Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול לתת קצת מידע על ה-XR 125? האם הוא אמין? מה המהירות המכסימלית? איך הוא ביחס למתחריו? (לדגם ה-125 אין כרגע מקבילות בשוק האופנועים החדשים המקומי).

פורסם

לפי בירור שערכתי אין לדוגמא ימאהה TT מקביל בנפח או קרוב. לא מכיר את הדגם שכתבת עליו. גם מבחינת מחיר (אופנוע חדש ב-21 אלף שקל) לא מצאתי משהו קרוב אפילו.

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש. נסעתי על הנ"ל סיבוב של 10 דק' בכבישים יחסית מהירים. המהירות המקסימלית שהגעתי אליה היא 110 קמ"ש. מהירות שיוט 90 קמ"ש בערך. אם אתה מחפש כלי בעיקר לתנועה עירונית ופרברית הוא יכול להיות אופציה מעניינת. מחפש משהו לנסיעות מחוץ לעיר\ארוכות חפש אופציה אחרת. זה ממש לא בשבילו.

האם מישהו יכול לתת קצת מידע על ה-XR 125? האם הוא אמין? מה המהירות המכסימלית? איך הוא ביחס למתחריו? (לדגם ה-125 אין כרגע מקבילות בשוק האופנועים החדשים המקומי).
פורסם

הדבר שבאמת מושך אותי הוא המחיר הנוח של אופנוע מהניילון. אני מחפש כבר שלושה חודשים רכב ספורטיבי ונמאס לי. פשוט נמאס לי.

ראיתי את המחיר, אני אוהב גם אופנועים, נראה לי שזה סוג של פתרון.

פורסם

קראתי באינטרנט שאי אפשר לשפר אותו. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות בכל זאת בלי להוציא ים כסף ובלי להרוס את האופנוע? (אגזוז?) האם בכלל ניתן לעשות שינוי בלי לפגוע באחריות היצרן?

פורסם

אם לשפר אז רק מבחינת מהירות בכביש. ומה הסיבה למחיר? התגובות בחו"ל (של בעלי הדגם) מאוד חיוביות. אני לא מחפש מפלצת שטח אלא אופנוע כייפי וקל לתחזוקה ליום יום, לים ים ולטיולים בטבע הקרוב לביתי.

פורסם

בוודאי שיש סיבה למחיר. אופנוע עם ביצועים מוגבלים בסכ"ה.

נסעתי עליו בערך 5 דקות - אין לי יותר מדי מסקנות מכזה זמן מוגבל.

הוא נוסע באיזי - אופנוע נמוך (וזה מצויין לי), קל ולטעמי גם מעוצב מאוד יפה.

אם לא היה לי את הTW 200, יכול מאוד להיות שהייתי מתעניינת בו.

אבל למה שלא תיקח נסיעת מבחן עליו? תתקשר להונדה ותתאם!

פורסם

לא היו לי הרבה ברירות - אני גמד אמיתי.

אבל:

אחלה אופנוע, נוח אמין קל לשליטה נוח מאוד בכביש (כמובן יש את בעית המהירות בדר"כ 90קמ"ש אם מאוד מתאמצים אפשר 110 אבל לא להרבה זמן). אני נוסעת איתו רק בשטח ופה הבעיה האמיתית. הוא לא דו"ש. זה דגם L מה שאומר שיש עליו איזה 10 קילו מיותרם (שהורדתי כמובן..) וברקס אחורי תוף, ומתלים לא הכי הכי ועוד כל מיני דברים שממש לא מתאימים לשטח. שיפורים אפשר (להחליף גגש"ים וכו') אבל אז האחריות לא בתוקף. הקטע הכי בעייתי מבחינתי זה שהוא פשוט חלש. יענו עליה רצינית עם כמה מכשולים - פשוט נגמר לו הכוח.

עכשיו השאלה מה אתה מחפש. כי לי בתור מתחילה רציתי כלי אמין, נמוך וסלחני. הXR היה פתרון מצויין, ואני מאוד מרוצה מהקנייה.

אה ועו משהו קח בחשבון שיש בעיה עם צמיגים - זה לא גודל סטנדרטי (אני עדיין מחכה שיגיעו צמיגי שטח לארץ...)

בהצלחה!

פורסם

מהשאלות נשמע שתסתדר עם קטנוע 250 הרבה יותר טוב.

אתה נעול על ה-XR? יש משהו שרק הוא יכול לעשות?

אתה בכלל מעוניין שיכולות השטח שלו?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...