Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבלים את הטופס לחידוש רשיון הרכב חודש לפני, ולפי דעתי אתה יכול לעשות את הטסט לרכב כבר מאותו היום שקיבלת את הטופס .אני לא חושב שאמורה להיות עם זה בעיה.בסופו של דבר זה ייצא לך אותו דבר פשוט תקבל את המדבקה שמדביקים על הרכב חודש לפני.

פורסם

תודה, ככה חשבתי.

אגב אם יש פסילה באחד הסעיפים, כמה זמן אני יכול לקחת עד התיקון? עד תום רשיון הרכב 22.5?

פורסם

זה היתרון בלעשות טסט הרבה לפני פקיעת רישיון הרכב הישן. הולכים לעשות טסט ובמידה ונכשלים מקבלים שבוע לתקן את הליקויים. לעומת זאת, בגלל שרישיון הרכב הקודם טרם פקע יש לך זמן לתקן את הליקויים עד אשר הוא נגמר במקום שבוע שנותנים לך. ההערה הנ"ל מתייחסת כמובן למצב שאין ליקויים של חיים ומוות שהרי אז אני מתקן אותם ללא דיחוי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
תודה, ככה חשבתי.

אגב אם יש פסילה באחד הסעיפים, כמה זמן אני יכול לקחת עד התיקון? עד תום רשיון הרכב 22.5?

נכון! בגלל זה נותנים לך תקופה של חודש, זה מספיק זמן בשביל לעשות את כל הטיפולים והתיקונים הדרושים כדי לעבור את הטסט בצורה חלקה.

גם אם קרה מצב שנגיד לא הספקת לתקן את התקלות שצריך ויצא שעברת את התאריך של תום הרישיון , לא קרה כלום, עדיין אפשר לעשות את התיקונים וולעשות טסט אחרי המועד של תום הרישיון, אבל אז אתה צריך אישורים של משרד הרישוי בשביל זה ועדיף להימנע מכל זה, פשוט תעשה את מה שצריך בחודש שנתנו לך כדי שתעבור את הטסט ותהיה בראש שקט.

פורסם

אני ממש לא חושב שזוהי הסיבה שמשרד התחבורה שולח את הטופס חודש לפני הזמן.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אני ממש לא חושב שזוהי הסיבה שמשרד התחבורה שולח את הטופס חודש לפני הזמן.

אני לא רואה סיבה אחרת, במידה שיש רכב שהוא לא תקין מבחינת הקריטריונים של הטסט, אז מן הסתם הוא לא יוכל לעבור טסט מהיום להיום והוא צריך תקופת זמן בשביל לטפל בבעיות האלה, ולפי עניות דעתי זו הסיבה שבגללה שולחים את הטופס חודש לפני.

פורסם

טועים

ברגע שיש ריג'קט יש לתקנו תוך הזמן הנקוב , בד"כ שבוע .ולאלה שרוצים לקרוא טוב אסור לנסוע ברכב אלא לשם ביצוע התיקונים.

בדיקה של שוטר לא תגלה זאת כי אתם תציגו לו את הרשיון שבתוקף אבל במקרה של תאונה המצב כבר יותר מסתבך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה, שאלה פשוטה.

ניגשתי לטסט חודש לפני המועד.

נכשלתי על ליקוי מסויים, קיבלתי שבועה לתיקון.

האם הרישיון משנה שעברה בתוקף או לא בתוקף,

אם הוא לא בתוקף, מישהו צריך לקחת לי אותו או לשים עליו חותמת "מבוטל"

אבל זה כידוע לא נעשה.

איפה כתוב, שהרישיון הקודם מתבטל?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול להיות שבמכון טסטים הם מעדכנים את זה במחשב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נתעלק על השרשור,

אם למשל לרכב שלי יש טסט עד לתאריך 1.9,

קיבלתי את טופס חידוש הרישיון ב5.8 ועברתי את הבדיקה,

הספירה מתחילה מה5.8 או מה1.9?

פורסם

בוקי לשאלה פשוטה מתבקשת תשובה פשוטה

אני לא כתבתי שהרשיון לא בתוקף קרא היטב מה שכתבתי.

אבל קרא באותה הזדמנות גם מה כתוב בטופס שבו נכשל אדם בטסט, ושם תמצא את מה שכתבתי גם כן.

ולכן בדיקה של שוטר תעבור בשלום כי יוצג לו הרשיון הישן שעדיין תקף , אבל כאשר קורית תאונה ומישהו יתחיל לחפש אתה עלול למצוא עצמך במצב לא נעים. אותו מישהו הוא חברת הביטוח שלא ששה לשלם בכל מקרה , קל וחומר כאן.

Dark Crystal

תוקף הרשיון תמיד על פי מה שרשום עליו לא משנה המועד בו עברת את הטסט, לכן בדוגמה שלך 1.9 נשאר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יכול להיות שבמכון טסטים הם מעדכנים את זה במחשב?

לדעתי, שידור נתונים למשרד הרישוי מתבצע רק פעם אחת, לאחר שהרכב עבר טסט ולא כאשר הוא נכנס למבחן.

כל עוד הרכב לא עבר, אין שידור לדעתי.

אבל זו שאלה מעניינת ונכונה, והייתי רוצה לקבל תשובה מוסמכת.

ישה- כל מה שכתבת ידוע וברור לי. הפעם אני לא מנסה להתווכח איתך, אני באמת רוצה לדעה, האם ביצוע מבחן רישוי מבטל תוקף רישיון משנה שעברה (שתוקפו המקורי עדיין לא הסתיים), או לא. באופן מפורש לא ראיתי את זה מופיע בשום מקום.

יש ל ביד רישיון בתוקף, לא רשום עליו מבוטל, ולדעתי בשום מקום לא מעודכן שהוא מבוטל, אז למה הוא לא תקף?

אני מחפש הסבר עם סימוכין.

• תוכן חדש...