Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בד"כ לא עונה כשהשאלה כל כך כללית, אבל - אפשר בכל זאת להבין מה את רוצה גם אם לא כתבת בפירוש.

הלקסוס ההיברידית שהזכירו - למה? זה רכב מכוער, שהייתי מציע אולי לסבא שלי אם היה בחיים.

להוציא 200,000 ש"ח רק בגלל שאפשר? אני מניח שאם היה לך תקציב לא מוגבל היית שמחה למרצדס ספורטיבית קטנה, אבל התקציב כן מוגבל ואני מניח שבכמה עשרות אלפי ש"ח שאפשר לחסוך תוכלי למצוא משהו יותר מעניין עבורך - נעליים תכשיטים ארוחות טיול בחו"ל או כל מה שעושה לך את זה. יש אופציות הרבה יותר מתאימות ל"נסיעה לקניון" + חסכון בדלק שעולות הרבה פחות והרבה יותר מתאימות.

כמה אופציות שעולות בראש:

- פיאט 500 - די ותיקה ועדיין קולית (מספיק לראות אותה בתכלת נוסטלגי סטייל שנות ה-60 בשביל להבין מה זה COOL) מספיק מרווחת לנוסעת אחת וגם לחברה שלה, יש מקום לקניות, הכי קל להחנות אותה בכל מקום, מנוע קטן וחסכוני אבל זריז.

- אלפא מיטו - מצד אחד פונה לצעירים ספורטיביים, אבל אני מסתובב מספיק בצפון ת"א כדי לראות כמה נשות רמת אביב אוהבות אותה. למה לא, היא יפה ומשדרת משהו חיובי.

- מיני ONE - האוטומטית הבסיסית מתחילה ב-130K. אני אישית לא אוהב, זו מכונית די ספורטיבית ולכן לא הכי נוחה (מבחינת ספיגת מהמורות) אבל יש לה עדיין סקס-אפיל, ולמרות אי הנוחות, ברוב המיני אני רואה נהגות מאחורי ההגה אז כנראה שיש בה משהו. לפחות לא נראית כמו אוטו של סבא.

- אודי A1 - גם כן לא הכי זולה, אבל מתקדמת, יפה ואיכותית, עדיין חוסכת הרבה מאוד כסף מהתקציב.

- סיטרואן DS3 - בשילוב הצבעים הנכון זה יהיה הרכב הכי יפה מכל האופציות כאן - ואולי גם הכי נוח. מכונית מיוחדת, ב-130K היא חוסכת מספיק כסף כדי לפצות גם אם המנוע שלה לא הכי חסכוני מהאופציות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

את לא יורדת לסוף דעתם של האנשים פה. מנסים לגרום לך להבין שאין פה משהו חד משמעי. קודם צריכים לדעת מה הדרישות שלך מרכב - וכמו שאמרו לך, אם הדרישה היחידה זה לרכב חדש וחסכוני אז את יכולה למצוא משהו גם בסביבות ה-100 אלף ועדיין הייה זריז, איכותי וחסכוני בדלק. אם את רוצה ללכת ולבחור רכבים רק על פי מראה או על מי מה שהם "עושים לך" כשאת מסתכלת עליהם או יושבת בהן - לכי לסוכניות הרכבים, תסתכלי, תשבי ותחליטי לפי "הלב".

פורסם

אין בעיה....

ואתם תיקחו רגיעון כי מי שלא בא לו לענות לא חייב

חשבתי שזה פורום שאמור לעזור .

תודה למי שבאמת ניסה

פורסם

רוצים מאוד לעזור. אבל זה בערך כמו בקשה של מישהי שבאה לקנות בגד בחנות, שהמוכר יעזור לה לבחור את הבגד הכי יפה. בעייתי קצת לא? יש מכנסיים, חצאיות, שמלות, גופיות, ג'ינסים, מכופתרות, קצרות, ארוכות וכיו"ב. וגם אם תגידי לו שאת מחפשת בגד "יפה ואיכותי" נניח בתקציב של עד 500 ש"ח זה לא ממש יעזור לצמצם (באופן אפקטיבי לפחות) את אפשרויות הבחירה. מקווה שעכשיו הבנת קצת יותר למה אנחנו לא יכולים לעזור לך עם הנתונים שנתת לנו

פורסם

אני די הבנתי אותך.

מדובר בבחורה עם אבא בעל כיסים עמוקים שמוכן להשקיע בבת שלו 200,000 על רכב חדש.

היא לא כל כך יודעת מה היא רוצה, אז היא החליטה לבדוק בפורום.

אז ככה: יש מגוון של מכוניות בשבילך כמו שראית, לכל אחד יש את הייחודיות שלו, העניין הוא מה את רוצה יותר שיהיה באוטו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אוקיי,

בערך 30 אלף שקל ירידת ערך,10 אלף ביטוח, וצריכת דלק זה מה שמטריד אותך? :-)

עזבי, זה לא אמור להיות פרמטר בבחירה שלך.

במחירים האלה שום רכב לא יהיה אכזבה, קחי פשוט את הרכב שניראה לך הכי יפה ושהכי מרגיש לך טוב.

פורסם

davemustaine87,

אני חולק עליך -תתאר מצב שבו באמת אבא קונה לה את הרכב אבל היא צריכה להתמודד עם חשבון הדלק לבד.

ביקשה שלא ישתה דלק - כמו שהציעו קודם, יש מספיק מכוניות חסכוניות.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

שקונים מוצר כלשהו בעלות גבוה ( לא משנה 20,000 או 200,000)

לא כדאי ללכת לסוכנויות לראות את מוצרים(מכוניות במקרה הזה) ולהשוות בינהם ? לראות מה כל אחד מציע? לרכוש טיפה ידע בסיסי ע"י סקר שוק? רק נק' למחשבה.

פורסם

200,000 ש"ח תקציב מאוד מכובד לקניית רכב חדש.

ממה שאני מבין את מחפשת רכב מדליק וחסכוני, אולי קצת ספורטיבי עם הרבה סטייל וסקס אפיל.

הדגמים שעולים לי לראש, רובם כבר הוצעו לך מחברים למעלה:

פיאט 500, מיני קופר, אודי A1 או A3, במוו סידרה 1, אלפא רומיאו מיטו, לקסוס 200H, פולסווגן שירוקו 122HP או 160HP, סיטרואן DS3.

מהמכוניות העממיות יותר:

טויוטה יאריס, הונדה ג'אז, סוזוקי סוייפט, פולסווגן פולו TSI, שקודה פביאה TSI.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
אין בעיה....

ואתם תיקחו רגיעון כי מי שלא בא לו לענות לא חייב

חשבתי שזה פורום שאמור לעזור .

תודה למי שבאמת ניסה

קחי את רגיעון בבקשה, ואל תהיי חוצפנית. מנסים לעזור לך כאן.

יש המון אפשרויות שעשויות להתאים, מכיוון שאת מחפשת משהו שידבר אליך, אני מציע שמבין כל האפשרויות שהוצעו לך תמצאי את אלו שהכי מתאימות לך מבחינת העיצוב, בדקי באתרי היבואנים את המפרט ואת עיצוב הפנים ותישארי עם כמה אפשרויות "סופיות" שמתוכן אפשר יהיה למצוא לך את המתאימה ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...