Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה הצעה - שיפרידו את הדת מהמדינה. יחסוך ימבה כסף.

תפסיקו כבר למחזר את הפזמון הזה! תקציב לחרדים וישיבות זה רק טיפה בים ביחס לבזבזת הנוראית שהפולוטיקאים עושים

והמיליארדים שמעבירים דרך הלוביסטים!

המגזר החרדי והישיבות זה שק החבטות של הפוליטיקאים שאליו מפנים את הציבור הזועם . וככה הם ממשיכים בעיסוקם באין מפריעה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביצים של ממשלה לקצץ 50% מצה'ל דחוף!!!!!

חצי מהקצינים והדרגות הגבוהות עובדים שעתיים ביום ומקבלים 30 אלף שקל!

פורסם
ביצים של ממשלה לקצץ 50% מצה'ל דחוף!!!!!

ואוטו ודלק על חשבוני וחשבונך

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
תפסיקו כבר למחזר את הפזמון הזה! תקציב לחרדים וישיבות זה רק טיפה בים ביחס לבזבזת הנוראית שהפולוטיקאים עושים

והמיליארדים שמעבירים דרך הלוביסטים!

המגזר החרדי והישיבות זה שק החבטות של הפוליטיקאים שאליו מפנים את הציבור הזועם . וככה הם ממשיכים בעיסוקם באין מפריעה!

עדיין משהו שאפשר להוריד אותו ללא כל צער.

עם זה אני מסכים איתך, יש עוד המון מקום שאפשר לגלח ממנו. רשות השידור, העברת כסף לשטחים, הפרטת רכבת ישראל, השוואת תנאים של עובדי המדינה למיניהם (כולל חברי הכנסת) למה שמקובל במגזר הפרטי.

הכנסת והממשלה בכלל צריכים לעבור תהליך התייעלות קיצוני, כולל הצמדת משכורות ח"כים ושרים לשכר מינימום וביטול הטבות מנופחות, ופיטור כח אדם מיותר.

ועוד הרבה דברים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא צריך חצי מהקצינים, תן לי רק דוגמא אחת כזאת ואני אקבל את הדעה שלך.

שטיפת המוח של התקשורת עובדת יפה על אנשים.:shock:

פורסם
לא צריך חצי מהקצינים, תן לי רק דוגמא אחת כזאת ואני אקבל את הדעה שלך.

שטיפת המוח של התקשורת עובדת יפה על אנשים.:shock:

מצטרף לבקשה.

נשמע שאתה ממש בעיניינים, ומכיר צה"ל שונה ממני, אז אשמח אם תאיר את עיני.

מגאן 265

פורסם

גברת גברת אל תגידי ראיתי אבל איזה מטומטמת שלא קניתי

כל דור המדבר הקיימים בעיריות בארץ מרוויחים שער מינ' + הטבות בשווי מעל 10K נטו ! שלא נדבר על המשומנים עם משכורות של 50+. נמל אשדוד עם דור א' גם לא חסיד.

שלטון מקומי, ממשלות, חוסר שקיפות של תקציב צה"ל, כסף לשטחים זה רק על קצה המזלג.

אבל באנו להגיד מאיפה לחתוך ? תחתכו את המחיר או אנחנו חותכים אותכם :twisted:

טוב, המינ' בנושא שאני עשיתי כיום: מילאתי טנק במחיר של 7.25 (תחנת יעד בבת ים). אני לא יכול לנסוע עם הרכב לעבודה (תחבורה ציבורית מקוללת זה התחליף) אז אני עכשיו ממצה את האוטו לכך שאני נוסע רק נסיעות הכרחיות בהחלט על מנת לממן את המדינה דרך הדלק כמה שפחות.

נ.ב

ראיתי שמישהו אמר לא למלאות בדלק, סונול ופז. מי בכלל ממלא שם ?! יש לך את טן, סדש, הכוכב/יעד.. GIVE ME A BREAK ! יותר זול, שירות אישי ומהיר, מיקומים נוחים, למה לא ?!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

1. למי ששאל בתחילת השרשור, נזכרתי שיש סד"ש מאוד זולה בתל אביב בקרליבך כמעט פינת חשמונאים.

2. למי שפתאום התעורר וגילה שעובדים עלינו, זה ידוע כבר 30 שנה, אשכרה...בעיניים!

http://www.youtube.com/watch?v=KlJHxZMXIuI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אבל אם כבר גשש להנושא הרלוונטי, צריך לזכור גם את זה:

(לצערי לא מצאתי וידאו אז יש לכם מילים וקישור לשיר)

גם זה כמובן, רלוונטי להיום בדיוק כמו ללפני 30 שנים.

בוכים לך מולדת

אנחנו בוכים וקונים דירה

במגרש קטנטן באזור יוקרה

בוכים כמו חתול ונוסעים לחו"ל

בוכים ושרים אחרי המבול.

אנחנו בוכים ולא מפסיקים לבכות

מה רעים הם העסקים

ובין הבכיות בין דג לצלעות

כוס יין אדום שותים בדמעות.

אנחנו בוכים לך שנים כבר מולדת

בוכים בדמעות של תנין

אנחנו בוכים לך שנים כבר מולדת

ולא מפסיקים להשמין.

אנחנו בוכים בגלל המצב

בוכים ורצים לקנות קצת זהב

אנחנו בוכים בין כל המנות

כשלחם כבר אין אוכלים רק עוגות.

אנחנו בוכים ולא שוכחים

לחגוג ברית מילה עם אלף אורחים

בוכים ויוצאים בכל שישבת לפיקניק ירוק

בצפת או אילת.

אנחנו בוכים לך שנים כבר מולדת...

אנחנו בוכים עם סטייק של פילה

עם מוס שוקולד ושוק של טלה

אנחנו בוכים השבח לאל

ואיתנו בוכה כל עם ישראל.

אנחנו בוכים לך שנים כבר מולדת...

את המילים לשני השירים כתב יוסי בנאי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עם כל הכבוד למחאה נגד מחירי הדלק והמיסוי עליו, המחאה הצודקת היחידה היא המחאה נגד תשתיות התחב"צ העלובות.

למקרה שלא שמתם לב, המדינה במודע ובאופן אסטרטגי חולבת את ציבור הנהגים ולא מרשע אלא כי התחבורה הפרטית אחראית לזיהום אוויר, תאונות דרכים, עומס ופקקים. והנהגים מצידם בטוחים שרכב פרטי ולסוע כל יום לעבודה זו זכותם המוסרית ומשלמים כמו אפסים במקום להבין שמישהו התיישב עליהם והוא לא הולך לקום.

אם אתם רוצים למחות נגד מחיר הדלק - תפסיקו לתדלק, תעברו לתחב"צ או תעברו לרכבים קטנים עם צריכת דלק שפויה. ללכת ולתדלק בתחנות קטנות לא ישנה כלום חוץ מלצמצם את הפער מחירים ביניהן ובין הרשתות הגדולות.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הנה עוד רעיון:

https://www.facebook.com/events/254274251322025/?notif_t=event_invite

בדיוק כמו שועד עובדים כלשהו "סוגר" את המפעל ומפעיל לחץ כדי לשנות,לשפר,לתקן, ככה אנחנו - הציבור, צריך להתנהג מול המדינה!

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

פורסם

מקורי:

חברים יקרים,

לא מכבר הדלק הפך למוצר צריכה שרובנו תלויים בו ולא יכולים לתפקד ביום -י ום בלעדיו.

התמכרנו אליו ואנחנו לא יכולים להתנתק. הנגזרת מכך היא ניצול המצב ע"י גורמים ממשלתיים וככה לאט לאט מעלים

את מחירי הדלק שלא בפרופורציה למחירי הנפט ומנפחים את הכיס ע"ח הצרכן הקטן.

כמובן שניצול זה נובע מכך שהצרכן הממוצע באמת לא מסוגל להתנתק מהתלות בדלק ורובנו גם חושבים שאין מה לעשות בנידון.

גם שמחירי הדלק יגיעו לכדי 14 שקלים - אולי נתעצבן בשקט, אך רובנו יבלע את הגלולה המרה וימשיך לתדלק.

עם עליית המחירים הנוכחית הגיעה הזמן שהציבור ירים את הכפפה!

כמו שאמרנו - אין דרך להתנתק מהדלק לגמרי וזאת גם לא המטרה, אך ישנם צעדים שכציבור צרכנים נוכל לינקוט.

כאמור: מלאכת צדיקים נעשית בידי אחרים. כל שעלינו לעשות הוא להפסיק לתדלק בחברות הגדולות כגון פז, סונול, דלק ודור אלון ולעבור

לתדלק בתחנות עצמאיות קטנות (טן, סד"ש וכו') ע"י כך נוכל להביא את בעלי החברות לכדי מצב שהם יהיו חייבים לפעול עבורינו!

לחברות הגדולות כח עצום, לוביסטים ויכולת אמיתית להשפיע במידה ונוכל להביא לצימצום התדלוק בתחנות אלה אפילו ב40%

הם כבר יפעלו בשבילנו מול הממשלה... - עוד יכולת מיידית של תחנות אלה - החזרת ההנחות הישנות.

אז בואו נעבוד ביחד ונפסיק לתת לממשלה והאלפיון העליון לדרוך עלינו ולחגוג על חשבונינו.

אם הצלחנו להוציא מאות אלפי אזרחים לרחובות במחאת הדיור יש בי את כל האמון והתקווה שתוכלו לעשות

את הפעולה הפשוטה של תדלוק בתחנות קטנות וזולות כדי לחולל את השינוי.

לתגובות, הצעות ועזרה במציאת תחנה קטנה וזולה בסביבתכם:

מתוקן:

חברים יקרים,

לא מכבר הדלק הפך למוצר צריכה שרובנו תלויים בו. הנגזרת מכך היא ניצול המצב ע"י הממשלה ועליית המיסים על מחירי הדלק שלא בפרופורציה למחירי הנפט הנהוגים בעולם, ופגיעה אנושה בצרכן הקטן. גם שמחירי הדלק יעלו מעל 10 ש"ח (דלק 98 היום...) - אולי נתעצבן בשקט, אך רובנו יבלע את הגלולה המרה.

אבל עד מתי? עם עליית המחירים הנוכחית הגיעה הזמן שהציבור ירים את הכפפה!

מלאכת צדיקים נעשית בידי אחרים. כל שעלינו לעשות הוא להפסיק לתדלק בחברות הגדולות כגון פז, סונול, דלק ודור אלון ולעבור לתדלק בתחנות עצמאיות קטנות (טן, סד"ש וכו'). במידה ונצמצם את התדלוק בתחנות החברות הגדולות, אלו, באמצעות לוביסטים ויכולת השפעה אמיתית, יפעלו בשבילנו מול הממשלה...

אז בואו נעבוד ביחד ונפסיק לתת לממשלה לחגוג על חשבוננו.

אם הצלחנו להוציא מאות אלפי אזרחים לרחובות במחאת הדיור יש בי את כל האמון והתקווה שתוכלו לעשות את הפעולה הפשוטה של תדלוק בתחנות קטנות וזולות כדי לחולל את השינוי.

לתגובות, הצעות ועזרה במציאת תחנה קטנה וזולה בסביבתכם:

אברה קדברה

• תוכן חדש...