע, יוצאי אירופה והארצות הסלביות באופן סטטיסטי מזדקנים פחות בכבוד :-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה התקציב שוב? אגב, אני באמת חושב שאתה מוותר לפני שאפילו בדקת. אני עדיין חושב שבמקרה ספציפי שלך להביא HU ולהכין חיווט ואז לשמוע את ההגברה יהווה פתרון יעיל מאוד, כי הטרו הזה גרע הוא אחד הפתרונות היותר טובים שיש כרגע ביד שנייה.

זו אופצייה קיימת, למרות שאני לא מכיר את המגבר הזה, זכור לי שזו חברה סבבה, לא זוכר עליה יותר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=427868

ועוד שני מגברי 75.4 של JBL. טכנית יותר חזקים, פרקטית? לא יודע.

אדי, אותה לא רוצה לדעת איך קראתי את המשפט האחרון....:shock:

יופי כי חשבתי כבר ללכת לעשות בדיקה אם יש לי אלצהיימר

:-D

אתה יודע, יוצאי אירופה והארצות הסלביות באופן סטטיסטי מזדקנים פחות בכבוד :-P:-P:-P

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
מה התקציב שוב? אגב, אני באמת חושב שאתה מוותר לפני שאפילו בדקת. אני עדיין חושב שבמקרה ספציפי שלך להביא HU ולהכין חיווט ואז לשמוע את ההגברה יהווה פתרון יעיל מאוד, כי הטרו הזה גרע הוא אחד הפתרונות היותר טובים שיש כרגע ביד שנייה.

זו אופצייה קיימת, למרות שאני לא מכיר את המגבר הזה, זכור לי שזו חברה סבבה, לא זוכר עליה יותר.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=427868

ועוד שני מגברי 75.4 של JBL. טכנית יותר חזקים, פרקטית? לא יודע.

אדי, אותה לא רוצה לדעת איך קראתי את המשפט האחרון....:shock:

התקציב עומד על 1500 ש"ח פחות או יותר.

עדכנתי בשרשור שכבר רכשתי הד יוניט - אקליפס 5030, כך שיש לי כרגע הד יוניט וקומפוננטס.

אני מאמין שזה אפשרי להתחיל מלהתקין את ההד יוניט והקומפוננט ולעשות הכנות בבגאז' לסאב ומגבר, אבל עדיין, לא יודע כמה באמת אצליח לבדוק מגברים בפועל, וכמה זה ישפיע על הבחירה שלי.. הבדיקה לא באמת תיקח בחשבון הרבה פרמטרים וככה או ככה אני עדיין מהמר.

אני עדיין מפחד מהעוצמה של הטרו. פוחד שהוא יהיה קצת חלש, ואני לא רוצה להגיע למצב של השקעה גם במונו, כי אין לי כסף לזה. מקווה למצוא סאנדאון. עוד לא מצאתי מישהו שיגיד לי כאן שהוא לא ייתן סאונד טוב או שההספק שלו לא יחזיק טוב את הסט, אבל שוב.. אשמח להמלצות נוספות.

פורסם

סלח לי אתה ויסלחו לי כולם, אתה משווה את הS45 לסאנדאון 100.4 (אני מאמין שהתכוונת אליו) ???

פשוט לא להאמין.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

BioS - עוד לא הבנת שרק מספרים מדברים לאנשים?

URBAN - אני חושב שקראת את זה כלסביות מזד*נות בחוסר כבוד

אבל אולי זה רק אני קראתי ככה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הוא לא משווה, הוא פשוט תוהה על עוצמת הקנקן, ולא על תוכנו. עם הקנקן לא מרתיח מים כמו שצריך (לדעת הרוכש), מה זה משנה כמה הם טעימים.

Stay tuned

פורסם
BioS - עוד לא הבנת שרק מספרים מדברים לאנשים?

URBAN - אני חושב שקראת את זה כלסביות מזד*נות בחוסר כבוד

אבל אולי זה רק אני קראתי ככה

עצוב מאוד. כבר אמרתי את דעתי, אם רק המספרים המוצהרים מדברים מבחינתו- שיקנה V18 סיני, הוא מוצהר 400 מיליון RMS לערוץ, אז מוצהר...

אלון

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אני חושב אין מה לשוות כאן בכלל, לא צריך מגבר מתורף בשביל הסט הזה.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
הוא לא משווה, הוא פשוט תוהה על עוצמת הקנקן, ולא על תוכנו. עם הקנקן לא מרתיח מים כמו שצריך (לדעת הרוכש), מה זה משנה כמה הם טעימים.

אמת.. אפילו דיי מדוייק.

אני לא יודע על מה אני מדבר, אני תוהה. תוהה האם הטרו יספיק לי, כי לפי הנתונים היבשים נראה שהוא חלש.

לא היסיתי להשוות את הסאנדאון אליו, אבל הסאנדאון כן ייתן עוצמה שמתקרבת למה שהרמקולים דורשים.

השאלה מה עדיף במצב הזה, לדחוף אותם יותר עם הסאונדאון, שאחרי הכל לא אמור להיות רע. או ללכת על ההמלצות שמהללות את הטרו, או בכלל ללכת על אופציה ג, שאני עדיין לא יודע מה היא אפילו..

פורסם

עכשיו הכל מובן לי. רמקולים לא צריכים את מה שכתוב עליהם, הר.מ.ס זה פלוס מינוס איפה מינוס הנקודה המקס' WATT שרמקול יכול "לקבל" לפני שהוא נכנס לתחם שבו הוא יכול להפגע מיותר מדי עוצמה מהמגבר. בשביל זה לכל המגברים יש "גיין", בעצם העוצמת האות שתעבור מהמגבר לרמקול.

אנקדוטה קטנה להסבר

כשתתקין ותכוון את המערכת הדרך הסטנדרטית היא לכוון את יחידת הראש ל3/4 מווליום המקס' כאשר המגבר עם גיין סגור, לאט לאט פותחים גיין עד הנקודה שבה או שלא שומעים טוב בגלל שהרמקול מקבל יותר מדי כח או שפשוט חזק מדי כדי לשמוע בצורה שפויה (זה כבר כל אחד וההעדפה שלו).

יש פה, פה ופה הסברים על ר.מ.ס

ובכלל יש בראש עמוד הפרום FAQ שיסביר לך עוד הרבה דברים. בפועל, הסיכוי שתפתח את הגיין 100% אפסי עם כל האחד מהמגברים שעברו פה בשרשור.

זה שנאמר שאנשים נתנו X לרמולים הללו, לא אומר שפועל הגיין היה פתוח ב100%.

זה הסבר שיפתח לך קצת עיניים על הגברה.

בכללי. אני בספק גדול מאוד אם תהנה מהטרו. אני כן חושב שאתה צריך לעשות מאמץ ולהאזין לו ולעוד מגבר אחר אם תוכל.

Stay tuned

• תוכן חדש...