Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רבותיי.. אני בחור בן 22 , חייב לציין שלמרות העברה הקשה שעשיתי, הנני בחור מאוד מאוד בוגר, שקול שמעולם לא עושה צרות ושטויות כאלו או אחרות, אין לי עבר פלילי או שום דבר דומה. אין לי עברות תנועה, דוחות וכו'. יש לי רשיון כ-5 שנים.

השבוע יצאתי לבלות ואני הייתי הנהג התורן, לא שתוי, ללא אלכוהול, בדרך חזרה (כביש מהיר עם ירידה) נהגתי מהר, וברוב טיפשותי המשכתי ללחוץ על הגז באופן שלא מתקבל על הדעת ואף טיפשי לחלוטין... הגעתי למהירות של 191 קמ"ש וזו פחות או יותר המהירות בה תפסה אותי ניידת המשטרה בעזרת "דבורה".

נלקחתי לתחנה ורשיוני נשלל ממני ל-30 יום עד זימון לבית משפט.

בבקשה אני לא צריף הטפות מוסר, או הודעות כמו "הייתי זורק אותך לכלא" וכו', אני מודע מאוד לטעות הגדולה והחמורה שעשיתי ועדיין תוהה למה ואיך. ואשלם על העונש ככל שאצטרך.

שאלתי היא האם מישהו יכול לעזור ולתת לי כיוון מה צפי העונש? שלילה של שלוש שנים? שלילת רשיון לחלוטין?

האם יש איזהשהו סיכוי שמאחר וזו עברת התנועה הראשונה שלי מאי פעם למרות שהיא היננה חמורה מאוד, העונש יהיה פחות משלוש שנים?

בנוסף, אשמח לקבל המלצה לעו"ד הגון שיוכל לעזור לי בנושא.

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

עו"ד טוב, יוציא אותך בנזק מינימלי, התייעצות איתו והוא יגיד לך פלוס מינוס מה מצפה לך.

המלצה שלי היא על עו"ד דוד גולן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אל תדאג יהיה בסדר,

עורך דין יחלץ אותך בבית משפט בקלות,

רק תאלץ להפרד מכמה אלפי שקלים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תחילה, תודה רבה לכם על ההתייחסות והתמיכה, נרגעתי במעט

לאחר חיפושים באמת מצאתי את עורכי הדין דוד גולן ואסף שמיר כמומלצים בתחום התעבורה.

אם אאלץ להפרד מכמה אלפי שקלים זה בסדר, אם אאלץ לקבל שלילה למספר חודשים, זה "גם בסדר" (אם כי זה לא בידיי).

האם אפשרי ואקבל בפועל 3 חודשי שלילה (בעזרת השם) וסוג של "על תנאי" למספר שנים, במקום שלילה ישירה למספר שנים?

פורסם

לפי הכותרת חשבתי כבר שנסעת לפחות על 280 קמ"ש.

אתה מוזמן לעיין בשרשור הזה - מקרה דומה, ההבדל שאצלך זה עם תוספת של כ-30 קמ"ש, אך מצד שני יש עבר תעבורתי נקי.

לדעתי תקבל: כמה חודשי שלילה + כמה חודשים על תנאי למשך שנתיים או שלוש + 1000-2000 ש"ח קנס + כמובן 10 נק'.

היכן זה היה ומה מהירות המותרת בקטע ?

האם היית (רכבך) בודד בכיוון נסיעתך ?

האם הוצגה מהירותך במכשיר, לאחר העצירה ?

פורסם
לדעתי תקבל: כמה חודשי שלילה + כמה חודשים על תנאי למשך שנתיים או שלוש + 1000-2000 ש"ח קנס + כמובן 10 נק'.

האם הכוונה היא שאקבל שלילה למספר חודשים ולאחר מכן רשיוני יוחזר אליי ואוכל לנהוג אך "על תנאי"?

לגביי שאלותיך:

היכן זה היה ומה מהירות המותרת בקטע ? -- כביש בין-עירוני, 2 נתיבים - מהירות מותרת 90 קמ"ש.

האם היית (רכבך) בודד בכיוון נסיעתך ? -- הייתי עם 3 אנשים ברכב, מאחורינו היה רכב נוסף שנסע אף הוא במהירות גבוהה איך אינני יודע כיצד ניתן להוכיח זאת מאחר וניידת המשטרה עצרה אותי ראשון.

האם הוצגה מהירותך במכשיר, לאחר העצירה ? -- במכשיר הוצגה המהירות.

פורסם
האם הכוונה היא שאקבל שלילה למספר חודשים ולאחר מכן רשיוני יוחזר אליי ואוכל לנהוג אך "על תנאי"?

כל מה שכתבתי זוהי רק דעתי, במידה ותיגש למשפט ללא עורך דין.

לאחר תקופת השלילה הרשיון חוזר.

במידה ותקבל גם "על תנאי" למשך תקופה מסוימת, הכוונה שלא תעבור עבירה דומה או כל עבירה אחרת (כפי שיקבע ע"י בית המשפט), אחרת רשיונך יפסל שוב.

הייתי עם 3 אנשים ברכב, מאחורינו היה רכב נוסף שנסע אף הוא במהירות גבוהה איך אינני יודע כיצד ניתן להוכיח זאת מאחר וניידת המשטרה עצרה אותי ראשון.

אין מה להוכיח, כי היית ראשון ולא נסעתם במקביל אחד לשני.

הדבורה מודדת את הרכב הקרוב.

בכחול

גיא ב,

אני מאמין שבירידה גם סוזוקי אלטו (בלי לזלזל) תגיע למהירות כזו.

פורסם

ממש אבל ממש לא. בשיפוע של 90 מעלות מתחת לאופק כן (נפילה חופשית).

בכל אופן השאלה מה חשוב לך יותר, כסף או שלילה. מדבריך משתמע שאתה מעדיף לשלם בתמורה לשלילה מינימלית, אם כך, לדעתי, אל תחשוב על לגשת לב למשפט לב, רק עם עורך דין.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אין מה להוכיח, כי היית ראשון ולא נסעתם במקביל אחד לשני.

הדבורה מודדת את הרכב הקרוב.

זה לא נכון, היא יודעת "להינעל" לאו דווקא על הרכב הקרוב ביותר לניידת.

בשיפוצים

פורסם

למיטב הבנתי המערכת תבחר את הרכב הקרוב אליה על פי כוון הנסיעה שהוגדר , כלומר היא תתעלם מרכב קרוב יותר, רק אם הוא נוסע בכוון ההפוך.

לא ראיתי במפרט מוד פעולה המאפשר לבחור ברכב רחוק יותר הנמצא באותו כוון.

http://www.bioinstrument.co.il/59154/BEE-III-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-MPH

פורסם

מכר שלי עם עבר תעבורתי לא נקי בכלל נתפס במהירות 180 קיבל חודש מנהלתי ולאחר מכן במשפט בעזרת עו"ד מעולה לדעתי יצא כולה עם עוד חודש שלילה (חודשים במצטבר)

• ספונסר פורום
פורסם

עו"ד מומלץ לדיני תעבורה מאזור הדרום הוא ליאור ליברמן.

באזור המרכז יש את עו"ד אסף שמיר.

אל תשכח לציין שהגעת מהפורום כדי שתקבל הצעת מחיר אקטרקטיבית.

והכי חשוב אל תשכח לחזור לעדכן עם התוצאות (נפתחים פה מאות הודעות כמו שלך אבל בודדים חוזרים לעדכן כמה עלה ובאיזה נזק הם יצאו).

פורסם
זה לא נכון, היא יודעת "להינעל" לאו דווקא על הרכב הקרוב ביותר לניידת.

קיימת פונקציה (חיווי) במכשיר שניתן למדוד בעזרתה את הרכב המהיר ביותר - היא לא בשימוש משטרת ישראל.

על פי בדיקות מעשיות שבוצעו למכשיר -

כאשר יש שני רכבים הנוסעים במקביל, הדבורה תציג מהירות של רכב הקרוב אליה, אך המפעיל לא ידע איזה רכב הוא מודד.

כחלק מהנחיות להפעלת הדבורה, חובתו של שוטר לוודא ולציין בדוח כי בשעת המדידה לא היתה תנועה של כלי רכב מכל סוג אשר נע בכיוון הנסיעה של רכב הנמדד בטווח של 50 מ' לפחות משני צידי הכביש.

פורסם

אוקיי לקחתי לעצמי את כל התגובות.

שאלה נוספת שעדיין לא הבנתי - באותם רגעים כשנלקחתי לשימוע מהיר, רשיוני נשלל ל-30 יום ונקבע תאריך למשפט.

למה באותו (שישי) הם אמרו לי שאצטרך לעלות ביום ראשון לבית משפט השלום לשימוע נוסף?

--לבסוף התקשרו אליי היום בבוקר ואמרו לי שהמשפט "מועד ב" קראו לו - נדחה למחר.

על מה ולמה? אם שללו לי את הרשיון, וקבעו תאריך משפט, מה קורה פה בדיוק? אמנם כבר התייעצתי עם עורכי הדין המומלצים ואכן סגרתי אבל אף אחד מהם לא יוכל להגיע מחר על הבוקר לשימוע הזה (אני גר בצפון)

מישהו יכול להסביר?

תודה,

• תוכן חדש...