Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקה שחורה מט- ההיכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו אז ככה, אתה צודק בקשר לזה שבמידה והיית מעוניין לקנות את הרכב זה היה נראה כאילו הוא עבר התעללויות אם הבעלים חשב שיש לו FR אבל מצד שני אני כל כך אוהב את הטמבונים האלה הם פשוט משנים את כל הרכב.

ובינינו כמה כבר יודעים בכלל בארץ הזאת מזה FR? אולי 5% מכל הארץ הזאת, אז בתור בן אדם שלא מכיר ורואה רכב שנראה לו קצת יותר בולט ויותר מוחצן זה מוסיף למראה.

ד"א בקשר למה שרשמת מקודם על הלאון שלא תתקרב לכוח של הלאון FR, עם צ'יפ של GIAC כל המשחק משתנה.

מי שלא ישב על GIAC לא ידע על מה אני מדבר (אם כל הכבוד לחברות האחרות).

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
זהו אז ככה, אתה צודק בקשר לזה שבמידה והיית מעוניין לקנות את הרכב זה היה נראה כאילו הוא עבר התעללויות אם הבעלים חשב שיש לו FR אבל מצד שני אני כל כך אוהב את הטמבונים האלה הם פשוט משנים את כל הרכב.

ובינינו כמה כבר יודעים בכלל בארץ הזאת מזה FR? אולי 5% מכל הארץ הזאת, אז בתור בן אדם שלא מכיר ורואה רכב שנראה לו קצת יותר בולט ויותר מוחצן זה מוסיף למראה.

ד"א בקשר למה שרשמת מקודם על הלאון שלא תתקרב לכוח של הלאון FR, עם צ'יפ של GIAC כל המשחק משתנה.

מי שלא ישב על GIAC לא ידע על מה אני מדבר (אם כל הכבוד לחברות האחרות).

באותה מידה לאון FR עם צ'יפ בלבד תגיע ל-260 (או 270 לפי TOP RPM) ואז תעמוד עם קופרה R.

ה-1.8 רכב חזק גם ככה. ההבדלים בעיקר במתלים ובבלמים ותחושת הנהיגה ברכב.

אני לא אומר לך את זה סתם, כבעלים לשעבר של 1.8 אני יודע על מה אני מדבר.

פורסם
במידה ואתה מאזור המרכז יש את SUNFILM בבורסה , פיליפ עושה עבודה מצוינת עם העובדים שלו .

פיליפ, sunfilm, מצוינת, 3 מילים שממש אבלל ממש לא מחוברות למציאות.

ביצעתי אצלו השחרה, שלמתי כמה אלפים, זאת פעם ראשונה ואחרונה שהייתי אצלו. בן אדם חסר ניסיון וסבלנות, ממהר לעשות עבודה, לא משקיע בפרטים הקטנים, לא לוקח אחריות על הפישולים, וכו...

מאוד אבל ממאאאווד לא ממליץ לפנות אליו.

• ספונסר פורום
פורסם
מאיפה אני יכול להשיג מדבקה שחורה מט והאם המדבקה יורדת בעתיד?

אני רוצה לשים ללאון שלי את המדבקה מאחורה, כדי שתיראה ככה:

http://www.siz.co.il/view/4tnzemwuyqxt.jpg.htm

לכל השאלות האלה יש כתובת מצויינת והיא ערן מסדנת קארבון סטודיו.

פורסם
פיליפ, sunfilm, מצוינת, 3 מילים שממש אבלל ממש לא מחוברות למציאות.

ביצעתי אצלו השחרה, שלמתי כמה אלפים, זאת פעם ראשונה ואחרונה שהייתי אצלו. בן אדם חסר ניסיון וסבלנות, ממהר לעשות עבודה, לא משקיע בפרטים הקטנים, לא לוקח אחריות על הפישולים, וכו...

מאוד אבל ממאאאווד לא ממליץ לפנות אליו.

כל כך לא נכון!!

הייתי אצלו פעם ראשונה לפני כשבועיים לאחר לא מעט המלצות וכל כך נהנתי מהשירות והמקצועיות שלא ניתן לתאר ..

הוא עשה לי חלונות כהים ולבד מעצמו בלי שאני יבקש צבע לי את הפנס בלקה ללא כל חיוב

• תוכן חדש...