Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי ב-65K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במשך 10 השנים האחרונות אני נוהג ברכבי ליסינג חברה (הייטקיסט) ועכשיו אני החלטתי לקנות רכב.

התקציב שהקצבתי הוא 65K, קודם כל האם אפשר למצוא משהו סביר במחיר הזה?

סביר זה אומר שאפשר לנסוע איתו בראש שקט יחסית גם לאילת מידיי פעם, שהוא לא מתקלקל יותר מידי ושבכלל ההוצאות לא משוגעות.

בהיותי פליט של הייטק בדקתי מזדה ופוקוס מליסינג / השכרה ואכן נראה שאפשר למצוא פוקוס או מזדה בסכום הזה שנת 2009 אבל בעיקר מהשכרה ועם קילומטרז׳ גבוה. ד״א המזדה היא מהמודל הישן, החדשה קופצת במחיר.

בקיצר (סליחה על החרטוט) מה אתם אומרים, קראתי בפורום ואני מאמין שאתם יכולים לעזור לי לקבל החלטה כאשר כל אחד מהפרמטרים פתוחים מלבד הסכום. מה לקנות? איזה שנה? מה מומלץ? מליסינג או פרטי?

תודה רבה מראש על העזרה,

אלעד.

פורסם

אם עוד לא החזרת את רכב הליסינג שלך אני ממליץ לך לבדוק את האפשרות לרכוש אותו מחברת הליסינג בסוף החוזה. זאת כמובן בהנחה ששמרת על הרכב ולא שיטת אותו (ואת זה רק אתה יודע). הרבה פעמים זאת העסקה הטובה ביותר לפליטי ליסינג, שכן מקבלים את ההנחה על כך שהרכב הוא יד ראשונה ליסינג (לפעמים אפילו הנחה גדולה יותר כי אתה עוזר לחברת הליסינג להפטר מהרכב מהר) ומצד שני אתה יודע בדיוק מה עבר עליו

פורסם

אופצייה טובה היא טויוטה קורולה.

רכב משפחתי אמין שנסחר בחברות הליסינג במחיר הנקוב.

בהצלחה!

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

טויוטה קורולה זו אופציה מעולה,

בגבולות התקציב "תכנס" קורולה מודל 2008.

אופציות נוספות בסביבות 65K מליסינג/השכרה

יונדאי I-30 INSPIRE מ2008

קיה פורטה 2009

ענת

אוויס

אופצייה טובה היא טויוטה קורולה.

רכב משפחתי אמין שנסחר בחברות הליסינג במחיר הנקוב.

בהצלחה!

פורסם

קורולה 2008 זאת קורולה רובוטית. אפשר למצוא כאלו מליסינג גם ב-55 אלף ש"ח אבל זאת ממש לא אופציה מעולה.

אני הייתי מתמקד בלאנסר 2009 (צורה חדשה) או ביונדאי i30.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קאיה פוטה / סיד גם הן אופציות טובות בתקציב ( עם בונוס של אחריות יצרן על מנוע וגיר לעוד כמה שנים...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קורולה 2008 זאת קורולה רובוטית. אפשר למצוא כאלו מליסינג גם ב-55 אלף ש"ח אבל זאת ממש לא אופציה מעולה.

אני הייתי מתמקד בלאנסר 2009 (צורה חדשה) או ביונדאי i30.

קודם כל תודה לכולם על העזרה!!!

האם כל הטויוטות מ 2008 הן רובוטיות? ראיתי ביד 2 מספר כאלה שמוגדרות אוטומטית.

לגבי הלנסר, האם נכנסת בתקציב, האם יהיה אפשר למכור אותה אח״כ ?

פורסם

ב-2008 נמכרו בארץ קורולות ידניות וקורולות רובוטיות. הדגם האוטומטי הרגיל הגיע רק במהלך שנת 2009. זה שראיתי משהו אחר במודעה של יד 2 לא אומר כלום, אין בקרה על המודעות שמתפרסמות שם וכל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה.

לאנסר 2009 גבולית מבחינת התקציב אבל עם קצת רצון טוב תיכנס. אין לי מושג אם יהיה אפשר למכור אותה בעתיד, אני מניח שכן כמו כל רכב. אתה צריך להבין שהיום קשה למכור אפילו מכוניות כמו מאזדה 3 או יונדאי i30 שנחשבות לכוכבות הסחירות.

פורסם

ואו, ממש תודה על כל העזרה!

אז האם כדאי לי לנסות ולדחוף למעלה את התקציב ולקנות קורולה 2009?

כמה זה אמור לעלות בערך?

פורסם

קורולה 2009 יקרה בצורה משמעותית מ-i30 או לאנסר או פוקוס באותה השנה. אם אתה שואל אותי, ההפרש במחיר לא מוצדק. אם אתה כבר מתאמץ ומגדיל את התקציב, יש אופציות שיתנו לך יותר תמורה לכסף.

• תוכן חדש...