Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בטוח

אני רוצה לנסות M-16 על עצמי!:roflmao:

היו הרבה בצבא שניסו M-16 על עצמם...זה בדרך כלל נגמר לא טוב.

אני רוצה לנסות M-16 בעצמי !

ונעים מאוד להכיר אותך

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ARTHUR

אני לא מפסיק לצחוק

גוגל תרגום....

יש גם M16 שמוכרים בחנויות צעצועים. לבן שלי יש אחד כזה.

אותו אין בעייה לנסות על עצמך.

אבל.... כל הכבוד על העברית.

גם עלי צחקו ב LE SITE DE LA XM

כשניסיתי לתרגם לצרפתית....

ILAN

פורסם

ברוך הבא!!!

חסרים אנשים כמוך בעולם! בהצלחה. ותבוא לבקר.

מבטיח לך אירוח טוב!!!!

גיא.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

היו בארץ כמה הולנדים וגרמנים אוהבי ישראל שיום אחד נשרף להם איזה פיוז ורצחו מישהו או שנורו ע"י שוטרים.

פורסם

avizaz, who is the girl? WOW

Israeli women are beautiful, like Bar Refaeli, Shiri Maimon, and many more but I forgot their names

:oops:

enough with the shtuyot...

arthur

My friends, this *** is Hannah Montana AKA Miley Cyrus - she is not Jewish or Israeli at all.

:-D

I hate her now should replace to Hilary Duff :evil:

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

תמיד משמח למצוא אוהדי ישראל בעולם מלא שונאים.

ברוכים הבאים ארתור.

בפרספקטיבה האישית שלי, מעניין לציין שהסינגפורים הם אוהבי ישראל גדולים. עיקר האהבה שלהם נעשית בחדרי חדרים לא להרגיז את השכנים שלהם (מלזיה ואינדונזיה) אבל רובם מעריצים גדולים, מכירים את ההיסטוריה, המלחמות ואפילו שומעים "אושר אקספרס" במכונית 8)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
שבת שלום לך,

התערוכה התקימה במשך שנים בעיר אוטרכט שבהולנד. מזה שנתיים שהיא העברה לאמסטרדם. מאז שהעברה לאמסטרדם לא הייתי.

אבל, אני יכול לומר לך שזו תערוכה חובה לחובבי סיטרואן. מיפגש לאלפי חובבי סיטרואן מכל אירופה. בשבילם זה קרוב. שוק ענק של חלקי סיטרואן, וגם לכלי רכב. אני בימקומך לא מחמיץ את זה.

קישור לאתר התערוכה-http://www.citromobile.nl/indexen.html

ואל תישכח לשתף אותנו בחוויה

אריה

היינו היום בתערוכה, ארתור ואני.

מצחיק לכתוב ארתור ואני כי ארתור מסתובב שם כמו בן בית מכיר את כולם וכולם מכירים אותו, וזו תערוכה של מאות מוכרים/מציגים, אלפי מבקרים ואלפי רכבים בחניה...

מתחילים בחניה, מאות סיטרואנים מכל השנים, עשרות DS ודה שוו, לא מעט טרקסיון אוונט, וכל הדגמים עד ל C6, ממשופצים כחדשים ועד כל מיני מוטציות מוזרות/מעניינות.

המרתקות ביותר כמובן הן ה SM וה DS קונברטיבל. גם מהן היו לא מעט.

כבר בחניה מתחילים לפגוש מכרים ולהחליף חוויות וחלקי חילוף (האמת - בעיקר ארתור, מוזר אבל לא פגשתי אף מכר :lol:).

אחרי שעה בחניה התחלתי לקפוא מקור וארתור ריחם עלי ונכנסנו לתערוכה פנימה.

עשרות או יותר מכך דוכנים - לא ספרתי, בקלות מעל מאה, מכל הסוגים - ח"ח, אביזרים, ספרות, רפדים, חלקי פח, יצרני מכוניות קיט - פשוט מדהים. אם לא מתכננים את מסלול ההליכה מראש אין בעיה ללכת לאיבוד/לפסס מקטעים שלמים.

אם הייתי מגיע לארוע דומה של אלפא רומיאו הייתי הולך לאיבוד לחלוטין ויוצא משם 'רזה' בהרבה מאוד יורו.

והאוירה - מדהימה, כולם מחייכים, רגועים וברור שכולם באו להנות.

ובסוף אי אפשר בלי מילה על ארתור - אדם מדהים!, לא הכרנו לפני, אסף אותי מהמלון (בכלל לא בדרך מהבית שלו לתערוכה), איש שיחה מרתק, אוהב ישראל אמיתי ובסוף התעקש להחזיר אותי עד לפתח המלון. בין לבין דאג כל הזמן שארגיש בנוח בכל ההמולה של התערוכה. ארתור- מקווה שלא הפרעתי יותר מדי ותודה ענקית על היום המהנה!

בתמונה הראשונה ארתור ליד דה שוו חתיכה, באחרונה DS קונבטיבל מבעד לחלון ה CX היפייפיה של ארתור.

בין לבין תמונות מהחניה ומהתערוכה עצמה, לרבות דה שוו מגולוונת, חצי צבועה וחצי 'נטורל'.

שי

2012-05-05 10.32.12.jpg

2012-05-05 10.40.43.jpg

2012-05-05 11.07.17.jpg

2012-05-05 10.42.50.jpg

2012-05-05 10.54.33.jpg

2012-05-05 13.09.10.jpg

2012-05-05 12.25.47.jpg

2012-05-05 15.11.30.jpg

166, קאפה, GTV, קופה.

• תוכן חדש...