Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגאן שלי רכב שהיה בהשכרה והקילומטר שלו שקניתי

אותו היה 256000 ק"מ כן אני יודע שזה המון - כרגע אני עומד על

258600 ק"מ נסעתי איתו 2600 ק"מ ב-3 וחצי חודשים.

עכשיו הוא נוסע לי לכול מקום מטופל טוב בודק תמיד מים,שמן הכול כמו שצריך..המנוע

שלו נוסע ומגיב טוב העיניין הוא שעדיין הרכב הזה עבר הרבה ואצלי הוא יד שלישית,

אין אפשרות להעריך כמה קילומטר יש לו עוד על הכביש בעיקרון הוא עבר טיפול ישר שקניתי

אותו בסכום של 3500 ש"ח עשו לי הנחה ל-3000 ש"ח והחליפו במוסך הרבה דברים חשובים

הקטע הוא שעדיין כמה באמת אני יסחוב איתו מבחינת קילומטר?

פורסם

זאת שאלה ללא תשובה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תגיד לי מי נכנס לדברים כאלה לקנות אוטו עם 200 ומשהו אלף לא מתקרב לרכבים מעל 130 אלף בשנתונים האלה

פורסם
תגיד לי מי נכנס לדברים כאלה לקנות אוטו עם 200 ומשהו אלף לא מתקרב לרכבים מעל 130 אלף בשנתונים האלה

אפילו המוסכניק אמר לי מגיע לאילת בכיף ויכול לסוע חופשי. רכב מנקודה א ל-ב'.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרו שלי שתהיה בריאה גם מודל 2001 תגיע בקרוב ל-200000 ק"מ ויש לי חבר ששלו נמצאת ב-350000 והוא בדיוק קנה אותו חדש ואין קונים לרנו אז כרגע שלו הפסיק לגמוע קילומטרים בעודו ממתין. אז אני חושב שאם האוטו מתוחזק כראוי אין שום בעיה לעשות גם חצי מיליון .

גם ככה הערך של הרנו ברצפה אז לפחות נהנה ממנו עד שיפרוש בעצמו .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם
הרו שלי שתהיה בריאה גם מודל 2001 תגיע בקרוב ל-200000 ק"מ ויש לי חבר ששלו נמצאת ב-350000 והוא בדיוק קנה אותו חדש ואין קונים לרנו אז כרגע שלו הפסיק לגמוע קילומטרים בעודו ממתין. אז אני חושב שאם האוטו מתוחזק כראוי אין שום בעיה לעשות גם חצי מיליון .

גם ככה הערך של הרנו ברצפה אז לפחות נהנה ממנו עד שיפרוש בעצמו .

תשובה יותר מענינת משאר המגיבים ,

אני אישית עומד על ממוצע שנתי לפי איך שאני נוסע 12000 ק"מ לשנה אני ביכלל לא נוסע ברכב

כימעת והנסיעות שלי 90 אחוז בין עירוני.

• תוכן חדש...