Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו ראיתי שתי מכוניות ביד שתיים פונטו ספייס 2001

אחד:

ק"מ: 170,000

חלונות חשמל ,הגה כוח ,נעילה מרכזית.

לרכב יש בעיה וצריך לעשות לו רינגים (הבנתי שזה משהו בטבעות של הבוכנות) מישהו יודע כמה זה עולה התיקון??

מלבד זה הרכב במצב שמור ומטופל הכי טוב שיש

מחיר:6,500

השני:

ק"מ:204,000

מצב מכני מעולה:מנוע חדש, קלאץ חדש, פנסים קדמיים חדשים, רדיאטור חדש

מחיר:8,500

וראיתי עוד רכב פונטו ספייס לא ביד שתיים אלה ברחוב שהלכתי

פונטו שנתון 1999 טסט לשנה הסתכלתי עליה היא נראית דווקא טוב

147,000 ק"מ (רכב של בחורה ) הצבע יחסית טוב אבל היא רצתה מעל המחירון חבר שלי דיבר איתה בטלפון והיא אמרה 8,500 אני מאמין שאני יוכל להוריד אותה אבל בכל מקרה איזה אתם ממליצים יותר לקחת ??

פורסם

את הראשונה בטוח לא.

את השניה - ככל הנראה גם לא.

שלישית נראית הכי סביר, אם להתייחס רק למה שכתבת.

במכונית כאלו עדיף לשלם קצת מעל המחירון על רכב שמור ותקין, מאשר לקנות בפחות ממחירון רכב גמור, ולהשלים את הפער למחירון (וגם לעבור אותו בהרבה) בהוצאות על תיקונים.

פורסם

הבנתי תודה אחי

כמה עולה בכללי תיקון של הרינגים?? ??

והשלישי עולה כ2000 שקל מעל המחירון בערך ואני יקח אותה כנראה אם לא ימכר עד סוף המלווה שלי

פורסם

זה לא משנה כמה עולה להחליף רינגים, אך תקנה את האוטו הזה וזהו.

ואלו לא המכוניות היחידות שיש למכירה, תבדוק מכוניות נוספות.

אולי תצליח למצוא אחת טובה יותר.

אגב, מודל 1999 זה לא פונטו ספייס, זו פונטו ישנה.

ספייס זה הדגם החדש יותר, קיים ממודל 2001 עד 2006.

פורסם

זה אחד החסרונות של ספייס בשנים הראשונות,קשה למצוא שמורה,או שקנו אותה צעירם שלא טיפלו בה כמו שצריך או כאלה שנסעו הרבה.

אל תשכח לבדוק שאין בתור נוזל קירור,לפיאט אמור להיות נוזל קירור יעודי בשם פאפרלו וצבעו כחול,אך אני בספק רב אם בכאלה רכבים יש אותו,אך לפחות שיהיה נוזל קירור ולא מים.

כמו כן יש כפתור CITY,לבדוק שההגה באמת נהיה קל,בשנים הראשונות הייתה תקלה עם ההגה,היום לפי מה שהבנתי התיקון כבר לא יקר כמו פעם.

יש לב גם שגירסת ELX היא בעלת 80 כ"ס כול השאר 60.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...