Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם זו התחלה, כשיהיה משהו זמין זמני אפשר יהיה לאגד את כל הדפים של הפייסבוק לדף אחד מרכזי ולהגדיל מעט את הקבוצות המפוזרות לקבוצה אחת רצינית.

אברה קדברה

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה דעתכם? ככה או להוריד את הצבעוניות?

ptst.jpg

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הייתי שוקל גם להוריד את הסמלים של טן וסדש (רק בשביל שלא יקום הטיפש שיחליט שהמחאה היא רעיון של הבן של הבעלים של טן)

סתם חושב בקול רם. בכל מקרה זה כתוב בקטע. כל הכבוד על ההשקעה

אברה קדברה

פורסם
הייתי שוקל גם להוריד את הסמלים של טן וסדש (רק בשביל שלא יקום הטיפש שיחליט שהמחאה היא רעיון של הבן של הבעלים של טן)

סתם חושב בקול רם. בכל מקרה זה כתוב בקטע. כל הכבוד על ההשקעה

מסכים. הרקע התכלת גם הוא נותן תחושה "של פעם" או איזה קופת חולים מהילדות.

רקע אפור בהיר כמו שעשיתי יתאים לדעתי.

בכל מקרה כמו שאמרתי רכשתי דומיין אז את המייל לשנות ל [email protected]

עריכה:

וגם כי התעצלתי לכתוב את הנוסח, אם תוכל להעתיק לכאן את הנוסח כדי שאוכל להעלות אותו מאוחר יותר כשהדומיין יכנס לפועל בדף פייסבוק.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

גרסא חדשה עם רקע מתאים

123cfp.jpg

או:

test3n.jpg

גופן אריאל:

1bbz.jpg

עוד גרסא:

333ds.jpg

שיהיה בהצלחה ותנו חוות דעת מה לשנות ונא ליבדוק את הדיקדוק! העיניים התחילו לשגע אותי קצת חחחח

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הרקע מעולה, תודה.

אבל יחד איתו הכיתוב נעשה קשה יותר לקרוא (אפשרי, אבל מציק בעין לדעתי)

יש פה מקום לעוד קצת משחק בעיניי...

כשהדומיין יכנס לתוקף אעלה ואעדכן:wink:

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

פונט אריאל יפתור את הבעיה לעניות דעתי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מצחיק לחשוב על הדיון שירוץ פה שתהיה מלחמה עם איראן. הדלק יעוף מעל רף ה10 ש''ח וכולנו כרגיל נשמח ונצהל וחברי הכנסת יתרצו את ההתייקרות בכך שיש רמת סיכון שאיזה מכלית דלק תפגע מטיל בדרכה לתחנה אז 2 הש''ח הנוספים הולכים לכיס של הנהג:lol:.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
פונט אריאל יפתור את הבעיה לעניות דעתי.

יכול להיות, גם לבטל את ההילה הלבנה מסביב לטקסט לדעתי.

עוד תיקון קטן: co.il , ברחה לך ה l

פורסם

כל הכבוד להשקעה של האנשים פה

לדעתי צריך משהו קצר יותר, ברור יותר והחלטי,"שיתפוס את העיניים".

כמו שציינו פה,אסור שיחשבו שהקבוצה לטובת טן \סדש.. לא יראה טוב.

במשפט אחד למה כן לעבור לתחנות גדולות(ששתי הסיבות העיקריות זה שהן זולות יותר, ושמעבר כזה יגרום לגדולות להוזיל את מחירהם\לפנות לממשלה.

ובתוך הדף\אתר עצמו יופיע משהו מסודר ומפורט כמו שהועלה פה.

*אם אפשר, ראיתי פה כמה מועדוני רכב,מועדון החמש, PSI(נדמה לי) מועדון אלפא, ולבקש מראשי מועדונים אלה להצטרף, הם וחברי המועדון.

**פורומי רכב נוספים- אוכל לקחת על עצמי לפתוח משתמש בפורומים האחרים ולהציע בנושא שבטוח כבר נפתח שם את ההצעה הזו.

דעתכם?

שיתפתי בפייסבוק.

אם כל אחד ירים טלפון לשתי חברים נהגים, זו התקדמות גדולה.

-אבא שלי כבר מתדלק בסדש עם דלקן.אני אקפיד על טן שקרובה אלי או על סדש גם.

חדשות 22- כל אגורה הנחה =פחות 40 מיליון שקל למדינה

פורסם

כמו שאמרתי, כשהדומיין יהיה פעיל אתחיל לדחוף קדימה. כרגע עדיף להמתין כדי שיהיה יותר רציני מסתם תמונה על Imageshack.

פורסם
יכול להיות, גם לבטל את ההילה הלבנה מסביב לטקסט לדעתי.

עוד תיקון קטן: co.il , ברחה לך ה l

תודה אחי, כמו שאמתי העיניים כבר התפקסלו לי :-)

444izo.jpg

ואם לא רוצים ליהיות ספציפיים ולעורר ביקורת בתור פירסומת סמויה וכו'

34173010.jpg

פורסם

אם למישהו יש רעיון מקורי למחאה שלא תגזול מאמץ או זמן מציבור המוחאים, אשמח לדאוג להפיצה כהוגן בפייסבוק.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...