Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

mayrun ידידי, אתה מתבאס שקנית 42' והסלון שלך הוא בקושי 3 מטר מרחק מהטלויזיה, הסלון שלי 4 מטר, ואתה ממליץ לי על טלויזיה 40'? :) מצחיק אתה...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ביקשת משהו בתקציב,

אבל אני מפרגן ומאחל לך אחת כזאת בסלון (גרסה מיוחדת שמגיעה עם כמה צעצועים לשחק איתם במהלך הסרט :lol: )

070108_Sharp_108in_LCD.jpg

פורסם
ביקשת משהו בתקציב,

אבל אני מפרגן ומאחל לך אחת כזאת בסלון (גרסה מיוחדת שמגיעה עם כמה צעצועים לשחק איתם במהלך הסרט :lol: )

070108_Sharp_108in_LCD.jpg

תודה תודה... אני אקח את השמאלית בבקשה :lol: (פתאום הטלויזיה לא הכי מעניינת).

פורסם

לפני 3 חודשים קניתי להורים שלי 42" של LG ב 3000 ש"ח, נהנים ממנה מאוד, הגודל שלה מתאים בול (3 מ' בין הספה לטלוויזיה) אז לפי דעתי אתה קצת תתבאס על 42", אבל אם זה מה שהתקציב מאפשר אז אין מה לעשות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

LCD שווה רק כשמדובר ב LED מלא ולא היקפי, ומדובר במסכים יקרים מאוד ובד"כ לא מצויין בפרוספקטים אם ה LED היקפי או מלא.

עד שהמחירים יירדו הייתי בוחר ללא היסוס בפלזמה, רצוי FHD אם מדובר על 50", התמונה הרבה יותר טובה מ LCD רגיל,

זה פשוט לא ייאמן עד כמה סרטים LCD ב 1080P נראים מתים וחסרי חיים, אי אפשר להנות מהצפיה בהם.

חשבתי שהבעיה ברזולוציה החדה מידי, עד שהשוויתי עם פלזמה באותה רזולוצית-על שהיתה חיה לגמרי הכל נראה טבעי.

פורסם

טלויזיות LED באיזור ה-40' ומעלה ממש לא נכנסות לי בתקציב כי טלויזיה של פירמה נורמלית (LG, סמסונג, פיליפס) וכו'

כבר עוברות את התקציב.

ראיתי לא מעט טלויזיות FULL HD, עם ניגודיות של 1:100,000, כניסת USB, קצב רענון של 5MS, בתקציב של 2500 ש"ח.

מדובר על 42'.. נראה לי שזה מה שאעשה. פלזמה לטווח הארוך של יותר מ-3-4 שנים לא עמידה והתמונה בה דוהה עם השנים.

נראה לי אתפשר על 42' וזהו.

פורסם

פלזמה לטווח הארוך של יותר מ-3-4 שנים לא עמידה והתמונה בה דוהה עם השנים.

נראה לי אתפשר על 42' וזהו.

תבדוק קצת את נתוני היצרן לגבי שעות עבודה של מסכי פלזמה, אתה תגלה שהמסך יתחיל לאבד מאיכותו הרבה הרבה אחרי שיהיה מחוץ לבית שלך. נגמרו הימים שקונים טלוויזיות ל-15 שנה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
תבדוק קצת את נתוני היצרן לגבי שעות עבודה של מסכי פלזמה, אתה תגלה שהמסך יתחיל לאבד מאיכותו הרבה הרבה אחרי שיהיה מחוץ לבית שלך. נגמרו הימים שקונים טלוויזיות ל-15 שנה.

פספסתי אותך קצת קספר. מצד אחד אתה אומר ששעות העבודה של מסכי הפלזמה הן רבות ושאעיף את הטלויזיה הרבה

לפני שינומלו שעות העבודה שלה, מצד שני אתה אומר שנגמרו הימים שמחזיקים טלויזיות ל-15 שנה.

שמע, השאיפה היא להיות עם הטלויזיה כמה שיותר שנים בהתחשב ואתה מרוצה מהאיכות ומהגודל.

ברשותי כיום, טלויזית 32' של HITACHI עם נתונים שמביישים אפילו היום טלויזיות חדשות, והיא נרכשה לפני 5 שנים כמעט

בסכום אסטרונומי דאז של כ-6500 ש"ח. אז אם היא היתה גדולה יותר והיא היתה מעל 40' לפחות - תהיה בטוח שלא הייתי מחליף

אותה בכלל. היא לא קרובה אפילו להראות סימני דעיכה, אך מה לעשות. מרחק הצפיה שלי כרגע מהמיטה לטלויזיה הוא כ-2

מטרים בלחץ, בסלון שאורכו 4.6 מטרים ברוטו וכשתהיה ספה לסלון הוא יצטמצם למשהו כמו 4 מטרים נטו, השינוי מתבקש

וטלויזיה גדולה יותר חייבת לתפוס פיקוד (לפחות 42' כפי שציינתי).

פורסם

בגלל שלא מחזיקים היום טלוויזיות להרבה שנים כמו פעם (קצב התקדמות הטכנולוגיה+ עלות יחסית נמוכה של המסכים), כל נושא דעיכת ביצועי מסך מסוג פלזמה לא רלבנטי כי שעות העבודה המוצהרות של היצרנים מספיקות לעבודה רצופה של כמה שנים (מה שלא קורא במסך לשימוש בייתי).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
כל נושא דעיכת ביצועי מסך מסוג פלזמה לא רלבנטי כי שעות העבודה המוצהרות של היצרנים מספיקות לעבודה רצופה של כמה שנים (מה שלא קורא במסך לשימוש בייתי).

אז בשורה התחתונה, פלזמה 50', בשנים, לכמה זמן היא תחזיק?

למה הכוונה במה שלא קורה במסך לשימוש בייתי? הרי בין אם אני רוכש LCD ובין אם פלזמה, מדובר רק בשימוש בייתי.

פורסם
אאל"ט מדובר על 60,000 שעות. למסך פלזמה מהשנים האחרונות.

צפייה רצופה של כמעט 7 שנים. הממ... ב-LCD אין את המגבלה אני מניח?

פורסם

אצלי בחדר שינה מרחק צפיה של 3 מטר בערך. יש 42. טושיבה LCD.

בסלון יש מרחק של גם 3 מטר בערך. ויש לי 52. וזה הבדל עצום. זה פשוט כיף יותר .

שתיהם טושיבה. ושתיהן LCD. למרחק של 4 מטר. לא הייתי יורד היום מ55" לפחות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
צפייה רצופה של כמעט 7 שנים. הממ... ב-LCD אין את המגבלה אני מניח?

כמו שאמרתי, בשימוש בייתי אף אחד לא משתמש רצוף 7 שנים ולכן נושא דעיכת המסך לא רלבנטי כאשר משווים מול LCD.

• תוכן חדש...