Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקה שחורה מט- ההיכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה אני יכול להשיג מדבקה שחורה מט והאם המדבקה יורדת בעתיד?

אני רוצה לשים ללאון שלי את המדבקה מאחורה, כדי שתיראה ככה:

http://www.siz.co.il/view/4tnzemwuyqxt.jpg.htm

זה נראה ממש נחמד ומזכיר מאוד את התחת המקורי של הלאון קופרה והFR.

דרך אגב גם סמלים של FR יכולים לבוא בחשבון.

(חשוב לציין שEBAY מחוץ לתחום).

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתמול חנה לידי אחד עם איביזה שהתיימרה להיות בוקה-נגרה, עם הגימורים השחורים בעזרת הטפט המדובר - לדעתי זה מגוחך וחסר טעם.

אני הייתי משאיר את הרכב כמו שהוא, מקורי זה הכי (אחי).

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא חייב, אתה יכול גם לצבוע - אני קאבינה שלמה צבעתי בשחור מט, ואם להודות באמת - יצא לתפארת מדינת ישראל,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

במידה ואתה מאזור המרכז יש את SUNFILM בבורסה , פיליפ עושה עבודה מצוינת עם העובדים שלו .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אני יודע שזה נשמע קצת ילדותי חברה, אבל אם לא יכולתי להרשות לעצמי FR או קופרה זה יעשה לי טוב לראות את זה כל יום :).

אבישי תוכל להסביר לי במדויק איפה הוא נמצא? אני מראשון לציון.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אמצע הבורסה ליד סניף אוויס היצירה 6 רמת גן.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

פתטי? לא בשבילי.. עדיין לא לקחתי מטף וצבעתי אותו בכחול ושמתי עליו מדבקה של NOS והדבקתי בפינה של הבגאז', בסה"כ לאון עם מעל 200 כ"ס עם סמלים של FR וטמבון אחורי בטפט שחור מט (למה בטפט ולא בצביעה? כדי שהקונה הבא יוכל להוריד את הטפט אם ירצה)

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

כי זאת לא FR...

אולי בכלל תמשיך את הקו הלאה? אני אומר תקנה סמלים של למבורגיני ותסגור ת'סיפור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
פתטי? לא בשבילי.. עדיין לא לקחתי מטף וצבעתי אותו בכחול ושמתי עליו מדבקה של NOS והדבקתי בפינה של הבגאז', בסה"כ לאון עם מעל 200 כ"ס עם סמלים של FR וטמבון אחורי בטפט שחור מט (למה בטפט ולא בצביעה? כדי שהקונה הבא יוכל להוריד את הטפט אם ירצה)

כמובן שזאת דעתי. זכותך לעשות מה שאתה רוצה עם הרכב שלך.

הרכב שלך נוסע טוב גם ככה, אבל לא כמו FR או קופרה. אין צורך לבזות רכב טוב כמו שלך שעלה הרבה כסף.

מדבקה תדביק אין בעיה לטעמי זה לגיטימי. אני באופן אישי קניתי חלקים מקארבון אמיתי שעלו בהתאם.

תחסוך מעצמך את הסמלים של FR או קופרה זה מביך. ניתן לזהו בקלות לפי פגושים, ג'אנטים, מראות וכו' מה אמיתי ומה לא.

פורסם

כמה שונה זה נראה מהFR המקורית מבחוץ? אם בעל הלאון בתמונה היה שם ג'אנטים שונים הייתם שמים לב שזאת לא FR? אני בעל לאון ואני יכול להגיד לכם שלא הייתי שם לב.

כמובן שאם הייתי מתעמק כבר מגודל הדיסק הייתי מזהה.

כך או כך זה נחמד אני חושב, הורדתם לי את החשק האמת כנראה שאחשוב על זה שוב.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

זה ברור, התכוונתי שאם הייתי מעלה את התמונה והבן אדם המדובר היה רק מחליף ג'אנטים למידה 18, לא משנה של מה(כמו שלי כרגע יושבים 18 על הלאון) במידה והיה 18 על הלאון הזאת לא הייתם שמים לב בזריקת עין על התמונה, אבל אם היה דיבור על זה בוודאי שמיד אפשר לעלות על הכל אם זה להתחיל מהמחזירי אור אפילו בטמבון האחורי.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
זה ברור, התכוונתי שאם הייתי מעלה את התמונה והבן אדם המדובר היה רק מחליף ג'אנטים למידה 18, לא משנה של מה(כמו שלי כרגע יושבים 18 על הלאון) במידה והיה 18 על הלאון הזאת לא הייתם שמים לב בזריקת עין על התמונה, אבל אם היה דיבור על זה בוודאי שמיד אפשר לעלות על הכל אם זה להתחיל מהמחזירי אור אפילו בטמבון האחורי.

לטעמי ההבדלים דיי גדולים.

הטמבונים שונים לחלוטין, אני מאמין שאתה יודע את זה.

ה-FR נמוכה יותר.

לטעמי זה פתטי. אבל תעשה מה שאתה רוצה, לטעמי יש לך רכב מצויין שנראה טוב גם ככה.

באותה המידה אני לא אתקין ידית הילוכים של קופרה ב-FR שלי.

אני רק יודע שאם הייתי רואה דבר כזה זה היה מעלה בי גיחוך.

שלא נדבר שאם הייתי מתעניין ברכישת רכב כזה, הייתי מסיק שהבעלים חשב שמדובר ב-FR\קופרה וקרע את הרכב.

אם תרצה אשלח לך בפרטי אתרים שמוכרים אקססוריז מקוריים, רק תעשה לאוטו שלך טובה ואל תעשה ממנו בדיחה.:wink:

• תוכן חדש...