Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאשינג למנוע C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל על הכסף,שום חומר פלאש לא יוריד את הבוצה מהמנוע,חריף ככל שיהיה,כדי להסיר את הבוצה יש צורך בפירוק אגן שמן ומכסה שסתומים וניקוי יסודי.

אורן

אורן, אני מסכים איתך במאה אחוז, בכדי לבדוק העם יש בוצה חייבים לפתוח חלקים מהמנוע ועם כאן לנקות בצורה יסודית עם חומרים

מתאימים. בשלב הזה לא הייתי רוצה לפתוח מנוע, אני נוסע עכשיו רק בין עירוני ומחליף שמן רק סינטטי מלא כל 15K ומנוע עובד מצוין. האם יכול להיות נזק כל שהוא למנוע אם לא אטפל מיד וכמה אפשיר למשוך עם זה?

CITROEN C5 X7 2013

CITROEN C5 II 2006

OUTLANDER 2013

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט יגרם נזק.

אם אגן השמן מלא בבוצה והיא מפריעה למשאבת השמן לינוק שמן בכמות מספיקה,יגרם נזק לאורך זמן.

נורת לחץ שמן והתרעת לחץ שמן נמוך תידלק רק כאשר לחץ השמן ירד אל מתחת לחצי באר,זהו לחץ נמוך שגורם למצב של הרעבת שמן,ז"א שיתכן מצב שהנורה לא דולקת אבל עדיין לחץ השמן נמוך מידי.

לדעתי,אין לדחות את זה ויש לטפל במיידי.

אורן בן סימון

פורסם
אורן, אני מסכים איתך במאה אחוז, בכדי לבדוק העם יש בוצה חייבים לפתוח חלקים מהמנוע ועם כאן לנקות בצורה יסודית עם חומרים

מתאימים. בשלב הזה לא הייתי רוצה לפתוח מנוע, אני נוסע עכשיו רק בין עירוני ומחליף שמן רק סינטטי מלא כל 15K ומנוע עובד מצוין. האם יכול להיות נזק כל שהוא למנוע אם לא אטפל מיד וכמה אפשיר למשוך עם זה?

לפתוח מכסה שסתומים ואגן שמן זה לא סיפור. זה לא דומה לפתיחת ראש מנוע ולא מדובר בפעולה מורכבת.

מכונאי יוכל לזהות אם נוצרה בוצה במנוע גם מהסתכלות דרך פתח המילוי של השמן.

sludge2.jpg

לעומת

sludge1.jpg

עשוי להיות קשר בין גובה השמן המופרז (בעבר) והווצרות בוצה , אם גובה השמן באגן מגיע עד לגל הארכובה הוא מקציף את השמן.

מצד שני יכול להיות שסימני התחליב שראית על הפקק היו כתוצאה של התעבות מים נורמלית אשר קורית לעיתים בחורף או כאשר צינור הנשם נסתם.

בכל מקרה, אל תעשה פלשינג.

• תוכן חדש...