Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

פתחתי פוסט ובו שאלתי לגבי הפיאסטה,קודם כל תודה רבה לכל מי שענה לי!!

לצערי, בגלל חוסר הידע המוחלט שלי, לא כ"כ הצלחתי להבין את ההבדלים בין סוגי הדגמים ועוד כמה דברים שנשארו באפלה.

אז ככה:

1.הבנתי שישנם 4 דגמים(יות', דיינמיק CLX,GLX) כאשר הGLX והדיינמיק לא מומלצים..אמת..?

2.היות' והCLX הם בעצם אותו רכב רק בשנים שונות?

2.רוב הדגמים שמפורסמים ביד 2 הם תחת שם הדגם "GLX" למרות שמצויין שנפח המנוע הוא 1.3(ולא 1.4 כמו שנאמר שיש בGLX) האם ייתכן שזו טעות גורפת בעקבות שכך נקרא הרכב ברישיון אך למעשה מדובר ב"CLX"?

3.דובר הרבה על מד קילומטרז' מתאפס..אך אחד חברי הפורום ציין שאצלו הוא לא מתאפס(קרי יש 6 ספרות)..מישהו אולי יודע באילו דגמים יש 5 ספרות במד ובאילו 6?

4.לסיכום,ניתן להגיד שכדי למיין את כל הדגמים הלא מומלצים רצוי שאחפש פיאסטה עם נפח מנוע 1.3(שהרי אם הבנתי נכון הדיינמיק הוא 1.25 והGLX הוא 1.4)

חברים אני יודע שזו חפירה היסטרית אבל אם מישהו יוכל לענות אני ממש אודה לו..תודה רבה וערב מעולה!

פורסם

אבל למה פתחת פוסט חדש?

הרי כבר קיבלת תשובות שם?!?!

תמשיך שם

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

דגם youth היה 1300 ונמכר עד 1997 כולל.

היו גם פיאסטות 1400 שלא נקראו YOUTH עד 1997 אבל הרוב היו 1300.

בדגם הYOUTH יש מזגן תוצרת הארץ שהוא די גרוע,הגה קשה מאוד והמנוע חלש ורועש אבל אמין.

עד שנת 1997 היו 5 ספרות בשעון ,אחר כך אני לא יודע.

מ1998 ומעלה כל הפיאסטות נקראו דינמיק.

היה דגם 1300 ודגם 1250 לשניהם היה מזגן מקורי והגה כוח.

בזמנו היו הרבה בעיות עם הגיר האוטומטי הרציף ב1250.

תתמקד יותר בנפח המנוע ובשנה מאשר באותיות שמציינות את הדגם.

• תוכן חדש...