Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית תודה שמגיבים!

אני אכן שואל הרבה שאלות,כי לצערי לצאת מהקופסא במדינה זה דבר מפחיד שיכול לעלות ביוקר.

למה אסטרה? האמת,מרגע שנהגתי בה הלב לא נרגע ממנה,ונהגתי אף במהירות יותר.

יש בה משהו שקנה אותי,ותכלס זה אחלה רכב.

אבל זה כמו לעבור עולם בישבילי,צעד לא קל בכלל,שגיאה אחת,ועוד 4 שנים חוזרים לקופסא!

לא מרגשות הסטנדרטיות יותר ועם זאת ממש לא בא לי כרגע להכנס לברוך כלכלי.

החבילה ממש משתלמת ונתפרת כמו כפפה למה שחיפשתי,אך היא מגיעה באריזה ששמה אופל ופה הבעיה.

אין לי בעיה עם צריכת הדלק או נפילת המחירון,אך יש לי בעיה אם הרכב עצמו לא יהיה תקין בצורה שוטפת ,

או אם אני אצטרך לבדוק כל שניה שמן,או בעיות בגיר חלילה ,אלה כן דברים שיפריעו.

מה עוד שאני רוצה להיות משוכנע שהמוסכים שמטפלים בו יודעים מה הם עושים.

קראתי אתמול גם שירשורים אחרים לגבי הרכב הזה ואין תשובות חותכות וחד משמעיות מאף גורם.

אחד רושם מדהים אחד מגעיל,אחד מבודד רעשים אחד רעשים בנסיעה עירונית.

הלוואי היה לנהג הישראלי קצת יותר פרטים ברורים לגבי הרכב הזה כי ראיתי שלא מעט מתעניינים.

ברחוב תשאל אנשים וסוחרי רכב אתה מקבל "בחיים אל תתקרב לאופל,תקשיב לי,אני 20 שנה בתחום"

או"קח הונדה תאמין לי".

הבעיה היא שאופל מבחינת רכב מציע הרבה הרבה יותר,ניסיתי את שניהם.:-(

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מוזמן לראות אופל ווקטרה מודל 91 שלא נוגעת בשמן, עושה בנסיעה רגועה מחוץ לעיר עד 14 ק"מ לליטר עם מנוע נפח 2000 115 כ"ס, אוטומטית עם 4הילוכים גיר ממוחשב, אפילו מזגן מקורי.

ואוטו במשקל של טון וחצי. בזמן שמנועי TSI עד קילו שמן ל1000 ק"מ נחשב תקין?!

אפילו מיזוג לתא כפפות יש לי.

אופל אוטו טוב, שלמה שמלצר לא פראייר ,

פורסם

בטווח מחירים שלי זה או הסיויק האצבק קומפורט החדשה או האסטרה.

אלה הסופיות.

ואני מזמין את כולם לנהוג בשניהן ואז לראות שהדילמה עצומה!

ההבדל לא קטן.

פורסם
בטווח מחירים שלי זה או הסיויק האצבק קומפורט החדשה או האסטרה.

אלה הסופיות.

ואני מזמין את כולם לנהוג בשניהן ואז לראות שהדילמה עצומה!

ההבדל לא קטן.

לא הייתה לך כבר סיוויק כשפתחת הודעות תחת משתמשים אחרים? אולי ספר לנו על ההבדל ביניהן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חבר נראה לי שאתה או אני מבולבלים קצת.

לאופל המדוברת מנוע tsi.

ולא ידעתי שהם אוכלים כל כך הרבה שמן!

אם זה נכון זה נתון גרוע מאוד מאוד מאוד!

פורסם

נראה לי ששנינו יודעים בדיוק מה אנחנו עושים. להלן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3363756&postcount=16

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

למר רועי.

הלינק ששלחת לי לא נפתח אצלי במחשב.

ואם אינך מתלהב מהאסטרה כמוני אתה מוזמן לא להגיב ולא להציק.

אולי ישנם אנשים שכן מעניין אותם הרכב הזה.

תודה.

שלום לך.

פורסם

לאופל המדוברת מנוע tsi.

ולא ידעתי שהם אוכלים כל כך הרבה שמן!

אם זה נכון זה נתון גרוע מאוד מאוד מאוד!

נתחיל מזה שלאופל אין מנוע TSI אלא ל VW יש.

לנו במשפחה היו שני רכבים של אופל, אחת הייתה אסטרה 2001 מנוע 1.6 אוטומט 0 תקלות ב3 שנים של אחזקה.

השניה הייתה אופל וקטרה 2003 מנוע 2200 אוטומט כנ"ל 0 תקלות, בשנתיים אחזקה.

כמובן לא הייתה צריכת שמן מטיפול לטיפול, פנים הרכב גילה אמינות גבוהה לאורך השנים בשני הרכבים כנ"ל שאר מכלולי הרכב.

וכמו שענו לך כבר אופל זה רכב מצוין רק בארץ ישראל הוא נחשב כנחות, באירופה זה אחד המותגים המובילים לפני VW.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
למר רועי.

הלינק ששלחת לי לא נפתח אצלי במחשב.

ואם אינך מתלהב מהאסטרה כמוני אתה מוזמן לא להגיב ולא להציק.

אולי ישנם אנשים שכן מעניין אותם הרכב הזה.

תודה.

שלום לך.

זה נכון שאפשר להוציא אותה ב115K על הכביש ברמת גימור הגבוהה? אם כן זה פייט חזק מאוד לסיאט ליאון.

פורסם
בואו נגיד פשוט שההצעה הייתה רכב מאובזר קומפלט ב130 אלף שח כולל. הכל (סאנרוף,אגרת רישוי צבע מטאלי וכו). אני הולך להחזיק את הרכב כארבע שנים בערך לכן ביקורת של מישהו שמכיר את הרכב כמה שיותר זמן תהיה כמה שיותר ענינית וזה יש רק בחו"ל. חלילה לא התכוונתי לפגוע בנהגים שפה בפורום, כל ביקורת תתקבל בברכה. ובתגובה לשאלה שנשאלה בתחילת השרשור ממש לא התרגלתי לגיר הזה ... אני עדיין שואל את עצמי אם זו בעיה אישית שלי עם הגירים המודרניים בכלל או שאכן זוהי בעיה בגיר. אך אותם הדברים שהפריעו לי בגיר באופל הפריעו לי גם בפורד פוקוס. זו למעשה אותה הבעיה שמצאתי בשני רכבים אלה. עוד בעיה שלדעתי היא הקשה ביותר וגורמת לי לחשוב עדיין על הנושא היא שכשלמקרה שתהיה בעיה במאזדה שלי שיאמר לזכותה שבמשך 4 שנים לא הייתה לה תקלה אחת אפילו לא פיוז , יש מוסך של דלק מוטורס. שניה מהבית שלי והבא אחריו הוא 3 שניות מהבית שלי והבא אחריו הוא 5 שניות מהבית שלי וכן הלאה. לאופל יש מוסך אחד באיזור שבו אני גר ולפי מה שזכור לי זה לא מוסך של אופל בכלל. לדעתי אלה פרמטרים חשובים שגורמים לבן אדם לחשוב ... אבקש התייחסותכם לשני הנושאים האלה... אם יש בפורום אחד שמבין בגירים אוטומטים ובקיא בהם אשמח אם יסביר לי על הגיר הזה ... תודה

אתה מרוצה עד הגג מהאמינות והשרות של מאזדה אבל רוצה להחליף לרכב שאתה לא מרוצה ממנו וספקן לגבי האמינות והשרות. עכשיו תקרא את השורה הזאת בקול לעצמך ותשאל את עצמך אם זה נשמע הגיוני. לא עדיף לך פשוט לשדרג את המאזדה?!

פורסם
זה לא נכון. מה שכן, אפשר להוציא אותה היום עם מערכת מולטימדיה מקורית ומושבי עור (!) ב-130000.

מושבי עור??? אתה בטוח? לא הציעו לי את זה באופל.

פורסם

אני בטוח. אני כמעט סגרתי איתם על חבילה כזו במחיר הזה לפני חודשיים בערך - היום, כשהמולטימדיה מוצעת בחינם, אין סיבה שלא תוכל להוסיף 8000 ש״ח ולקבל עור. כמו שכתבתי כבר, הם נואשים שם. האמת שאותי זה קצת הרתיע.

• תוכן חדש...