Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול להשתמש במערכת כמגבר לרמקולים, במידה וישנה כניסת אודיאו למערכת (line in), והיא עדיין עובדת.

בכל מקרה אתה צריך לחבר את הרמקולים למגבר כלשהו, כיוון שכרטיס הקול במחשב מוציא אות לא מוגבר.

פורסם

חבר יקר , אם תצליח לשים את ידך על כרטיס קול מהסוג הבא, בעייתך תיפתר.

IMG_0148.jpg

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

כול עוד יש לך את המגבר(המערכת עצמה), אתה יכול לקנות כבל מ- RCA לאאודיו רגיל.

זה ניראה ככה : 3_5_mm_rca_audio_6_ft.jpg

זה אמור לעלות 30 שקל בערך בכמעט כול חנות אלקטרוניקה.

זה מה שאני עשיתי, ואצלי זה עובד מעולה.

פורסם

או , אם המערכת מה20 שנה האחרונות ובאמת נורמאלית - כנראה תיהיה בה כניסה אופטית - שאפשר לחבר מהמחשב בצורה ישירה ונורמאלית יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
חבר יקר , אם תצליח לשים את ידך על כרטיס קול מהסוג הבא, בעייתך תיפתר.

אני מכיר כרטיס קול כזה. לרמקולים גדולים הוא קצת חלש. עריכה: וזה גם ISA לא מתאים למחשבים בעשור האחרון. היום כבר בקושי יש PCI, אלא בעיקר רק PCI EXPRESS.

אם הרמקולים גדולים אך מעולים ומערכת לא כוללת כניסה שאפשר לחבר למחשב, אפשר להשיג רסיבר משומש.

Liviur, כניסה אופטית ב20 שנה אחרונות? חשבתי שזה התחיל איפה שהוא בסוף שנות ה-90.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני יודע שצריך רסיבר או מגבר כלשהו,אבל חשבתי אם ישנה דרך אחרת

חשבתי אולי לקחת כבל RCA לחתוך אותו באמצע ולחתוך את הכבל של הרמקול(שחור אדום) ללפף בינם ולחבר את הכבל RCA למגבר(מגבר ספציפי לרמקולים((למחשב)) שיש לי בעל 3כניסות RCA רמקולים וסאב((2.1)) )

האם זה יעבוד?

פורסם

זה לא יעבוד. רמקולים טובים צריכים הרבה זרם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עדיף כנראה שלא.

תשתמש במערכת כמגבר / רסיבר.

ולגבי מתי זה נכנס:

http://en.wikipedia.org/wiki/TOSLINK

היתה לנו מערכת בבית עם כניסה אופטית מתחילת שנות ה90 בערך (ביחידת CD הנפרדת! ניצלתי אותה היטב באמצע שנות ה90 כדי להקליט בצורה אופטית במינידיסק)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
עדיף כנראה שלא.

תשתמש במערכת כמגבר / רסיבר.

ולגבי מתי זה נכנס:

http://en.wikipedia.org/wiki/TOSLINK

היתה לנו מערכת בבית עם כניסה אופטית מתחילת שנות ה90 בערך (ביחידת CD הנפרדת! ניצלתי אותה היטב באמצע שנות ה90 כדי להקליט בצורה אופטית במינידיסק)

ליביו

אתה מתכוון להשתמש במערכת של הרמקולים הביתים כרסיבר? איך אני עושה את זה?

המטרה שלי היא איכשהו לחבר את הרמקולים למחשב,שמעתי שעושים את זה דרך המערכת עצמה אני רק לא יודע איך(המערכת של הרמקולים הביתיים)

הנה הרמקולים

FH-B700-SONY

T1wDBvXltiXXbmqTc__080537.jpg_310x310.jpg

פורסם

כל רמקול זקוק למגבר.

במקרה של רמקולים למחשב, המגבר נמצא בתוך התיבה של הרמקולים עצמם,

או בתיבה של ה"סאב", ולכן אתה לא רואה אותו.

בנוגע למערכת - תציץ מאחור בחיבורים, סביר להניח שיש זוג כניסות RCA -

חבר באמצעות הכבל ש-DAVE הציג.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדקתי מאחורי המערכת שאליה מחוברים הרמקולים ויש מאחור ארבעה יציאות שני זוגות בעצם של rca אדם ולבן שני אדומים ושני לבנים זה יכול להתחבר למחשב דרך הכבל המתאם שהציעו לי פה?

פורסם

אם זה כניסה(LINE IN/AUX) אז כן, אם זה יציאה(LINE OUT) אז לא.

לגבי הכבל אתה צריך כבל 3.5 לRCA, עולה כ7 שקל בכול טמבור או 20 אם בא לך משהו טיפה יותר איכותי , התמונה של davemustaine87 מראה בדיוק את הכבל ב7שקל.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...