Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא הוא לא כזה רע,נסענו ממעלות לבאר שבע ודווקא היה נוח לשבת עליו.אם כבר חסר ביריכיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים חיים בסרט. אי אפשר להוריד 5K ממחירו של רכב חדש ולצפות למכור אותו.

בשביל 5K אנשים יעדיפו לקנות רכב חדש לגמרי, להיות יד ראשונה וליהנות מהחוויה של הרכב החדש.

המחיר הריאלי לרכב שמור בן חצי שנה, כמו שנאמר - הוא 10K פחות מחדש - שכן ידוע שהרכב מאבד 15% ממחירו כחדש ברגע שיצא מהסוכנות, שלא נדבר על אחרי שעבר 10 אלף ק"מ...

פורסם

אני אדם שיודע להתמקח ולעשות מו"מ בדברים כאלה, אני מסוג האנשים שנכנס לחנות מוצרי חשמל ואם המחיר לא מוצא חן בעיני אני יוצא והמוכרים רצים ונותנים לי את המחיר שלי.

לענייננו, לפני כחודש קניתי C1 מודל 2011 עם 12,600 ק"מ, ג'נטים, מגיני רוח, מרימי שמשות וטסט לשנה במחיר של 51,555 שקל (חמסה חמסה חמסה) וזה לאחר שהשתמשתי בכישורים שכתבתי בשורה הראשונה.

כלומר, אתה צריך לבוא לבן אדם להגיד לו, תשמע, מה שאת מציע זה קצת לא הגיוני, כי אני יכול ללכת לקנות אחת חדשה במחיר כזה וכזה, עם טסט עם הכל, ובלי הבלאי של הק"מ.

מצד שני אתה יכול גם לשלוח עוד מישהו שיתקשר אליו ויגיד לו שהמחיר שהוא מבקש הוא מופרז.

וככה אני מאמין שלאט לאט הוא יבין שהמחיר לא ריאלי.

שיהיה בהצלחה!

וחוץ מזה, הרכב ממש סבבה, עושה 1 ל-18 שזה נתון מדהים.

המזגן לא הכי להיט, חניה אתה מוצא תוך שניה.

Polo 2012

פורסם

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

בהקשר ל 107, גם אני חיפשתי עד לאחרונה רכב קטן בסגנון שמדבר עליו.... עשיתי נסיעת מבחן על ה 107 וחוץ מהמזגן שנראה מעט ביזארי, וחוסר משווע בבגאז' ספייס, המנוע וגיר של טויוטה בהחלט עשו את שלהם ואם הוא היה עולה 60 אלף לפני שבוע, סביר להניח שהייתי קונה אותו.

באמת בתוך העיר 1-18 ומחוץ לעיר 1-22 (לפי הסוכן) שזה מושלם.

קח בחשבון שיכולים לשבת בו רק 4 אנשים! שזה קריטי לפעמים.

הרכבים היחידים שמתקרבים למחיר שלך הם I10 הפשוטה למדי והקיה פיקאנטו החדשה(עם 7 שנות אחריות!! ).

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

תדלוק אחרון אצלי באמת הניב 1-20 ק"מ לליטר,

כשהנסיעות היו משולבות עירוני ובינעירוני, בערך 50\50.

so far so good so what

פורסם

תודה חבר, אני בחור די יסודי כך שיצא לי לקרוא את הכתבה שלך ויתר הכתבות שהתפרסמו בהקשר של ה107.

בקשר לניהול המו"מ - אני כבר שבועיים במו"מ מול המוכרים של ה107 המשומשת ועושה רושם שהם לא מוכנים לזוז מהעמדה שלהם, למרות שהסברתי להם שניתן להשיג את הרכב ב62K מהסוכנות כולל הכל, שיש בהיצע את הדגם החדש ושלא להזכיר את שיווקה של הטויטה אייגו החדשה. 57K זה המחיר האחרון שלהם וזה בסדר גמור, זכותם לקבוע את המחיר. תמיד ימצא הפראייר שיחשוב שבחברה מוכרים את הדגם הישן ב67 והאפשרות להשיג אחד כזה משומש ב57 כנראה שתקרוץ לו.

זה לא הרכב הראשון שלי, גם חברים שלי התקשרו על מנת לוודא שזה לא סוחר או סוכן משנה של החברה, אך כל הניסיונות עלו בתהו.

הסיבה היחידה שפתחתי את השרשור הזה נאוצה בהתנהלות המבזה של היבואן שהתחיל ברף של 90K, ירד ל85K אחר כך הוריד ל60K לרגל פתיחת החנות ברמת אביב ולאחרונה החזיר את המחיר ל67K. זה רק מראה איזה קופון מנסים לגזור עלינו.

ביננו, הרכב הזה לא שווה יותר מ60K, אבל במדינה שלנו, לא תוכל להשיג משהו טוב יותר במסגרת התקציב הנתון.

אעדכן בהמשך.

פורסם
בהקשר ל 107, גם אני חיפשתי עד לאחרונה רכב קטן בסגנון שמדבר עליו.... עשיתי נסיעת מבחן על ה 107 וחוץ מהמזגן שנראה מעט ביזארי, וחוסר משווע בבגאז' ספייס, המנוע וגיר של טויוטה בהחלט עשו את שלהם ואם הוא היה עולה 60 אלף לפני שבוע, סביר להניח שהייתי קונה אותו.

קח בחשבון שיכולים לשבת בו רק 4 אנשים! שזה קריטי לפעמים.

הרכבים היחידים שמתקרבים למחיר שלך הם I10 הפשוטה למדי והקיה פיקאנטו החדשה(עם 7 שנות אחריות!! ).

יכול להרחיב על ה"ביזארי"?

פורסם

אני עדיין לא מבין למה עשו את זה ככה? אי אפשר היה לשים שני פתחי מזגן רגילים כמו בכל אוטו? או שגם על זה חסכו?

Polo 2012

פורסם

במידה וזה רלוונטי לגבייך יש עכשיו מבצע של "חבר" על פיז'ו וסיטרואן: 107 דגם ישן ב-60K ודגם חדש ב-62K.

שווה לברר בסוכנות אם המבצע הוא באמת "בלעדי לחברי חבר בלבד" או שגם אזרחים מן השורה יכולים להנות ממנו...

פורסם
תמיד ימצא הפראייר שיחשוב שבחברה מוכרים את הדגם הישן ב67 והאפשרות להשיג אחד כזה משומש ב57 כנראה שתקרוץ לו.

מכיוון שהרכב מוצע במבצע חבר ב-60K, אז זה המחיר האמיתי בסוכנות ולא 67. לכל אחד יש איזה מכר בחבר שיכול לסייע (למרות שאני די בטוח שבסוכנות יסכימו לתת לקונה פוטנציאלי את המחיר של חבר גם ללא השתייכות למועדון).

אני לא מאמין שמישהו יסכים לשלם 57K על רכב משומש כשאפשר להשיג חדש ב-60. אנשים עושים שיעורי בית, וראיה טובה לכך היא המצב העגום של שוק היד השניה.

יש לי תחושה שבגלל שאתה לוחץ עליהם אז הם בונים עליך ולא זזים במחיר.

• תוכן חדש...