Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אושרי בשביל זה רשמתי לך את כל ההקדמה, גם בלי מחאות מאורגנות הרבה מאוד אנשים נוסעים במיוחד לתחנה הזאת כדאי לתדלק, עם עליית המחירים אני מאמין שהתופעה הזאת תתרחב.

מה שכן חברות הדלק יכולות ברגע אחד להחזיר את ההנחות שהיו קיימות, ואז התופעה תקטן.

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באגירה - תודה על הלינקים אבל בשתי תחנות הדלק, אין אפילו אחת בת"א. משמע, אצטרך לנסוע באיזור ה-10 קילומטרים כל כיוון, בשביל לחסוך כמה שקלים בתדלוק שבין כה יתקזזו לי עם הנסיעות הלוך וחזור.

ממה שראיתי התחנות הכי קרובות הן אחת בתל השומר והשניה בבת ים.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני כל סופ"ש נוסע מכרמיאל לקריות דרך כביש 85 ובחזרה, פעם בשבועיים שם פול טנק בטן, אמשיך לעשות ככה, מקווה שגם אחרים.

אני כבר חודשים מנסה לחשוב על דרכים יצירתיות שלא יגררו דוחות וכדומה אבל שום דבר כזה לא עולה לי :evil:

פורסם
באגירה - תודה על הלינקים אבל בשתי תחנות הדלק, אין אפילו אחת בת"א. משמע, אצטרך לנסוע באיזור ה-10 קילומטרים כל כיוון, בשביל לחסוך כמה שקלים בתדלוק שבין כה יתקזזו לי עם הנסיעות הלוך וחזור.

ממה שראיתי התחנות הכי קרובות הן אחת בתל השומר והשניה בבת ים.

יס סד"ש בת"א

http://www.fulltank.co.il/ShowFuelStationDetails.asp?id=452

יש גם תחנת המיפרש בא.ת ישן בראשון לציון קרוב ל"המאגר" שמוטקין 38, ראשון לציון

ובטוח שיש עוד , כל אחד שינסה לברר בסביבה שלו ומה שמכיר ואם יש עוד מקומות שאין נא לפרסם פה ונחפש יחד מקום חלופי הקרוב ביותר

אם שוק הרכב והתחבורה בישראל היה קרוב להגיוני זה היה נכון אבל הלקוחות הגדולים של החברות הגדולות הם הלקוחות המוסדיים שמחזיקים בעבור עובדיים רכבי ליסינג שמצויידים בדלקנים, הם נוסעים הכי הרבה וקונים הכי הרבה דלק ולכן הלקוחות הפרטיים הם שוליים יחסית.

אני אגב מסכים איתך לחלוטין ואני עובר לתדלק בחברות הקטנות טן, תמר, סד״ש, תפוז ודומותיהן.

אבל תיזכור שכל המוסדות והארגונים מקבלים הנחה על המחיר שאנו משלמים, כלומר פר לקוח מוסדי הם מרוויחים פחות מאשר הלקוח הפרטי והפראייאר. לכן מחאה כזו כן תביא לפיתרון מיידי מבלי שאנו ניסבול לרגע. תדלק בתחנה פרטית קטנה ותמשיך בסדר היום הרגיל, אפשר ככה להמשיך שבועות ואף חודשים - זה רק הרגל בלו"ז ותיכנון נסיעה. החברות הגדולות ידחפו תדלק המיתיישן שלהם למי השתייה של החכ"ים שפוגעים בהם!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני לא יודע איפה אתה מסתובב במשך השבוע אבל מנסיון שלי, אם מקפידים לזכור תחנה בכל כיוון (בא נגיד תחנה זולה בחולון/ תל השומר ונתניה) אז אין בעיה לתזמן יציאה שבועית מזדמנת עם תדלוק בזול.

אצלי ברכב יש 70 ליטר, סולר כאן בסביבה נמכר במזומן ב 7.80, בתן בחדרה הוא עולה 7.19 כך שההבדל עומד על 42 ש"ח שזה לא מעט כסף.

למרות שמעולם לא נסעתי אליה במיוחד (מקסימום ממלאים ב 50 שקל לעוד כמה ימים בתחנה יקרה) אני לא מתקשה למצוע נסיעה שבועית שבא אני ממלא שם מיכל מלא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפי דעתי אין בזה עזרה כי זו לא התאגדות של ממש. יש בינינו אלפי נהגים שלא חברי הפורום שמתדלקים פעם בפז ופעם בסונול ופעם בעוד הרבה מקומות. אם אני למשל אתדלק רק בקטנות יבוא אבא ויתדלק ב״דלק״ והנה לא עשיתי כלום. אבל אם תהיה מחאה אמיתית (הפגנות ורעשים למיניהם) אני בתור משתתף אכסה גם עליו אפילו שגם בזה הוא לא ייקח חלק.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בתור נהג צעיר וחדש (מאושר) לא כדאי להתחיל מכך שחברי הפורום, כולל נהגי חברות הליסינג יתדלקו בתחנות קטנות?כמו שהוצע פה.כלומר שזה יהיה הצעד הראשון ?

לתחנות דלק הגדולות מניח שיש יותר השפעה על המדינה, ויכולים להוביל לירידה במחיר הדלק בצורה יעילה יותר.

היו המון שרשורים על כל עלייה במחירי הדלק.. לא זכור לי משהו משמעותי שקרה.

אז אולי ננסה לפני שהשרשור יהפוך לשרשור תלונות וכמה שווה לעבור לחול להתחיל משהו ממשי?

לדעתי להתחיל את הצעד הראשון .. משם לראות לאן אפשר להתפתח.

אשמח לתגובות- מוטי

פורסם

אני מכיר תחנות קטנות בראשון חולון ובת-ים : המחירים לאוקטן 95 .

1 ליד אבולעפיה יש את יעד שיא אנרגיה שתידלקתי בה היום ב- 7.24 למזומן 7.34 באשראי סולר 7.20 למזומן והכל בתדלוק מלא.

2 טן ברחוב הרצל 79 בראשון 7.22 מזומן ואשראי תדלוק עצמי.

3 גל ים חוף הים בראשון 7.24 תדלוק עצמי.

4 סדש ליד חוף הים 7.28 תדלוק עצמי.

5 סדש האורגים 15 בת-ים 7.28 תדלוק עצמי.

6 טן חולון 7.38 תדלוק עצמי.

7 יעד כוכב בבת-ים באיזור תעשיה 7.38 תדלוק עצמי.

8 נובר המרכבה 18 חולון 7.39 תדלוק עצמי.

חוץ מהתחנה הראשונה שאני בטוח שהמחיר ישאר ככה בשבוע הקרוב, כל המחירים בתחנות האחרות עלול להשתנות.

חוץ מעוד 2 תחנות תדלוק קטנות זה כל התחנות הקטנות באיזור ראשון חולון ובת-ים, 10 תחנות לעומת 42 תחנות של החברות הגדולות.

מרגיז לא?

Detailer.gif
פורסם

אכן לדעתי זה הצעד שאנו חברי הפורום נוכל להתחיל מימנו, נעשו את מירב המאמצים לתדלק בתחנות הקטנות וגם נעודד את המכרים, המשפחה לינהוג כמונו ונדריך אותם לתחנה החלופית הקרובה אליהם. כל שינוי גדול מתחיל מצעד קטן אחד.

אפילו יש רעיון עסקי שהפורום נככבד שלנו יהנה מאוד מימנו(כלכלית)

חברי הפורום ובראשם בעלי הפורום צריכים לשתף פעולה וליפתוח דף מיוחד לתמיכה במאבק - משהו בסגנון- "פורום הרכב המוביל בישראל גאה לעמוד לצד הנהגים בישראל, בתור הצעד הראשון במאבק אנו מודיעים על צעד הבא - בתור אנשים המאמינים בצדק החברתי והשיוויון אנו ממליצים לחברי הפורום הנכבדים ולכלל הנהגים שרוצים ליתרום במאבק לתדלק יותר בתחנות הקטנות למען השיוויון בינן לבית ענקיות הדלק. אנו נפרסם רשימה מסודרת לפי ערים את התחנות המישתתפות במאבק ונודה לכל מי שיתמוך בנו."

ככה זה לא ניחשב בתור החרמת הגדולות אלא יותר כמו צדק לשיוויון והמלצה.

בנוסף בצד הכלכלי של העניין לפורום. ישנם חברות הנותנות פיתרונות תשלום באמצעות SMS, אני אשמח עם הפורום יעצב סטיקר נחמד למאבק וכל מי שרוצה לקבל בדואר ישלח SMS לתשלום. (הסכום יקבע ע"י בעלי האתר לאחר החישובים של עלויות הדפסה,מישלוח דואר וכו,) בשמחה אשלם ואתרום לקיום האתר הנפלא הזה.

אני יכול לנסות לעזור גם בבניית בסיס הנתונים של התחנות ואני בטוח שיש לצוות האתר מתכנת שישתול באתר.

וגם בעלי התחנות יוכלו להגיעה להסדר מסויים לפחות עם הפורום הזה כי הם יקבלו המון לקוחות חדשים וחוזרים!

ואני מאמין שגם פורמי רכב אחרים ישמחו לקחת חלק במאבק! וזה כבר הרבה אנשים!

מה דעתכם?

בנוסף תיקראו את זה!

419705_378598512150588_100000013262094_1529484_1000794407_n.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הבעיה שבאזור ת"א/רמת גן/גבעתיים אין ממש תחנות זולות.

לי יוצא בד"כ בסופ"ש להיות בכפ"ס, ואז אני מתדלק ב TEN,

למרות שהתחנה שם זוועתית מבחינת נגישות. אם לא יוצא לי,

אני מתדלק ב 100 ש"ח, אותו רעיון כמו שבגירה כתב, וממתין

לתדלוק של התחנה הזולה.

90 ליטר לא הולכים ברגל, הם נבלעים במנוע... ;-)

פורסם

תשמע לדעתי ככה פה בפורום זה לא מספיק, כמה כבר גולשים כאן מכלל ישראל?

צריך לפתוח משהו מסודר בפייסבוק של זה, לפרסם בפייסבוק של CARSFORUM.

וככה כל אחד שרואה שיעשה שיתוף ולייק ויפרסם בכמה מקומות.

כי ככה זה פשוט לא ילך!:-(

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

נכון מאוד, כאן בפורום לא מספיק ולכן הפורום צריך לעזור בעניין ולפרסם בצורה רצינית את תכנון המאבק שלנו, לפרסם באנר בדף ראשי, בפייסבוק וכו'.

וגם חברי הפורום צריכים לעזור בפירסום המאבק בכל דרך שבידם: פורומים אחרים ברשת, שיתוף בדף הפייסבוק שלהם ובקשה מחבריהם שישתפו גם. וכמובן מפה לאוזר לכל מי שמכירים. כמובן אי אפשר להכריח אף אחד ולא תמיד יהי ניתן להימנע מתידלוק כניראהע אבל הסוף החודש אני בטוח שזה יהיה משמעותי מאוד! אנחנו כאן רוצים להתחיל בצעד חדש ודרך תידלוק חדשה, נתכנן את תווי הנסועה שלנו ונידאג לימצוא את התחנות המתאימות ואחרי מס' תידלוקים זה כבר יהיה הרגל ויהיה מסודר. ממש כמו להילחם בהיתמכרות של התידלוק בתחנות הגדולות.

יאללה באו לא ניתן לרעיון הזה ליפול בין דפי הפורום, שכל חבר יעשה את ההישתדלות הקטנה ביותר ליתרום ולהפיץ את המאבד ולחפש דרכים נוספות להעצים אותה!

פורסם

לדעתי רעיון מצוין ואני אישית כמה זמן מה עושה אותו,מתדלק בתחנה של חברות ענק,אישית טן הכי זולה.

נכון אנחנו לא עשרות אלפי אנשים בפורום,אך כולנו יכולים להעביר את המסר,הלאה,לחברים,למשפחה,בעבודה,זאת שרשרת שאין לה סוף.

תתכוננו להצפות רכבי המיני.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...