Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צעצוע יקר - AUDI TT (וגם מאזדה MX5)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אפתח בכך שאני בן 28, מבין מעט מאוד ברכבים, הייתי אומר שפחות מהממוצע אפילו.

לאחרונה נכנס בי חיידק שממש בא לי צעצוע לא סטנדרטי, רכב שייראה WOW, פחות אכפת לי מהביצועים כי אני ממילא לא יודע לנהוג רכיבה ספורטיבית.

התקציב שהגדרתי הינו עד 100 אלף.

בחיפושיי עד כה עברתי על מאזדה MX5, במוו Z3, ועכשיו נדלקתי על אודי TT

לגבי ה TT -

תוכלו בבקשה לייעץ איך כדאי לחפש רכב כזה ? מה השאלות שכדאי לשאול ? מה החישובים שעלי לעשות כדי להחליט אם אני יכול להחזיק אותו ?

פורסם

כן וזה בדיוק מה שבא לי - רכב עם הרבה פוזה לכבוד סיום הנעורים.

נצא מנקודת הנחה שאני יכול להרשות לעצמי את רכישת הרכב עצמו (אודי TT).

אני תוהה יותר לגבי טיפולים ואחזקה שוטפת.

באיזה סכום חודשי מדובר פחות או יותר לרכב כזה ?

פורסם

אני לא יודע לענות לך על השאלה האחרונה אמנם, אבל לגבי הרכב עצמו, אני באמת מקווה שתצליח למצוא אחד שמור.

למרות שהוא לא רכב זול, רוב ה-TT שראיתי היו "משופרות" וכוסחו לא מעט על-ידי שלל נהגים שהייתם להם תחושה קצת ספורטיבית מדי ברכב הנ"ל.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

מה שכדאי לעשות זה להרים טלפון לחברת ביטוח ולבדוק כמה רוצים בשביל רכב כזה - אתה עלול להיות בהלם כשתגלה את הסכום.

מעבר לכך אם יש סאן רוף או גג נפתח זה עוד יותר מייקר את העניין אז תשתדל להיות מדוייק במפרט.

אם יוצא לך לרחרח רכב כזה אז תבקש לראות את הרשיון ועל הדרך תשאל כמה עלה הטסט.

לגבי אחזקה - זה רכב מקבוצת VAG, תנסה לברר עם מביני עניין מאיזה רכב נלקחו המכלולים שלו - אם זה במקרה A3 בתחפושת של רודסטר ואז תיגש למוסך כמו מוסך רון למשל ותנסה לדלות מידע על עלות טיפולים לרכב הזה.

הייתי מברר כמה עולים דברים כמו טיימינג, משאבת מים, רדיאטור, מזרקים, ציריות, ראש מנוע, גיר -> בכדי לקבל מושג מה תהיה עלות של תקלה של אחד מהדברים האלה.

מעבר לזה - אם אתה מדבר על הצורה הישנה של הTT שבעיני פשוט מקסימה, מישיבה באחת כזאת אני יכול לאמר לך שאני לא מבין איך אפשר להוריד רכב כזה לכביש כי מצד אחד אתה לא רואה בו כמעט כלום - שדה הראייה שלו ממש אפסי ויש המון נקודות מתות ומצד שני הרכב הזה הוא רכב שאמור להוציא ממך את השדים, בעיניי זה כמו להאיץ מהר עם כיסוי עיניים.

הישיבה הנמוכה היתה לי מאוד לא נוחה למרות המושב הנהדר שיש ברכב הזה, איכשהו, ברגע שיצאתי מהרכב - ההתלהבות שהיתה לי ממנו נשארה שם ולא יצאה ביחד איתי מהרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגדול, זה שיש לך 100K זה טוב ויפה,

וזה שנכנס לך ג'וק זה עוד יותר טוב ויפה ואפילו מוערך בפורום חובבי רכב שכזה,

הבעיה היחידה היא - איזה סכום עומד לרשותך בכל חודש על מנת להחזיק את הרכב.

לקנות אוטו ספורט זה לא בעיה - הבעיה היא לתחזק אותו.

ביטוח, טיפולים, צריכת דלק, אגרה שנתית, תיקונים וכו'.

ברכב כמו ה-TT צפה להוצאות גבוהות בהרבה מהממוצע.

עוד תהיה למחשבה, כמו שנכנס לך הג'וק - כך גם הוא יכול לצאת,

תחשוב מה יהיה עליך מבחינה כלכלית אם וכאשר הוא יעבור לך.

פורסם

בנסועה ממוצעת (נניח כ-15000 ק"מ בשנה), עלות אחזקה ממוצעת של מיאטה NC היא כ-2000 שקלים בחודש (כולל דלק, ביטוח, טיפולים, טסט וכולי). אני מניח שTT תהיה יקרה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וואו, תודה רבה על המידע !

אני אוכל לגרד 2000 ש"ח בחודש הוצאות רכב, אבל יותר מזה כבר מתחיל להיות לי כבד.

אני מניח שחלום ה TT יצטרך להמתין ואחזור לבחון את אפשרות המיאטה...

פורסם

שוב שלום !

התוכלו לייעץ מה יש לבדוק ברכישת הרכב שבכותרת ? על מה יש לשים לב ?

האם חובה לקחת אותו לבדיקה במוסך וכו ?

פורסם

אין צורך לפתוח שרשור חדש. העברתי לך לכאן. יש המון מידע על MX5 בפורום. בצע חיפוש (גם תחת השם שלי) ואם יש לך שאלות ספציפיות אחר - שאל כאן.

בדיקה במכון בדיקה - כמובן שחובה, כמו בכל רכב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חד משמעית קח את הMX5. זה אוטו הרבה יותר מיוחד וחוויתי מהTT, שהיא לא הרבה מאשר גולף מחופשת. כל אחד צריך להחזיק מכונית גג נפתח מתישהו במהלך החיים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
חד משמעית קח את הMX5. זה אוטו הרבה יותר מיוחד וחוויתי מהTT, שהיא לא הרבה מאשר גולף מחופשת. כל אחד צריך להחזיק מכונית גג נפתח מתישהו במהלך החיים.

אהבתי את המשפט האחרון. מתישהו יגע תורי:-P

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...