Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני שומע הרבה תגובות לגבי 1.2 TSI

מה הייתם מציעים ? יש הפרש משמעותי בין 1.2 ל1400 ?

אני ממש אהבתי את הפאביה ספורט מבחינת העיצוב השאלה אם כדאי לוותר על הגג הנפתח רק בשביל מנוע 1.2

מה דעתכם ?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אממ, במילה אחת - כן!

הפער בין ה-1.4 (הישן והעלוב) לבין ה-1.2TSI (ה-ח-ז-ק משמעותית) הוא עצום. שום סאנרוף לא ישנה זאת ולא ישנה את העובדה לכך שהידה של גרסת ה"ספורט" 1.2TSI עליונה בכל דבר על פני ה-1.4 העתיקה (והמאובזרת).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לאחרונה אני שומע הרבה תגובות לגבי 1.2 TSI

מה הייתם מציעים ? יש הפרש משמעותי בין 1.2 ל1400 ?

אני ממש אהבתי את הפאביה ספורט מבחינת העיצוב השאלה אם כדאי לוותר על הגג הנפתח רק בשביל מנוע 1.2

מה דעתכם ?

זה עוד לא ראיתי ,לוותר על ה-TSI בשביל סאן רוף ?!?! אם תעשה את זה אתה תצטער תאמין לי .

פורסם
זה עוד לא ראיתי ,לוותר על ה-TSI בשביל סאן רוף ?!?! אם תעשה את זה אתה תצטער תאמין לי .

שיכנעת אותי

עכשיו נותר רק לחפש...

פורסם

אהלן חבר!

נקודה שמרבית החברים אולי פספסו הוא הגדרת התקציב שלך.

בהנחה שהתקציב שלך נע סביב ה80 ואתה מעוניין בגרסת הספורט, עבורך קיימת אך ורק אופציית ה1400 סמ"ק באותו התקציב.

כשתרצה לדלג למנוע TSI תצטרך לוותר על אבזור הספורט באופן וודאי ועדיין לפרוץ את מסגרת התקציב.

אני לפני כחודשיים רכשתי פאביה TSI DSG בגימור ספורט, על הכביש 117 א' ש"ח, ידני היה מחזיר את המחיר אחורה בכ-9 א' ש"ח עד כמה שאני זוכר.

מבחינת יכולות, כפי שכבר הקדימו וכתבו, ההבדל בין המנוע 1400 האטמוספרי ל1200 TSI הוא משמעותי מאוד, רק קח בחשבון שאם אתה נוטה לרגל כבדה על דוושת הדלק, את הבדל הכוח אתה תרגיש יופי בשורת הטוטאל בתחנת הדלק....

אצלי אמנם הרכב עדיין חדש ואני מאמין שהצריכה תשתפר אבל נכון לרגע זה, במדידה הראשונה שביצעתי צריכת הדלק עומדת על 1:10.5 בנסיעה משולבת.

לגבי חלון שמש בגג, האופציה קיימת בתשלום על כל הגרסאות שאינן מגיעות איתו כסטנדרט העלות כ7000 ש"ח.

עקב האכילס של הרכב הזה הוא המערכת הכל כך עלובה שלו, פשוט זוועה, בושה וביזיון להשקיע סכום כזה ברכב ולקנא במי שיש לו הד-יוניט של קנווד מהמבצע האחרון של אוטו דיפו ב600 ש"ח.....זה עד כמה המערכת ברכב הזה שווה לת**.

חוץ מזה, תענוג אמיתי!

פורסם

דרור המון תודה על ההמלצה אני אבקש לעשות נסיעת מבחן ב 1400 וב-TSI אני חייב להרגיש את מה שאנשים אומרים על ה-1200.

פורסם

דרור, הגזמת לגבי המערכת - היא בהחלט סבבה ביחס למערכות שמע OEM אחרות.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
דרור, הגזמת לגבי המערכת - היא בהחלט סבבה ביחס למערכות שמע OEM אחרות.

זה עניין סובייקטיבי...

אני עדיין חושב שהיא ביזיון מוחלט בהשוואה למחיר שמשלמים על רכב כזה ועוד ברמת האבזור שנחשבת לגבוהה ביותר, פשוט מאכזב.

שיא החוצפה היא ההצעה לשדרג באלפי שקלים להד יוניט שמבחינתם נחשב לשיא וגם בו....אין את הדבר הבסיסי הזה שנקרא כניסת USB...בכל הד-יוניט הכי פרימיטיבי שיש היום (אפילו הרדיו דיסק בI10 באבזור הכי בסיסי מגיע איתו) התגובות של נגן הדיסקים איטיות להחריד בניגון MP3, אפשר ללחוץ על כפתור העברת השיר וללכת להכין קפה עד שהשיר עובר, יציאת מגבר שזה דבר מאוד מאוד בסיסי - גם היא לא קיימת....ונקנח עם הרמקולים שהם בושה וחרפה ורק זוג.

ולחשוב שברכב הקודם שלי, שנת 2002 הוא הגיע עם מערכת מקורית עם רביעיית רמקולים וזוג טוויטרים כסטנדרט....

מבחינתי - מאכזב מאוד.

פורסם

דרור, אתה מגזים.

קשה להשוות בין HU אפטרמרקט (גם הזול שבנמצא) אל מול HU מקורי בסיסי. ברור לחלוטין שבאפטרמרקט תקבל איכות שמע עדיפה, יציאת מגבר, אופציות כיוון נוספות ובמקרה המדובר גם USB או SD.

לא יודע מה הבעיה אצלך עם ה-HU, רק אוכל לומר לך שבפאביה האקסית וב-יטי הנוכחית (למרות שב-יטי מורכב לי HU מקורי מהסדרה הבכירה) - לא היו ולא נבראו בעיות בקריאת קבצי MP3.

למעשה, הקנווד שהיה בפאביה האקסית אקסית - קרא קבצי MP3 בצורה איטית ומייגעת משמעותית, כך שזאת תלונה טיפה תמוהה מבחינתי - לא נתקלתי בתופעה זאת אצלי או אצל מכריי / חבריי.

לגבי הרמקולים, הם סיניים סבירים בלבד - בניגוד לימי עבר - אז היו מתוצרת בלאופונקט או פיליפס וגם נשמעו לא רע בכלל. גם מה-יטי הוצע סט (7.5') סיני, רק ששם כנראה זה היה סט איכותי יותר :wink:

אתקן אותך ואומר לך שגם בפאביה הרמקולים הם (סוג של...) קומפוננט (6.5), ולא רמקולים קוקסיאלים כפי שאתה מציג זאת.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים על זה.

מבחינתי המערכת מאכזבת מאוד.

אחדד נקודה קטנה, אין בעיה בקריאת MP3...המכשיר פשוט איטי, בהעברת שיר לוקח 2-3 שניות להתחלת נגינת השיר הבא..וזה דבר שלא נתקלתי בו באף מערכת, לא בקריאת MP3 מדיסק ולא מאבזר אחסון נייד.

בשורה התחתונה מבחינתי, אם אני רוצה לנגן ולשמוע כמו שאני אוהב ורוצה, אני צריך להיפרד מעוד כמה אלפיות - אותי אישית זה מתסכל מאוד כי זה הדבר היחידי ש"מעכיר את השמחה" בכל מה שקשור לרכב הזה - המערכת שלו.

ואכן נכון, סוג של קומפוננטים אם מבחינת מישהו הנקודה הובנה אחרת, תודה על ההערה.

פורסם

התחלתי להסתכל על 1200 ביד שתיים והיו רק 2 מכוניות שעפו להן ממש מהר...

נראה לי שאם זה ימשך כך אקנה את ה-1400

מה דעתכם? כדי לא לוותר על 1200 TSI ?

פורסם
התחלתי להסתכל על 1200 ביד שתיים והיו רק 2 מכוניות שעפו להן ממש מהר...

נראה לי שאם זה ימשך כך אקנה את ה-1400

מה דעתכם? כדי לא לוותר על 1200 TSI ?

אם אתה להרשות לעצמך להשקיע יותר , לא לוותר על TSI ההבדל הוא מאוד משמעותי , אתה לא מאמין , וגם כשתרצה למכור את הרכב הביקוש לTSI יהיה הרבה יותר גבוה, המנוע הזה הוא מצויין .

פורסם
דניאל, אני בטוח מאוד - לא מיובאת יותר ארצה. כנראה שכחו לעדכן במחירון / קטלוג.

הייתי היום בסוכנות סקודה ת"א, ניתן להזמין את הTSI עם הספק של 86 כ"ס, יש גם כמה רכבים שצפויים להגיע ביולי.

פורסם

כנראה שהגיע מלאי חדש - לפני חודש (פלוס) לא היה במלאי ולא ידעו על הגעה של משלוח.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...