Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קודם כל אני רוצה להודות לכם על עבודת הקודש שאתם עושים כאן בפורום, המון פעמים נתקלתי בבעיות ונכנסתי לפה ומצאתי פתרון לכל דבר, תודה רבה!!!

(רוצה לציין כי טיפלתי ברכב במוסך רון בת"א, ממליץ מאוד, יחס אישי ומקצוענים אמיתיים!, רון לחשוב שנסענו עליה לפני חודש:( )

טוב אז ככה:

יש ברשותי פולו ג'יטיאיי שהיתה מקורית וללא תאונות לחלוטין, עברתי עם האוטו לא מזמן תאונה חזיתית ואעלה תמונות עוד מעט.

עצוב לי נורא וכואב לי על האוטו הזה.:cry:

אני מאוד צריך את עזרתכם הפעם זה מאוד חשוב לי , הערכת מצבה :

כריות אוויר נפתחו

ג'אנט אחד שבור

פגיעה בקורת רוחב הימנית

יש שאסי לדעתי

תושבות מנוע לדעתי שבורות.

והכל הלך עד המנוע.

צריך גם עבודת פחחות מאחורה.

אני מאוד אוהב את האוטו הזה ומוכן להשקיע בשבילו.

השאלה האם אפשר לתקן ? ואם כן על מי אתם ממליצים?

Dethleffs

caravans Israel ltd.

פורסם

אם הרכב טוטאלוס אתה תקבל עליו מחירון, קח את הכסף ותקנה GTI אחרת. כזאת שאין לה תאונות שלדה.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• ספונסר פורום
פורסם
סע לבני דודים, תסדר הכל בפחות מ 10.

לא כדאי יהיה להשקיע במוסך מהמרכז.

זו העצה הכי גרועה שאפשר לתת מ-2 סיבות:

א) התיקון לא יהיה איכותי ומאוד יפריע למי שקשור לרכב שלו.

ב) רוב הסיכויים שהחלקים הזולים שישימו לו יגיעו מרכב אחר גנוב, ז"א שבעל רכב כמו שלך יפגע מהחיסכון שלך (יגנבו לו את הרכב כדי לתקן את הרכב שלך).

אני ממליץ לך לגשת עם תמונות אל מוסך זהב בנתניה. למה דווקא מוסך זהב? המוסך מתעסק עם רכבי אספנות והרים מספר שיפוצים ברמה בינלאומית. הרכב שלך דורש הרבה עבודה ורוב המוסכים לא ירצו להעתסק אתך כי זה לא כלכלי להם (עדיף להם להחליף 20 כנפיים ברכבי ליסינג שזה עניין של כמה ברגים מאשר לבזבז שבוע עבודה על הרכב שלך שצריך מתיחת שלדה, חיפוש והתאמת חלקים וכו').

ד"א, אני ממליץ לך בחום להשבית את הרכב. עם כל האהבה זו בסך הכל פיסת פח. קח את המקרה הזה כלקח לחיים ולהבא תדאג שיהיה לך ביטוח מקיף לרכב. גם אם תשפוך על הרכב סכומים מטורפים ותחזיר אותו לכביש הוא בחיים לא יחזור להיות מה שהוא היה ובטוח שלא יהיה בטיחותי במקרה של תאונה עתידית.

פורסם

שי הדאגה שלי מהבני דודים היא שהם ילבישו את הGTI על פולו רגילה....

וגם אם כן אין חשש שחלקים ייפלו כשאני אסע 120?

Dethleffs

caravans Israel ltd.

• ספונסר פורום
פורסם

אם היית לוחץ על הקישור היית רואה שזה המייל שלהם:

[email protected]

עד כמה הוא פעיל אין לי מושג. הכי טוב זה להרים טלפון או להגיע למקום.

פורסם

נכנסתי ושלחתי להם מייל וכבר הספיקו להגיב לי:-P

הוא מעריך נזק ויחזור אליי עם תשובה...

Dethleffs

caravans Israel ltd.

פורסם

אחת הנקודות החזקות של הרכב הזה היא ההתנהגות שלו. אתה יכול להיות בטוח שאחרי תאונה כמו שאתה מתאר, ההתנהגות כבר לא תחזור להיות כמו שהיא היתה לפני התאונה, ולא משנה כמה התיקון יהיה מוצלח והצביעה תהיה יפה.

עם כל הצער שבדבר, פרק מהרכב כל חלק שעדיין נותר תקין ואת השאר מכור לברזל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שמחשבים נזק כזה ליד מחיר הרכב,

התוצאה היא פשוטה,

זרוק את רכב לפח.. עכשיו ברצינות לא שווה ההשקעה ולא משנה כמה אתה אוהב את הרכב.

הרכב עבר כנראה תאונה רצינית אם הנזק זה מה שאתה מתאר, עדיפות לוותר ולעבור לרכב הבא כי הרכב הזה בחיים לא יחזור למצבו הקודם ולא משנה כמה התיקון יהיה מקצועי ואיכותי.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

אני לא מתכוון לעבור איתו ת120..

ופניות חדות וכו'...

מה שאני מנסה לומר האם זה יורגש אם אני אסע כמו סבתא? בשביל הניידות?

Dethleffs

caravans Israel ltd.

פורסם

לא משנה איך תסע או תנהג עם הרכב תמיד יהיה מה לסדר ולהחליף כתוצאה מהתאונה קירקושים ורעשי פלסטיקה.

תקשיב לי עברתי מה שעברת עדיף לחשוב עם הראש במקום עם הלב במצב כזה,

חבל שתפסיד את הכיס בשביל משהו שלא יחזור למצב קודם וכמה שתתקן ותשקיע.

יוגב

פורסם

משהו בסגון הזה

גם אחריי שתשקיע בתיקונים תמיד יהיה מה להחליף כתוצאה מהתאונה ואתה לא תגמור עם ההוצאות של הרכב בחיים!

יוגב

• תוכן חדש...