Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפיוניר יהיה הכי טוב מבחינה פונקציונאלית משאר הדגמים של ה JVC והאלפיין שהוזכרו.

לשני האחרונים אין קרוס לרמקולים ולפיוניר יש.

מבחינת איכות, מעולם לא עמדתי על טיבם של האלפיינים לעומק וכן על ה-JVC אך בדגמים ברמה הזאת ספק רב מאוד אם יהיה הבדל כלשהו ואותו כלל תופס גם לגבי איכות הצליל (בהנחה שהכיווני אקולייזר בשניהם על Flat ושאר תנאי בדיקה זהים או דומים ככל הניתן).

בכול אופן, לסיכום דברי - אם תצוגות פחות מעניינות אותך - לך על ה-560, אם כן מתחשק לך תצוגות יפות יותר (אותי זה ממש מעצבן) כפי שאמרת, 760 של פרימייר.

ז"א אם כך שה 560 וה 760 זהים, למעט התצוגות?

כי אם כך, אלך על ה 560...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההבדלים:

MP3: יש הבדל לטובת ה-760 בנוגע לחיפוש פולדר

שלט: 560 - כרטיס

760 - הגה

מארז לפאנל: 560 - אין

760 - כולל

שליטה על די.וי.די: 560 - אין

760 - יש

סך הכול - בזה מסתכמים ההבדלים בין הדגמים.

אתה יכול להכנס פיוניר ב- U.S ולעשות השוואת דגמים.

פורסם
ההבדלים:

MP3: יש הבדל לטובת ה-760 בנוגע לחיפוש פולדר

שלט: 560 - כרטיס

760 - הגה

מארז לפאנל: 560 - אין

760 - כולל

שליטה על די.וי.די: 560 - אין

760 - יש

סך הכול - בזה מסתכמים ההבדלים בין הדגמים.

אתה יכול להכנס פיוניר ב- U.S ולעשות השוואת דגמים.

תודה רבה, עזרת לי מאוד. (וגם כולכם!)

לא קל לשכנע אותי על פיוניר, אולם עם אחריות ל 3 שנים, ופונקציות שכאלו,

אני בהחלט אקח אותו. :)

פורסם

מאיפה אתה משיג 3 שנות אחריות?

מזיו (Need4Sound)?

בכול אופן, תעשה בדיקה. רדיו מארס גם מביא את הדגמים הללו ושווה לך לראות מה המחירים שלהם.

לא שאני מזמזל חלילה בזיו, התרשמתי ממנו כבחור רציני ואיכותי אך שווה לבדוק מקום עם גב רציני.

בכול אופן, שמח שעזרתי ושיהיה יום מצויין.

פורסם
כן, אני אקנה כנראה מזיו need for sound, האם הוא לא אמין?

ניכר כי יש לו המחירים הטובים ביותר לפי zap.

חלילה!!! שלא יובן לא נכון מדברי - אין לי כל קשר אליו ואין לי כל ידע או חוות דעת אישית שלי על מידת אמינותו.

נהפוך הוא, אם כבר, הוא הותיר עלי רושם של בן אדם שרוצה לעבוד ולהתפרנס בכבוד ולא לשחוט אנשים במחירים, משמע - הותיר עליי רושם חיובי וכל זאת בשיחת טלפון, שיחה שלי עם חבר שהלך אליו וממה שאנשים כתבו עליו פה בפורום.

רק כנק' שחשבתי כי ראויה לציון, ציינתי גם את רדיו מארס. מה המחירים שלהם?! אין לי שמץ של מושג. אני זוכר שלפני כמה חודשים (חודשיים - שלושה) היה לרדיו רומא בראשון מחירים יפים מאוד על הדגמים הללו (הוא מביא אותם מרדיו מארס) ובהחלט היה שווה לקנות דרכם.

פורסם
כן, אני אקנה כנראה מזיו need for sound, האם הוא לא אמין?

ניכר כי יש לו המחירים הטובים ביותר לפי zap.

חלילה!!! שלא יובן לא נכון מדברי - אין לי כל קשר אליו ואין לי כל ידע או חוות דעת אישית שלי על מידת אמינותו.

נהפוך הוא, אם כבר, הוא הותיר עלי רושם של בן אדם שרוצה לעבוד ולהתפרנס בכבוד ולא לשחוט אנשים במחירים, משמע - הותיר עליי רושם חיובי וכל זאת בשיחת טלפון, שיחה שלי עם חבר שהלך אליו וממה שאנשים כתבו עליו פה בפורום.

רק כנק' שחשבתי כי ראויה לציון, ציינתי גם את רדיו מארס. מה המחירים שלהם?! אין לי שמץ של מושג. אני זוכר שלפני כמה חודשים (חודשיים - שלושה) היה לרדיו רומא בראשון מחירים יפים מאוד על הדגמים הללו (הוא מביא אותם מרדיו מארס) ובהחלט היה שווה לקנות דרכם.

אוקיי, תודה.

האם יש להם אתר כלשהוא?

פורסם

רדיו רומא (לא רלוונטי עבורך מאחר ואתה מהצפון למיטב זכרוני) 03-9675023

רדיו מארס 03-5371677

מצטער, אתר לא יודע, אבל חיפוש קטן ב-Google...

פורסם

הפרמייר הם קניה משתלמת אבל קח תמיד בחשבון שהרבה פעמים לא מדובר במכשירים חדשים לגמרי אלא במשוחזרים, החזרות, עודפים (המצב היותר טוב) וכו'. לי אישית לא הפריע הסיכון כשקניתי לאחי אבל אני יודע שיש כאלו שזה כן מפריע להם ולכן אני מציין זאת.

לא כל חנות מייבאת לבדה את המכשירים, יש כמה מספר יבואנים שמביאים את הפיוניר ביבוא מקביל והם מוכרים לחנויות שונות.

פורסם
הפרמייר הם קניה משתלמת אבל קח תמיד בחשבון שהרבה פעמים לא מדובר במכשירים חדשים לגמרי אלא במשוחזרים, החזרות, עודפים (המצב היותר טוב) וכו'. לי אישית לא הפריע הסיכון כשקניתי לאחי אבל אני יודע שיש כאלו שזה כן מפריע להם ולכן אני מציין זאת.

לא כל חנות מייבאת לבדה את המכשירים, יש כמה מספר יבואנים שמביאים את הפיוניר ביבוא מקביל והם מוכרים לחנויות שונות.

אחלה, הבנתי.

טוב שאמרת לי, כי לא ידעתי שיש כאלו דברים בחוץ... (!)

זה רק מראה כמה זמן לא רכשתי בארץ hu וכמה שנהיו תחמנים במדינה הזו...

:mad:

• תוכן חדש...