Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שבארה"ב העניין נפוץ ,בארץ לא מכירים את זה..

בגלל שהממשלה אוהבת אותנו ופינקה אותנו במחיר של 8 שקל לליטר , והונדורה אוכלת 1-7 ביום טוב אני רוצה להסב לגז.

המנוע הוא 4100 6 צילינדר טורי קרבורטור רוצ'סטר.

מה דרוש כדי להסב לגז? הרכב שנת 84 מוגדר כרכב לנכים ברישיון אך בפועל אני רוצה להוריד את המערכת עזר.

זהו רכב מאובזר ,לא מסחרי רגיל ולכן אני משקיע בו המון לאחרונה , ואני לא יכול לעמוד בהוצאות הדלק ,כתוצא מכך הוא עומד רוב הזמן .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

לא מאשרים הסבת גז לרכב מתחת לשנת יצור 95.

שמור על קרבורטור מכוון, שמן טוב, פלאגים מתאימים ורגל קלה על הגז.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

זה רכב 3טון ... עם גז עדין 1-7 בנסיעה רצופה לאילת.

רכב מאוד מהנה לנהיגה . לא ספורטיבית נהיגה רגילה.

הקרבורטור עבר שיפוץ לפני שנתיים , טיפול נעשה לפני שנתיים , מאז המנוע נסע 1500ק"מ.(רק אילת הלוך חזור וכמה נסיעות קטנות)

אין שום אפשרות לגז?

חיפושיות 73-74

פורסם

וואלה זה לא חוקי בארצנו, אני תלשתי מהאוטו את המערכת כולה ופירסמתי אותה למכירה תקופה, לא היתה התעניינות אז המיכל הפך לשני מנגלים והמערכת בפח...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

השאלה היא האם יש מישהו שיכול לשלב את המערכת עם הקרבורטור?

חיפושיות 73-74

פורסם

במידה ואתה רוצה את הרכב לעוד הרבה שנים רד מהסיפור של הגז גם במכוניות החדשות הוא לא מוצלח וגורם להרבה בעיות ,בנוסף שנתיים זה די הרבה למשוך שמן ברכב גם אם לא נסעת כלל אך זה בעיה שלך לפחות פעם בשנה תחליף

ברכב כמו שלך הוראות החלפת שמן היו בעבר כל חצי שנה שמן ופעם בשנה פילטר ושמן אין לי מושג איזה שמן אתה משתמש ברכב אך אצלי באותו מנוע אני משתמש בחצי סינטטי ,המנוע המורכב ברכבך נחשב למנוע טוב וחסכוני לעומת רכבים אמריקאיים אחרים משנתונים דומים הכול במידה ואתה מטפל בו נכון ובזמן .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

היה לי ונדורה מודל 90.עשיתי לו הסבה לגז והכל היה בסדר.אין שום קשר אם זה הזרקה או קרבורטור.זה 2 מערכות נפרדות וזה לא משנה אם המנוע מקבל גז או דלק.קניתי את הקיט בארה"ב שתואם לאוטו וזהו,אך מבחינה חוקית זה לא.

פורסם

אני יחליף שמן ,האם צריך גם פילטר?

אני בכל זאת ינסה להזמין פילטר מקורי ..

המנוע חסכוני אני יודע אבל בכל זאת קשה לעמוד בהוצאה של 650 שקל לטנק דלק שנאכל כמו אוויר..

650 שקל ל400 ק"מ אם אין פקקים ,זה עצוב...

יש מישהו שעשה את ההסבה הזאת בעבר?

חיפושיות 73-74

פורסם
היה לי ונדורה מודל 90.עשיתי לו הסבה לגז והכל היה בסדר.אין שום קשר אם זה הזרקה או קרבורטור.זה 2 מערכות נפרדות וזה לא משנה אם המנוע מקבל גז או דלק.קניתי את הקיט בארה"ב שתואם לאוטו וזהו,אך מבחינה חוקית זה לא.

כמה עלה לך הסיפור הזה?

חיפושיות 73-74

פורסם

שלום

א. ניתן להרכיב מערכת גז על קרבורטור עשיתי את זה בעצמי.

ב. לא ניתן להעביר את זה תקינה לא בגלל שהרכב ישן אלא בגלל שאין תקינה למערכת כזו בארץ (התקנתי רכבים ישנים מ-95 והם עברו תקינה)

ג. אם בכל זאת תרצה דבר איתי בפרטי יש לי מישהו שיתקין לך (אולי).

פורסם
כמה עלה לך הסיפור הזה?

בערך כ 2000 שח,הכבודה עשיתי בעצמי,אך יש לציין שצריך לרכוש כאן בלון לתדלוק שעולה בערך 1500 שח

פורסם

כותבים לכם שיש הוראות בחוק, זה מופיע באתר משרד התחבורה , אז אולי כנס לשם ותעיין -

ולא כדאי שתעשה התקנה פיראטית , זה יכול לעלות בחיים שלך.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

'' זה יכול לעלות בחיים שלך..." - זה נכון אבל למה להקצין. מספיק לדעת שרכב מוסב לגאז לא מאושר

נוסע ללא ביטוח

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...