Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב בסכומים: 30K-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מחפש רכב לקנייה בסביבות ה 30K-40K.

רכב אמין, לא שותה הרבה דלק (בעקבות העליות האינסופיות של הדלק) אולי אפילו סולר, ושיראה די טוב. עדיפות מעל 2003\2004

אני לא עושה הרבה נסיעות אולי מגיע ל 10K בשנה.

מאוד רציתי הונדה סיויק אבל לא מצאתי משהו טוב יחסית.

הייתי מאוד רוצה לקבל המלצות ממכם.

תודה רבה !

פורסם

איני מתמצא ברכבים משפחתיים,לפי מה שאני מבין בזה אתה מעוניין אך עם נסועה של 10K אין ממש צורך בדיזל,כי הסולר עולה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא עולה טיפה יותר אבל הוא אוטו דיזל שותה פחות דלק מבנזין.

לא חייב רק משפחתי אנ יכול גם לבדוק את הקטנות.

פורסם

מחפש רק אוטומט או ידני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עדיפות לאוטמט.

ת'אמת הייתי מעדיף רכב קצת מפנק בסופו של דבר אני לא מבוגר שלא איכפת לי איזה אוטו העיקר שיסע.

אין מה לעשות זה הדרישות של הצעירים :)

אולי זה בעייתי למצוא רכב כזה בסכומים כאלה. אבל מחפשים :)

ראיתי את כל הדגמים האפשריים. קראתי בדקתי. קשה לבחור משהו.

כל המכונאים שאני מכיר ממליצים על ההונדות ועל הטויוטות.

אבל הם קצת יקרות.

מצאתי עכשיו ביאד 2 יונדאי סונטה נראית נחמד רכב די מפנק והמכיר סביר. אשמח לקבל ביקורות גם על הרכב הזה.

• תוכן חדש...