Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע מגבר Hertz HE 4.1, שמגביר קומפוננט וסאב. האם אני יכול או איך אי יכול לעסות, שיגביר לי ערוץ כל צד בנפרד, ולסאב להוסיף מונו.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
4אלמנטים = 4 ערוצים

כן אתה יכול בתנאי שיש לך אפשרות לעשות חיתוכים על טוויטר ווופר, יש 3 דרכים לעשות את זה:

1. לחתוך מHU - נראה לי של- 9882 אין קרוס מובנה.

2. לחתוך ממגבר - he4.1 מאפשר זאת

3. לחבר פרוצסור חיצוני BIT ONE או JBL.

פורסם
כן אתה יכול בתנאי שיש לך אפשרות לעשות חיתוכים על טוויטר ווופר, יש 3 דרכים לעשות את זה:

1. לחתוך מHU - נראה לי של- 9882 אין קרוס מובנה.

2. לחתוך ממגבר - he4.1 מאפשר זאת

3. לחבר פרוצסור חיצוני BIT ONE או JBL.

ראש לא יכול לחתוך....

מגבר אני בספק...... שיוכל לחתוך את הטויטרים.

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/hertz_HE_4_1_tech.pdf

שאלה אם להשתמש בקרוסים מקוריים.....

פורסם

אתה יכול להשתמש בקרוסים המקוריים,בתנאי שתשיג לך עוד שני קרוסים.

אם יש לך 4 קרוסים אתה יכול להגביר כל אלמנט בנפרד על ערוץ הגברה בודד.

בשיפוצים...

פורסם

במקרה יש לי עוד זוג קרוסים מהסט הקודם שלי, רק קרוס אחד כמה שאני זוכר לא תקין, איפה אפשר לתקן אותו, במקרה והוא לא עובד.....

פורסם

תנסה במעבדות שמתקנות מגברים ורמקולים.

למרות שקרוס זה דבר מאוד פשוט,אם יש לך ידע בסיסי בחשמל ואלקטרוניה,אתה יכול לעשות את זה לבד.

בשיפוצים...

פורסם

לדעתי תוסיף פרוססור וכך גם תוכל לחתוך את האלמנטים וגם להגביר אותם אקטיבי,בקרוס פאסיבי אתה תקבל נקודת חיתוך אחת ולא ניתן יהה לשחק איתה(בטוויטר זה כבר תלוי בקרוס,אם תוכל להנחית אותו ועד כמה).

עם פרוססור תוכל לשחק עם כמה נקודות חיתוך ולראות מה הכי "יושב" לך טוב לפי האוזניים ואולי גם להוציא מהרמקולים יותר ממה שהם מסוגלים עם קרוס פאסיבי וכך אתה גם פתוח ליותר אופציות בעתיד..(לדוגמא 4WAY אקטיבי,אקולייזר,TC וכו'...)

Scan Speak

פורסם

DAn-BP 1.8

אי יודע, אבל כרגע אין תקציב, כי אני צריך מונובלוק.

איזה ראש חוץ מ9855 (כי זה אני יודע) בין חדש או משומש קיים בשוק עם פרוססור מובנה?

• תוכן חדש...