Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב נכנסים גם סוזוקי אלטו וגם לקסוס ct200h

האם יש תכונות מסויימות נדרשות לרכב שהבחורה רוצה לקנות?

יש מבחר ענק - ולכן השאלה כללית מדי (נתתי בכוונה שתי דוגמאות מתאימות קיצוניות)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כן אני מבינה בכללי אני רוצה רכב מהחברה זה מה שהכי חשוב לי אוטו שיהיה עם הכי פחות בעיות ודי חסכוני בדלק וזהו לשימוש רגיל של ללכת לקניון או לטייל

פורסם

שלום,

על איזה סוג רכב חשבת?

סופר מיני\ משפחתי\ מיניוואן\ ג'יפון?

אפשר לקנות הונדה ג'אז מקבוצת הספור מיני ב 120 אלף ש"ח או אותה הג'אז היברידית ב 117 אלף.

, טויוטה אוריס היברידית ב 136 אלף ש"ח .

טויוטה פריוס תעלה בסביבות 150 אלף ש"ח.

יש גם ג'יפונים בתקציב שלך, אבל הם יהיו פחות חיסכוניים ( טויוטה RAV4, סוזוקי גראנד וויטרה ).

יש גם מיניוואנים למשפחה .

מה מתאים לך יותר, למספר האנשים שצריכים להתנייד ברכב?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי רוצה חיפושית 2012 אבל היא לא בתכנון להגיע לארץ. אז התחלתי לחשוב על גי׳פון, כמו הניסן ג׳וק. אבל עכשיו הלקסוס הדליקה אותי. לא מוזר שהמחיר שלה 180 ?

פורסם

מדוע המחיר מוזר?

מדובר ברכב לא גדול, אשר מתחרה ב AUDI 3 או BMW סדרה 1.

גם הן עולות סדר גודל של המחיר הזה, רק לא היברידיות (פחות חיסכוניות).

http://www.cartube.co.il/car-news/67-car-news-cat/1348-%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%A1-CT-200h-%D7%94%D7%97%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-179,800-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.html

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני הייתי רוצה חיפושית 2012 אבל היא לא בתכנון להגיע לארץ. אז התחלתי לחשוב על גי׳פון, כמו הניסן ג׳וק. אבל עכשיו הלקסוס הדליקה אותי. לא מוזר שהמחיר שלה 180 ?

אני לא רואה סיבה טובה לשווק את החיפושית, לפי התמחור האחרון שלה בארץ, השירוקו עדיפה עליה בכל הפרמטרים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

+1

גם החיפושית החדשה שהגיע לארץ בכמויות מזעריות לא היתה בארץ "להיט",

לא היו עליה "קופצים" בגלל המחיר שהיא עלתה, הרבה אנשים העדיפו את הגולף/פולו במקום,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אגב השירוקו היא שילוב מושלם של פוזה עם חסכון בדלק (במיוחד בגירסת 1.4 160 כ"ס DSG) ועולה 180000 ש"ח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

החיפושית דווקא כן עתידה להגיע ארצה בתוך מספר חודשים.

אגב, אם החסכון בדלק חשוב, אפשר להוציא פחות מ-200 אלף שקלים, להתפשר קצת עם החסכון ולהרוויח דברים אחרים שעשויים אולי לעניין אותך במכונית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן - לקסוס אם מוכנים היברידי; שירוקו אם לא.

בקניון יקבלו את שניהם היטב ;-). ולפי השימוש המתואר שלך לרכב, אני די משוכנע שגם תמצאי פה קונה לשירוקו כשתרצי למכור אותו :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה הכוונה להיברידי

ושירוקי של איזה יצרן ???? ומה המחיר שלו

תודה וסליחה על החפירות

פורסם

היברידי זה רכב עם מנוע חשמלי בנוסף לרגיל, יותר חסכוני.

השירוקו היא דגם ״ספורטיבי״ של פולקסווגן, חיפוש קליל בגוגל ומצאי מחירי

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...