Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז בשביל מה לבזבז הרבה כסף על סט כזה עם אתה יכול לקנות סט של voce שאנשים אומרים הוא יותר טוב מ MLK 3 ??

קודם כל הרץ ואודיסון מגיעים מאותו בית יוצר/מפעל דבר שני סדרת הmille נכנסת בין הvoce לthesis נכון שהן לא מאותה חברה אבל

זה בערך היחס שבינהם וזה לא תמיד נכון שלא מומלץ לשלב בין אלמנטים מחברות שנות במיוחד אם הם מאותו בית יוצר/מפעל.

ומי שאמר לך שהvoce טובה יותר מהmille כנראה שלא מבין בכל הפרטים או שלא שמע את שתי המערכות!!!

פורסם
אין לך מה לחשוב בכלל ה-P90 מכשיר נדיר.

לך עליו ללא הביט 1 עם הפרוססור של ה-P90 המקורי.

הבעיה שP90 מגיע ללא הפרוססור אבל אני עדיין רוצה להרוויח את יציאה האופטית שלו לעומת ה7200 שהיציאה היא אנלוגית בלבד!

פורסם

הפרוססור של ה P90 (נקרא DEQ) זה אחד החלקים שיותר קל להשיג, ה HU (נקרא DEX) הוא החלק היותר יקר/בעייתי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

פיוניר: קורא דיסקים רגילים בלבד, מגיע עם יציאה דיגיטלית, אולי יש כניסה אנלוגית וזהו!

אוקליפס: קורא דיסקים רגילים ו USB\WMA

כניסת USB: מזהה אייפוד בלבד ודיסק און קי עם MP3\WMA בלבד

כניסה אנלוגית RCA

דיבורית בלו-טוף מובנה ואפשר גם לשמוע מוזיקה באיכות גבוהה!

מגיע עם אפשרות לאקטיבי סט 2 חלקים וסאב.

אומנם אני לא כל כך מתמצא בפיוניר אבל לוותר על כל היתרונות של האיקליפס בגלל יציאה דיגיטלית

לי אישית זה נראה כטעות.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

לא רק זה - היציאה הדיגיטלית בפיוניר היא לא יציאה דיגיטלית רגילה, אתה צריך פרוססור של פיוניר בכדי לעבוד עם היציאה הזו.

זה לפחות מה שאני יודע לגבי רוב יחידות הראש שלהן אז אני מציע לברר מול היבואן - עוזי רדיו.

אם אתה כל כך רוצה יציאה אופטית אז או JVC או אלפיין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...