Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני בסופשבוע הקרוב באמסטרדם.

אשמח לפרטים על התערוכה.

תודה.

שי

שבת שלום לך,

התערוכה התקימה במשך שנים בעיר אוטרכט שבהולנד. מזה שנתיים שהיא העברה לאמסטרדם. מאז שהעברה לאמסטרדם לא הייתי.

אבל, אני יכול לומר לך שזו תערוכה חובה לחובבי סיטרואן. מיפגש לאלפי חובבי סיטרואן מכל אירופה. בשבילם זה קרוב. שוק ענק של חלקי סיטרואן, וגם לכלי רכב. אני בימקומך לא מחמיץ את זה.

קישור לאתר התערוכה-http://www.citromobile.nl/indexen.html

ואל תישכח לשתף אותנו בחוויה

אריה

פורסם
שבת שלום לך,

התערוכה התקימה במשך שנים בעיר אוטרכט שבהולנד. מזה שנתיים שהיא העברה לאמסטרדם. מאז שהעברה לאמסטרדם לא הייתי.

אבל, אני יכול לומר לך שזו תערוכה חובה לחובבי סיטרואן. מיפגש לאלפי חובבי סיטרואן מכל אירופה. בשבילם זה קרוב. שוק ענק של חלקי סיטרואן, וגם לכלי רכב. אני בימקומך לא מחמיץ את זה.

אריה

אריה תודה!

בבסיס אני יותר איש של פסטה מאשר בגטים, אפשר לראות לפי החתימה.

אבל סיטרואן זה היצרן הכי מרתק מיד אחריהם.

מבטיח לשתף.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם
שבת שלום לך,

אריה

אריה ממש צודק,

הוא סחב אותי לתערוכה זו למרות שאינני חובב צפרדעים ובכל זאת זו חוויה מדהימה, שעתיים ראשונות היינו בכלל בחנייה לראות ולצלם את רכבי המבקרים(כולם סיטרואן) בכמויות ודגמים שלא רואים כל יום. פשוט מדהים.

יוסי נדיבי - יוסטון

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

היי שי

אם אתה באמת רוצה ללכת לאירוע אני יכול לאסוף אותך מהמלון עם CX שלי לקחת אותך לשם ואחר כך אני אקח אותך בחזרה לעיר.

ארתור

פורסם

אוהב את ישראל וקורא YNET? תסביר לו מיהם באמת YNET ושיעבור לקרוא בROTTER או כל אתר נורמאלי אחר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

Hallo arthur

Wat een aanbieding!

Ik zal heel blij zijn om u aan te sluiten en de Citromobile komen met een citroen!

Als het is handig voor u natuurlijk.

Ik zal aankomen Amsterdam op de 4/5/12 rond de middag en laat op de 6/5/12 in de ochtend.

By the way, ik ben half Nederlands mezelf, mijn moeder is er geboren en kwam naar Israël toen ze 30 jaar oud ...

dank opnieuw aan te bieden voor uw vriendelijke en laat het me weten of het handig voor je. Als we niet zouden kunnen ontmoeten op de Citromobile. Mijn hotel ligt zeer dicht bij het ​​centraal station.

Shai

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

Hi Shai

It is no problem at all, please send me a private message with your email address

and I will give you mine and my pelephone number.

It is still a bit difficult for me to understand all the Hebrew but I am trying.

אני למדתי רק מאה מילים בעברית, אבל אני גם יכול לקרוא ולכתוב קצת.

The plan is to pick you up early Saturday morning, between 08:00 - 08:30.

להתראות

ארתור

פורסם
מזכיר לי שפעם ראיתי ברחוב באמסטרדם מגאן עם מדבקת "הגיע זמן המגאן" בדיוק כמו שהו מקבלים בארץ.

אני מניח שזה לא שלו.

סביר להניח שראית מגאן ישראלית שירדה מהארץ ביחד עם הבעלים שלה. יש המון ישראלים שיורדים מהארץ ביחד עם הרכב שלהם .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...