Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפתיח שלך על הבורות והארס , מתאר את הזלזול התמידי שלך באחרים ,אך בכל זאת אענה למען המטרה שהצבתי לעצמי.

לגבי החוק המזורגג "שכפו חבירנו".-

כן , אני יכול לאמר ללא חשש שהייתי היחיד שדרש שישתפו עוד כמה חברים בהחלטה על התוכן של החוק לפני הגשתו לכנסת. נדמה לי שגם סרוגו היה היחיד שתמך בעמדתי אך לצערי כולם (אהוד,יובל, ושות'...) דרשו מאיתנו להסיר בקשה זו מסדר היום על מנת לא "להרגיז" את מוביל המהלך אחרת הוא יטרפד את העברת החוק בכנסת !!! (מקווה שזה זכור וחרוט בזכרון של כולם )

לגבי הביטוח -

נאמר לי שבישיבה על נושא הביטוח , הובהר ונדרש שהפוליסה תועבר ליועץ ההתאחדות לביטוח ולאחר הבדיקה נתקבל מכתב שהפוליסה עומדת בתנאי החוק וזה הדבר החשוב להתאחדויות ולכן ראו בביטוח פתרון נאות .וכאן כאשר יו'ר ההתאחדות שלך ,אמציה גזית, נשאל האם IRDA תהיה מוכנה להשתתף בעלות הביטוח, תשובתו היתה - " החלטנו שלא לענות" - כל זה היה בנוכחות ראשי ההתאחדויות האחרות ,אלי שחר , מהראלירייד ושגיא מהאופנועים. לאחר מכן נטען של-IRDA ביטוח משלה.

לגבי אישור התקנונים והכללים-

זו בעיה של ההתנהלות של ההתאחדות מול הרשות ,כשאנשים לא מקצועיים מתעסקים בנושאים שאינם מבינים וכך נוצר חוסר התיאום וההבנה בין הגופים. בנושא הזה זכור לי טענות רבות של חברים בתוך העמותה, בניהם דני לוי, על זה שמינו אנשים לא מקצועיים בתחום הטכני לכתיבת התקנונים והכללים.

בנוסף לזה - המלחמות הבלתי פוסקות בנושא אי קבלת הדין , מצד ההתאחדות שלך ,בנושא הזוכה במכרז לתפקיד היועץ לרשות , גרם לוויכוחים ולעקובים בלתי פוסקים בהעברת הכללים . גם כאשר גברי לוי דרש להפסיק המריבות לא הסכמתם לדרכו .

הפסיקו להתמם , כל המלחמות לא יועילו לקידום ההליכים , הרי גם על חברי העמותה הטלתם חרם ,הגיע העת לתת תשובות ולהפסיק להתבכיין.

אני בטוח שאפשר להגיע לתיאום ולשיתוף פעולה לאישור הכללים , הכל תלוי איך מדברים ,הרי אתם יודעים בדיוק כמוני שזה לא יכול להמשך כך לאורך זמן.

מישל

• תגובות 226
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כרגיל אני לא מבין

מישל היה בין אלה של חברינו שהלכו לבג"ץ שכתוצאה ממנו קיבלנו חוק(ן) .

ומי שקורא את החוק מתפלץ , ובוודאי שמי שקורא את התקנות. אין כמעט חוק בלי תקנות למי שלא מבין .

ככה זה " כשמציון תצא תורה " וכולם חוששים לסכן את עורם במקרה של תאונה.

ובנושא הביטוח

ניר כולם יודעים לקרוא עברית ונכתב שם בבירור הפרמיה 2 מיליון ש"ח מזה 1.8 מיליון ש"ח הרשות ו 200K הספורטאים.וזאת לתקופה של 18 חודש.

ועכשיו רוצים לבדוק את הביטוח . מי רוצה לבדוק ? אלה שעד היום לא הוציאו ביטוח?

האם נראה לכם שהרשות תשלם 1.8 מיליון ש"ח לפני שהפוליסה נבדקה על ידי יועצים משפטיים ומומחי ביטוח מטעם המדינה.

מי שחושב אחרת במקרה הטוב תמים...

הכדור בידי הספורטאים ... וכל רגע מיותר שחולף מבוזבז.

ואפרופו , פעם שילמה הרשות יש לקוות ולהניח כי בפעם הבאה תשתתף .

הפרמיה גם תהיה יותר נמוכה לאחר שיראו המבטחים כי השד לא כל כך נורא. טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה בלי עין רעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הפתיח שלך על הבורות והארס , מתאר את הזלזול התמידי שלך באחרים ,אך בכל זאת אענה למען המטרה שהצבתי לעצמי.

לגבי החוק המזורגג "שכפו חבירנו".-

כן , אני יכול לאמר ללא חשש שהייתי היחיד שדרש שישתפו עוד כמה חברים בהחלטה על התוכן של החוק לפני הגשתו לכנסת. נדמה לי שגם סרוגו היה היחיד שתמך בעמדתי אך לצערי כולם (אהוד,יובל, ושות'...) דרשו מאיתנו להסיר בקשה זו מסדר היום על מנת לא "להרגיז" את מוביל המהלך אחרת הוא יטרפד את העברת החוק בכנסת !!! (מקווה שזה זכור וחרוט בזכרון של כולם )

כפי שכתבתי קודם, החוק הוא לא הבעיה. התקנות שהותקנו, יישומן והפרשנות שניתנה להן כן.

לגבי הביטוח -

נאמר לי שבישיבה על נושא הביטוח - נאמר לך ע"י מי? - הובהר ונדרש שהפוליסה תועבר ליועץ ההתאחדות לביטוח ולאחר הבדיקה - של מי? - נתקבל מכתב שהפוליסה עומדת בתנאי החוק - ממי? - וזה הדבר החשוב להתאחדויות - חשבתי שהדבר החשוב הוא ההיקף הביטוחי של הפוליסה - ראו בביטוח פתרון נאות .וכאן כאשר יו'ר ההתאחדות שלך ,אמציה גזית, נשאל האם IRDA תהיה מוכנה להשתתף בעלות הביטוח, תשובתו היתה - " החלטנו שלא לענות" - כל זה היה בנוכחות ראשי ההתאחדויות האחרות ,אלי שחר , מהראלירייד ושגיא מהאופנועים. לאחר מכן נטען של-IRDA ביטוח משלה.

אתה מצטט , לכאורה, את אמציה.

כתבתי באופן ברור מה היתה תגובת ההתאחדות - שניתנה בכתב - לדרישת הרשות להתחייב לפוליסה ולתשלום עבורה.

לגבי אישור התקנונים והכללים-

זו בעיה של ההתנהלות של ההתאחדות מול הרשות ,כשאנשים לא מקצועיים מתעסקים בנושאים שאינם מבינים וכך נוצר חוסר התיאום וההבנה בין הגופים. בנושא הזה זכור לי טענות רבות של חברים בתוך העמותה, בניהם דני לוי, על זה שמינו אנשים לא מקצועיים בתחום הטכני לכתיבת התקנונים והכללים.

בנוסף לזה - המלחמות הבלתי פוסקות בנושא אי קבלת הדין , מצד ההתאחדות שלך ,בנושא הזוכה במכרז לתפקיד היועץ לרשות , גרם לוויכוחים ולעקובים בלתי פוסקים בהעברת הכללים . גם כאשר גברי לוי דרש להפסיק המריבות לא הסכמתם לדרכו .

מה כתבתי ומה התשובה שלך...

אגב גברי לוי - מספיק עם הדיסאינפורמציה.

הוצע לגברי לוי להמשיך לעמוד בראש ההתאחדות.

גברי לוי ביקש שכר שלדעת הוועד היה גבוה.

לכן גברי סיים את תפקידו.

עוד עניין. גברי הצדיק באופן מוחלט - ובכתב - את הדרך בה בחרה ההתאחדות (אחרת לא היה מסכים לעמוד בראשה; אחרת לא היה שוקל להמשיך)

גברי גם קיבל מנדט מלא - גם הוא בכתב - לפעול לטובת הספורטאים. ללא שיכתיבו לו את הדרך.

הפסיקו להתמם, כל המלחמות לא יועילו לקידום ההליכים, הרי גם על חברי העמותה הטלתם חרם, הגיע העת לתת תשובות ולהפסיק להתבכיין.

שאל שאלה עניינית וקבל תשובה.

מי מתבכיין?

איזה חרם? על מי?

איך הבנת זאת מהודעתי הקודמת?

אני בטוח שאפשר להגיע לתיאום ולשיתוף פעולה לאישור הכללים , הכל תלוי איך מדברים ,הרי אתם יודעים בדיוק כמוני שזה לא יכול להמשך כך לאורך זמן.

עם זה אני יכול להסכים.

מישל

מישל,

אפשר לומר על מי שמוביל את ההתאחדות הכל. אני יכול לומר לך מהיכרות אישית עם כל האנשים הללו, שהדבר היחיד העומד לנגד עיניהם הוא טובת הספורטאים. האנשים הללו חפים מכל אינטרס אישי או כלכלי. משקיעים ימים ולילות מזמנם, ומוציאים עשרות אלפי שקלים מכספם, שיהיה פה ספורט מוטורי.

פורסם
כרגיל אני לא מבין

מישל היה בין אלה של חברינו שהלכו לבג"ץ שכתוצאה ממנו קיבלנו חוק(ן) .

ומי שקורא את החוק מתפלץ , ובוודאי שמי שקורא את התקנות. אין כמעט חוק בלי תקנות למי שלא מבין .

ככה זה " כשמציון תצא תורה " וכולם חוששים לסכן את עורם במקרה של תאונה.

ובנושא הביטוח

ניר כולם יודעים לקרוא עברית ונכתב שם בבירור הפרמיה 2 מיליון ש"ח מזה 1.8 מיליון ש"ח הרשות ו 200K הספורטאים.וזאת לתקופה של 18 חודש.

התקופה הוארכה לבקשת הרשות מאחר ועדיין לא אושרו הכללים.

ועכשיו רוצים לבדוק את הביטוח . מי רוצה לבדוק ? אלה שעד היום לא הוציאו ביטוח?

מי שאחראי לתת את הדין כלפי הספורטאים. מי שמייצג אותם.

האם נראה לכם שהרשות תשלם 1.8 מיליון ש"ח לפני שהפוליסה נבדקה על ידי יועצים משפטיים ומומחי ביטוח מטעם המדינה.

איזה ניסיון יש להם? איזה ידע?

כל מה שהכנסת מחוקקת או שהרשויות המקומיות מנחות מקובל? ראוי? נכון?

האם עלינו לקבל את החלטות המומחים של המדינה - שהם חסרי כל ידע וניסיון בתחום - כ"ראה וקדש"?

בכל מקרה, לאחר שההתאחדות תראה את הפוליסה ותבחן את הכיסוי הביטוחי, אני בטוח שתקבל תשובה מושכלת וברורה.

מי שחושב אחרת במקרה הטוב תמים...

הכדור בידי הספורטאים ... וכל רגע מיותר שחולף מבוזבז.

ואפרופו , פעם שילמה הרשות יש לקוות ולהניח כי בפעם הבאה תשתתף .

הפרמיה גם תהיה יותר נמוכה לאחר שיראו המבטחים כי השד לא כל כך נורא. טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה בלי עין רעה.

אמירה חסרת אחריות. אבל זה בסדר. לך אין אחריות כלפי הספורטאים.

נניח וההתאחדות שילמה היום 10% מהפרמיה (ששווייה 2,000,000 - כי כך נקבע ע"י המומחים).

נניח ומחר המדינה לא תממן מאחר ויוגשו עתירות ע"י מפלגות ועמותות הדואגות לנזקקים, הטוענים כי מדובר בבזבוז כספי ציבור שאמור להיות מיועד לחלשים.

מי אז ישלם את הפרמיה הגבוהה?

מה יקרה אם בשנת הכיסוי הביטוחי הראשונה יקרה אירוע ביטוחי. הפרמיה עדיין תרד?

אגב, למיטב ידיעתי, הרשות כבר מסרה שנכון לעכשיו, היא לא תממן את תקופת הביטוח הבאה.

ישה,

לא תמיד הסיסמאות מנצחות.

מכל מקום, שלא תטעה. אם בסופו של דבר ההתאחדות תחליט שזו האלטרנטיבה הטובה ביותר - בזמן נתון - לספורטאיה, זה הביטוח שהיא תיקח.

פורסם

אמתין לראות את תוצאות המירוצים כי בזה תיבחנו והלוואי שזה יקרה בהקדם.

חבל לשחת מילים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תראו , אני כבר קרוב לשנתיים יושב בצד ומצפה לראות איך החברים שלקחו את הפיקוד בעמותה הכי וותיקה בספורט, דואגים לנו שיהיה ספורט מוטורי כפי שכולנו מייחלחים , ואני רואה פעם אחר פעם איך החלום הזה מתרחק מאיתנו !!!!

ניר

בדרך שאתה שואל את השאלות שלך על כל פרט ופרט אני מבין ובטוח שלא נגיע לשום הסכמה על הדרך שיש לפעול כדי שיהיה כאן סוף סוף ספורט מוטורי.

על דבר קטן צריך מגילה שלמה כדי להסביר עד כמה אתם צודקים בדרך ועד כמה לא מפסיקים להנתכל לכם ושאתה הכי חכמים

וביחד עם זאת הכי מסכנים !

כנראה שלא תבינו לעולם שאנו ספורטאים שרוצים להתחרות נקודה .......

לצערי,לאורך ההסטוריה של העמותה הזו ,שאני נמנה על מייסדיה, אני רואה עד כמה שהכל מתמוסס והכל סביב שליטה ועמדות כח של חברים" חוכמולוגים וחסרי כבוד כלפי אחרים שלא מהססים לדרוך על כולם להשגת מטרתם.

אני מבין שהעמותה הפכה להיות "עמותת התערוכות והטכסים" בלבד כי רק בזה אתם מצליחים. תראו לאן דרדרתם אותנו בשנתיים האחרונות ??? שום פעילות ,ולו הקטנה ביותר, למען החבר הפשוט !!

כבר כמעט שלוש שנים - לא מצליחים לכנס פורום מינימלי וחוקי כדי לערוך בחירות לעמותה, לא מפרסמים פרוטוקולי ישיבות וועד והחלטות בכל נושא שהוא, ממנים יושבי ראש ואחמים ומפטרים אותם מבלי שאף אחד יידע על כך, עושים פסטיבלים על הקמת התאחדות נכשלים בתיפקודה וממשיכים כאילו אין מחר, מבזבזים זמן וכספים על תערוכות ושטויות ללא תכלית, מרחיקים ומתישים חברים ולא משיבים לפניות שלהם, אין ביקורת כלל על הנעשה , אין מנהל תקין מינימלי,בין אלה המובילים יש חברים שלהם הסטוריה של בריונות כגון-לפוצץ מירוץ בגלל פסילת רכבם בבדיקה טכנית ,אחרים לא משלמים דמי הרשמה למירוץ ולהם זה מותר,בקיצור אני יכול להמשיך והרשימה עוד ארוכה.

וכעת האנשים האלו באים ומטיפים לכולם כשהם מנפנפים ומדברים גבוה גבוה כמשפטנים מוסמכים ושאף אחד לא מבין איך ומה עושים ורוצים לקבוע את הדרך בכל דבר !!

די, זה נמאס , חשבתי שהגיע הרגע לנסות ולהרים את הראש ולנסות משהו אחר ואני רואה אטימות מוחלטת ולא לומדים כלום, לא עושים שום חשבון נפש ולא מוותרים על כלווום העיקר שלא לתת לאחרים להחליט !!!

חברים יקרים , אני פונה לכל החברים הפשוטים שמבינים ויודעים על מה אני להגיב ולא לפחד כי הספורט הזה שלנו ואין לאף אחד זכויות יתר בנושא , כי אם תמשיכו להבליג לא תהיה ישועה משום מקום.

מישל

פורסם
תראו , אני כבר קרוב לשנתיים יושב בצד ומצפה לראות איך החברים שלקחו את הפיקוד בעמותה הכי וותיקה בספורט, דואגים לנו שיהיה ספורט מוטורי כפי שכולנו מייחלחים , ואני רואה פעם אחר פעם איך החלום הזה מתרחק מאיתנו !!!!

ניר

בדרך שאתה שואל את השאלות שלך על כל פרט ופרט אני מבין ובטוח שלא נגיע לשום הסכמה על הדרך שיש לפעול כדי שיהיה כאן סוף סוף ספורט מוטורי.

על דבר קטן צריך מגילה שלמה כדי להסביר עד כמה אתם צודקים בדרך ועד כמה לא מפסיקים להנתכל לכם ושאתה הכי חכמים

אבל כבר מזמן אתה לא ספורטאי אלא אמרגן מרוצים בעל אינטרס כלכלי....

לצערי,לאורך ההסטוריה של העמותה הזו ,שאני נמנה על מייסדיה, אני רואה עד כמה שהכל מתמוסס והכל סביב שליטה ועמדות כח של חברים" חוכמולוגים וחסרי כבוד כלפי אחרים שלא מהססים לדרוך על כולם להשגת מטרתם.

אני מבין שהעמותה הפכה להיות "עמותת התערוכות והטכסים" בלבד כי רק בזה אתם מצליחים. תראו לאן דרדרתם אותנו בשנתיים האחרונות ??? שום פעילות ,ולו הקטנה ביותר, למען החבר הפשוט !!

כבר כמעט שלוש שנים - לא מצליחים לכנס פורום מינימלי וחוקי כדי לערוך בחירות לעמותה, לא מפרסמים פרוטוקולי ישיבות וועד והחלטות בכל נושא שהוא, ממנים יושבי ראש ואחמים ומפטרים אותם מבלי שאף אחד יידע על כך, עושים פסטיבלים על הקמת התאחדות נכשלים בתיפקודה וממשיכים כאילו אין מחר, מבזבזים זמן וכספים על תערוכות ושטויות ללא תכלית, מרחיקים ומתישים חברים ולא משיבים לפניות שלהם, אין ביקורת כלל על הנעשה , אין מנהל תקין מינימלי,בין אלה המובילים יש חברים שלהם הסטוריה של בריונות כגון-לפוצץ מירוץ בגלל פסילת רכבם בבדיקה טכנית ,אחרים לא משלמים דמי הרשמה למירוץ ולהם זה מותר,בקיצור אני יכול להמשיך והרשימה עוד ארוכה.

וכעת האנשים האלו באים ומטיפים לכולם כשהם מנפנפים ומדברים גבוה גבוה כמשפטנים מוסמכים ושאף אחד לא מבין איך ומה עושים ורוצים לקבוע את הדרך בכל דבר !!

די, זה נמאס , חשבתי שהגיע הרגע לנסות ולהרים את הראש ולנסות משהו אחר ואני רואה אטימות מוחלטת ולא לומדים כלום, לא עושים שום חשבון נפש ולא מוותרים על כלווום העיקר שלא לתת לאחרים להחליט !!!

חברים יקרים , אני פונה לכל החברים הפשוטים שמבינים ויודעים על מה אני להגיב ולא לפחד כי הספורט הזה שלנו ואין לאף אחד זכויות יתר בנושא , כי אם תמשיכו להבליג לא תהיה ישועה משום מקום.

מישל

הנה. הבנת מה מטרת השרשור. ברוך?

מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות?

מישהו נבהל שלמרות הכל IRDA הצליחה להתגבר על המכשולים ותקיים פה, כנראה ממש בקרוב, מרוץ חוקי, תחרותי. אינשאללה.

אז מנסים לעורר יצרים ושנאה.

כן, מישל. יש מענה לכל אמירה שלך. חבל על הזמן שלי ושל אחרים. גם שלך.

חג שמח.

להתראות במימונה.

פורסם

ניר

מישל

אני מסכים עם כל מילה של מישל, ויכול רק להוסיף שההצלחה הגדולה ביותר של "המועדון המוטורי הישראלי 2010" הייתה להרחיק את החברים. אני אחד מהם.

אני רק מקווה שלבסוף יהיו מרוצים למרות אתם, כי אני לא מצליח לראות או אפילו לקוות שיהיו מרוצים בזכותכם.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

הספורטאים רוצים מירוצים ולהיות מירוצים.

מי יספק?

יזכה לתהילת עולם .

ונאמר כבר , השקרן ירחיק עדותו

מישהו כאן הבטיח 1.5.2012

נחכה המועד הזה מעבר לפינה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
הספורטאים רוצים מירוצים ולהיות מירוצים.

מי יספק?

יזכה לתהילת עולם .

ונאמר כבר , השקרן ירחיק עדותו

מישהו כאן הבטיח 1.5.2012

נחכה המועד הזה מעבר לפינה.

דבריי חכמים בנחת נשמעים.

אלון

פורסם

מצטרף לאיפוק למרות השקר הזה:"לגבי החוק המזורגג "שכפו חבירנו".-

ציטוט של האיש הזועף:כן , אני יכול לאמר ללא חשש שהייתי היחיד שדרש שישתפו עוד כמה חברים בהחלטה על התוכן של החוק לפני הגשתו לכנסת. נדמה לי שגם סרוגו היה היחיד שתמך בעמדתי אך לצערי כולם (אהוד,יובל, ושות'...) דרשו מאיתנו להסיר בקשה זו מסדר היום על מנת לא "להרגיז" את מוביל המהלך אחרת הוא יטרפד את העברת החוק בכנסת !!! (מקווה שזה זכור וחרוט בזכרון של כולם )

סדר היום אז , בחירות לראשות העמותה ובבחירות אלו מתוך למעלה מ80 בעלי זכות הצבעה זכה מישל וחברו לסיעה גבי סרוגו ב2 קולות

אלו העובדות.

מירוצי מכוניות

פורסם

דני תתאפק... חבל...

אבל קבל אנקדוטה שתרגיע אותך (או תרגיז...)

אפרופו ביטוח שמישל כל-כך תוקף את IRDA על שלא הסכמנו לחתום עליו - הבוקר הגיע לידי מכתב התראה שיצא לאחת משלוש ההתאחדויות שכן חתמו על הביטוח (אני מעריך שיצא גם להתאחדויות האחרות) - שאם לא ישלמו מאות אלפי שקלים (מעל חצי מיליון שקל) באופן מיידי (תוך 15 יום שמסתיימים בשבוע הבא) - הביטוח יבוטל.

ראה כמה מזל ש IRDA לא הסכימה לחתום "בלאנקו" על ביטוח מבלי שיהיו כללים מאושרים ויכולת להתחרות.

אבל - בל נכביר במילים. לכאן או לכאן - בראשון במאי - או שיהיו כללים מאושרים וננסה לשכוח מהעבר או שנאלץ שוב לחשוף הכל החוצה - מאד פשוט.

אלון

פורסם

אלון

אני רק שאלה

בלינק שהביאו דיברו כי עלות הפוליסה היא 2 מיליון ש"ח ל 18 חודש מתוכם הרשות משלמת 1.8 מיליון והיתרה 200K תשולם על ידי הספורטאים.

אז איך לפתע מדובר במעל חצי מיליון?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...