Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לאחר הצעה מאוד מפתה מאופל,החלטתי ללכת על האסטרה.

אפשר לקבל קצת מידע מעמיק על הרכב?

יש מישהו עם אסטרה פה?

שמעתי שהמנוע אוכל שמן בהתחלה?

יש מישהו שמכיר ביקורות בחול עליו?

אשמח לקבל כל מידע,ההצעה רק לעוד כמה ימים.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא התרשמתי לטובה מנסיעה על האוטו הזה.

הגיר והמנוע מחוספסים בנסיעה עירונית, וגם רעש הכביש היה מפתיע לרעה.

פורסם
שלום חברים.

לאחר הצעה מאוד מפתה מאופל,החלטתי ללכת על האסטרה.

אפשר לקבל קצת מידע מעמיק על הרכב?

יש מישהו עם אסטרה פה?

שמעתי שהמנוע אוכל שמן בהתחלה?

יש מישהו שמכיר ביקורות בחול עליו?

אשמח לקבל כל מידע,ההצעה רק לעוד כמה ימים.

ביקורות מהארץ זה לא מספיק טוב לך? :lol:

אופל אסטרה טורבו

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בואו נגיד פשוט שההצעה הייתה רכב מאובזר קומפלט ב130 אלף שח כולל. הכל (סאנרוף,אגרת רישוי צבע מטאלי וכו). אני הולך להחזיק את הרכב כארבע שנים בערך לכן ביקורת של מישהו שמכיר את הרכב כמה שיותר זמן תהיה כמה שיותר ענינית וזה יש רק בחו"ל. חלילה לא התכוונתי לפגוע בנהגים שפה בפורום, כל ביקורת תתקבל בברכה. ובתגובה לשאלה שנשאלה בתחילת השרשור ממש לא התרגלתי לגיר הזה ... אני עדיין שואל את עצמי אם זו בעיה אישית שלי עם הגירים המודרניים בכלל או שאכן זוהי בעיה בגיר. אך אותם הדברים שהפריעו לי בגיר באופל הפריעו לי גם בפורד פוקוס. זו למעשה אותה הבעיה שמצאתי בשני רכבים אלה. עוד בעיה שלדעתי היא הקשה ביותר וגורמת לי לחשוב עדיין על הנושא היא שכשלמקרה שתהיה בעיה במאזדה שלי שיאמר לזכותה שבמשך 4 שנים לא הייתה לה תקלה אחת אפילו לא פיוז , יש מוסך של דלק מוטורס. שניה מהבית שלי והבא אחריו הוא 3 שניות מהבית שלי והבא אחריו הוא 5 שניות מהבית שלי וכן הלאה. לאופל יש מוסך אחד באיזור שבו אני גר ולפי מה שזכור לי זה לא מוסך של אופל בכלל. לדעתי אלה פרמטרים חשובים שגורמים לבן אדם לחשוב ... אבקש התייחסותכם לשני הנושאים האלה... אם יש בפורום אחד שמבין בגירים אוטומטים ובקיא בהם אשמח אם יסביר לי על הגיר הזה ... תודה

פורסם

לפי מה שהבנתי הסאנרוף לא בהתקנה מקומית ולכן אני אמור לחכות חודש וחצי לרכב עם סנרוף. בארץ יש את הצבע שאני רוצה אבל בלי סאנרוף ולפי מה שאני מבין מזה אם זו הייתה התקנה מקומית אז היו לוקחים אחת שחורה ופשוט שמים עליה סאנרוף, לא?? שנית, מה שמפריע לי לגבי הגיר הזה ובכלל כל הגירים המודרניים האלה הוא שאני ממש מרגיש את החבטות שלהם. המעבר בין הילוך והילוך הוא רגוע ונורמלי אך בזמן עצירה או לדרישה של קצת יותר כוח הוא מקפיץ את ההילוך לראשון. וזה גורם לחבטה בגיר..אני אישית לא רגיל לגיר כזה במאזדה. מה עוד שזה אמור להיות גיר אוטומט רגיל והוא הרגיש לי רובוטי לחלוטין

פורסם

אם אמרו לך לחכות חודש וחצי כאשר הצבע קיים,

אז זאת הזמנה מיוחדת, והסאנרוף יגיע כנראה מהמפעל.

אלו עוד דברים הוסיפו לך בגלל שזאת הזמנה מיוחדת

ולא רכב סטנדרטי שקיים בארץ?

פורסם

יש הבדל בין סאנרוף מקורי לבין התקנה מקומית?

משהו שצריך לעניין אותי?

בגדול מה שהבנתי ששונה בגירסה זו שהיא מגיע עם מחשב דרך ובלוטוף...

אני לא כל כך מבין מה הגירסה הסטנדרטית,בגדול ב דגם ה 5 דלתות משווק דגם אחד בארץ.

פורסם

ולצביקה פיק שוב,הביקורת הזאת נקראה על ידי מבין הראשונות.

היא לא חיובית כל כך,אך לדעתי אם קוראים לבין השורות,רואים שהבוחן מחפש להוציא מהרכב ,

משהו שאני אישית לא מחפש!

אני לא אקח רכב לנסיעת מבחן, לא מאומצת ולא כוחנית,כי אינני נוהג כך.

אנני יודע עד יום זה לא כלל מה קצה היכולת של המאזדה שלי,וזה גם לא עיניין אותי המומנט וכדומה.

עיניין אותי שלרכב יהיה כוח זמין בכל מצב,כולל למישהו שנוהג כמוני.

באסטרה אישית,הרגשתי כמו בחללית,נהג שודים,ובלי מאמץ,זה מאוד מצא חן בעיני.

מה עוד שאני נהג ממוצא שעובר ממאזדה 6 קדימה,לא שומאכר.

אם הייתי מחפש מה שהרבה נהגים מחפשים הייתי קונה מזארטי.

פורסם

אם - לטענתך - המנוע אוכל שמן, האוטו לא במלאי, אין סאנרוף, הגיר בעייתי ואין מוסך קרוב, למה אתה מתעסק עם האוטו הזה? ממה שאתה מספר, לא הייתי מתקרב לאסטרה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כל המנועים שהם חדשים אוכלים שמן והצריכה מתאזנת או נעלמת עד 15.000 ק"מ.

אין את הרכב במלאי, אז אין אם אתה יכול לחכות תחכה, אם לא תעבור לרכב הבא.

עדיפות שהרכב יצא משערי המפעל עם סאן רוף (חוסך בעיות עתידיות), לעומת התקנה מקומית בישראל.

לפי דעתי ב 130,000 זה מחיר משתלם לרכב שנותן המון ועוד ברמת גימור שהוצע לך!

בהצלחה וסע בדרכים מהירות... :-D

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
ממש לא התרגלתי לגיר הזה ... אני עדיין שואל את עצמי אם זו בעיה אישית שלי עם הגירים המודרניים בכלל או שאכן זוהי בעיה בגיר. אך אותם הדברים שהפריעו לי בגיר באופל הפריעו לי גם בפורד פוקוס. זו למעשה אותה הבעיה שמצאתי בשני רכבים אלה.

... שנית, מה שמפריע לי לגבי הגיר הזה ובכלל כל הגירים המודרניים האלה הוא שאני ממש מרגיש את החבטות שלהם. המעבר בין הילוך והילוך הוא רגוע ונורמלי אך בזמן עצירה או לדרישה של קצת יותר כוח הוא מקפיץ את ההילוך לראשון. וזה גורם לחבטה בגיר..אני אישית לא רגיל לגיר כזה במאזדה. מה עוד שזה אמור להיות גיר אוטומט רגיל והוא הרגיש לי רובוטי לחלוטין

על איזה רכב עשית נסיעת מבחן?

האסטרה טורבו מגיעה עם גיר אוטומטי מסורתי רגיל ולכן כל הטענות על בעיטות וחבטות קצת מוזרה פה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מנהיגה על אסטרה טורבו של השכן שלי אני יכול להעיד שהרכב פשוט מדהים. אני לא יודע על איזה בעיות גיר מדברים פה... המעבר הילוכים חלק, הכ זמין, הישיבה מעולה והרכב פשוט מרגיש נפלא! אני באופן אישי ממליץ בחום.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...