Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dotech Ovation & JBL GOTO 1004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Dotech Ovation 500w 140 rms

JBL GOTO 1004 4X100RMS

זו השאלה חברים: \ יונדאי גטס 1,400L

האם יישב נחמד?

כרגע יש לי :

Hu: pioneer 7700

sub: comp c12 150 rms

amp: lighting audio 150 rms monoblock

מה אמרים אנשים..?

הרמקולים ייפתחו כמו שצריך..?

והאם הם מספיק טובים?

תודה רבה אנשים יקרים! אוהב אתכם אלופים!

מחיר ברוטו: 1,800שקלים. ד"א

פתוח להצעות.

פורסם
כן,זה סטאפ אחד המומלצים שיש בתקציב הנ"ל.

אחלה. מה אומר ד"א לגביי זה שהרמקולים 140 RMS והמגבר רק 100?

לא ישפיע?

פורסם

כבר הספקת לדבר איתי , אומנם לפי הנייר הקומפננט לא יהיה נציל לגמרי עם הסאב אבל כשתשמע אותם אתה תיהיה מבסוט.

אני חשבתי למכור כדי לעבור לאנרג'י אבל הקומפננט קרע לי את האוזן ממש לא התאים לי בהזדמנות אני יבדוק את הXL אצל אודי .

בכל מקרה שיהיה אני ממליץ לך להגיע לאחד המפגשים שקרובים אליך ולהאזין בכל מיקרה המפגש זה כמה שעות של היכרות עם חברי הפורום והרבה יותר קל לבחור סט ששמעת מורכב מאשר לקרוא תגובות של בעד ונגד .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
כבר הספקת לדבר איתי , אומנם לפי הנייר הקומפננט לא יהיה נציל לגמרי עם הסאב אבל כשתשמע אותם אתה תיהיה מבסוט.

אני חשבתי למכור כדי לעבור לאנרג'י אבל הקומפננט קרע לי את האוזן ממש לא התאים לי בהזדמנות אני יבדוק את הXL אצל אודי .

בכל מקרה שיהיה אני ממליץ לך להגיע לאחד המפגשים שקרובים אליך ולהאזין בכל מיקרה המפגש זה כמה שעות של היכרות עם חברי הפורום והרבה יותר קל לבחור סט ששמעת מורכב מאשר לקרוא תגובות של בעד ונגד .

יפה שזיהית אותי רק לפי הכינוי, כי התכתבנו בפון..:) כל הכבוד

שנית: אם אני אגיע למפגש, אני אראה מערכות כל כך מטורפות שאני לא אדע מה לבחור בעצמי ח חח

אני נראה לי אעדיף פשוט לבחור וזהו, מאשר לשמוע במפגשים כל כך הרבה סוגים שונים וטובים של מערכות, שאני לא אצא מזה:)

אני אלך על מה שרשמתי כנראה.. עדכונים בהמשך כנראה.

תודה רבה אנשים טובים.!

פורסם

בכללי אני ממליץ על הסט אבל ברגע שנכנס החיידק אתה תמצא את עצמך מחפש את הסטאפ החדש .

למען ההגינות אני התחלתי עם מנחת :roll:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...