Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שיש מאזדה 323, נסעתי איתו והייתי בהלם שומעים ממש ממש טוב וחזק! והוא אמר לי שאין לו לא מגבר וסאב.

שאלתי אותו איך זה יכול להיות הוא אמר שהוא פשוט קנה רמקולים איכותיים, ואני אומר לכם שומעים ממש ממש טוב.

זה יכול להיות כזה דבר, וכמה עולה רמקולים איכותיים ?

פורסם

בקשר לווליום, לכל רמקול יש נתון נצילות, במונחים פשוטים, נציל יותר = חזק יותר.

בקשר למחיר, יש יחס ישיר בין איכות למחיר. תן תקציב ויתנו לך המלצה למה אתה יכול לקנות במסגרת המחיר.

פורסם

תכלס, בחירת הפורום, בין הדברים המועטים שאנשים פה מסכימים עליהם, בתקציב של 500 שקל קנה זוג קומפוננטים של מורל וסגור עניין. יתנו לך סאונד מעולה למחיר ואם תרצה לשים הגברה מתישהו בעתיד אז זה רק ישפר אותם.

פורסם

כמו שנאמר ב 500 ש"ח לא ניתן לקבל יותר מדי. לדעתי לך על 6X9 +קומפוננט, של מורל (טמפו) או הרץ (DIECI). היה לי סט אפ כזה עם HERTZ ולא איכזב בכלל.

פורסם

תלחץ את עצמך לאזור ה-1000 שקל.

מורל טמפו קדימה ו 6X9 מורל טמפו מאחורה ויהיה לך יופי יופי של סאונד.

לא כולם צריכים מגבר, אפשר לחיות גם בלי

פורסם
תלחץ את עצמך לאזור ה-1000 שקל.

מורל טמפו קדימה ו 6X9 מורל טמפו מאחורה ויהיה לך יופי יופי של סאונד.

לא כולם צריכים מגבר, אפשר לחיות גם בלי

איך הסאונד שלהם ב6.5 אם אני קונה את שניהם גם קדמי ואחורי 6.5

פורסם

לטמפו יש סאונד מעולה, גם ב 6.5 וגם ב- 6X9, גם עם מגבר וגם ללא מגבר.

רמקול נציל יותר, כדוגמת ההרץ, יהיה חזק יותר. בשביל להגיע לאיכות של המורל וגם לשלב את הנצילות של ההרץ- הייתי ממליץ ללכת על הדגם אנרג'י ולא דיצ'י.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בעבר היה לי מיני דיסק קדימה של סוני, עם קומפוננט של Earthquake מקדימה ומאחורה 9*6 של JBL. שמעו בהחלט לא רע. אבל דווקא בזכות הJBL מאחורה. וגם העוצמה הייתה טובה.

וכמו שציינתי הצליל לא היה מאוזן ברכב, שזה גם מה שאתה צריך לשים לב. אצלי בזמנו האחוריים היו דומיננטיים והדמיים נטמעו בסאונד..

אני דווקא הייתי ממליץ על הJBL מאחורה אם אתה לא רוצה להשקיע במגבר וסאב. אצלי הם נתנו באס נחמס וסאונד לא רע..

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

• תוכן חדש...