Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4196297,00.html

הפיתרון לנושא הזה שכ"כ כואב, היא רק מחאה קיצונית, פחות דיבורים ויותר מעשים.

נושא הדלק הוא רק טיפה בים (מה לגבי דיור, מיסים גבוהים, מאפיות של ועדים, נתינת כספים לאוכלי חינם החרדים ועוד).

נ.ב - תגובות 466, 452 ו-457 כ"כ נכונות.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תסתכלו על חצי הכוס המלאה- עכשיו יהיה קל יותר הגיע לעיתון חינם בתדלוק מעל 150 שקלים:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

זה הפיתרון שאני מציע, זה הסיכוי היחידי וגם הדרך הפשוטה והקלה ביותר מבלי להרוס לנו את סדר היום ולהיסתכן בקנסות ודוחות.

תנו לאחרים לעשות את העבודה במקומנו! - "צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים!"

"

הסיכוי היחידי לשינוי הינו תידלוק רק בתחנות הדלק הקטנות בארץ עד להורדת המס!

מה אתם חושבים שענקיות הדלק : פז,דלק,סונול,דור אלון יעשו לאחר צניחה של קרוב ל50% ממהכנסות? הם לא יכולים להרשות זאת לעצמם (מחנק אשראי/מזומנים) ואני מאמין שתיהיה להם השפעה רצינית בכנסת להורדת המס(לוביסטים כבר אמרנו?)

בימקום לישבות ולהרוס לעצמנו את החיים, תנו לאחרים בעלי השפעה רבה יותר לעשות עבורנו את העבודה! תיהיו חכמים! תילמדו "מהמנהיגים" שלנו!

כל מה שצריך זה לתדלק רק בתחנות הקטנות- (יש בכל פינה!)

"

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

הדרך הכי נכונה היא לעשות חרם על חברת דלק אחת, רצוי "דלק" או "פז",

ותאמין לי שהבעלים שלהם ירוצו לביבי ושטיינפליץ, עם אולטימטומים מפה ועד אילת.

אבל מה הסיכוי שעם ישראל יעשה משהו? קרוב לאפס!

פורסם

הרעיון הזה, לתדלק רק בתחנות קטנות, למרות הפונטים הגדולים והצבעוניים (שאסורים עפ"י חוקי הפורום), דוקא נשמע מעניין מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איזה תחנות נחשבות קטנות באיזור המרכז? טן נופלת בהגדרה שלכם לקטנה?

קשה לי לחשוב על תחנות באמת קטנות במרכז, אבל אשמח לשמוע.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

OSHRI זה לא כל כך נכון.

יש תחנה אחת בצפון שמחיר 95 נכון להיום הוא 7.10 וגם מוכרת את הסולר במחיר הכי נמוך במפרץ חיפה, אני כבר הרבה מאוד זמן מתלדק רק שם. היום היה שם תור די גדול, וזה לא קשור רק לעלייה של מחר, הרבה מהמכרים שלי ואלו שעובדים איתי עושים בדיוק את אותו הדבר שלא לדבר על נהגי מוניות שברובם גם מתדלקים שם. אחרי שיצאתי היום מתחת הדלק הזאת חלפתי על פני כמה תחנות בסביבה שהמחיר בהן היה 7.46 והן פשוט שוממות.

הבעיה עם החרמת חברת דלק אחת היא (כמו כל הבעיות שלנו :wink: ) היא ליסינג, ולא רק בגלל שלנהגי ליסינג לא אכפת אלה בגלל דלקן של חברה זו או אחרת.

פורסם
איזה תחנות נחשבות קטנות באיזור המרכז? טן נופלת בהגדרה שלכם לקטנה?

קשה לי לחשוב על תחנות באמת קטנות במרכז, אבל אשמח לשמוע.

צודק לגמרי. אני באופן אישי לא מכיר. אשמח לשמוע גם על כמה באיזור ת"א.

פורסם

הבעיה עם החרמת חברת דלק אחת היא (כמו כל הבעיות שלנו :wink: ) היא ליסינג, ולא רק בגלל שלנהגי ליסינג לא אכפת אלה בגלל דלקן של חברה זו או אחרת.

תאמין לי, שאם חצי מהרכבים היו עושים את זה, עם כל הבעייתיות של הליסינג, היתה קמה כאן צעקה של בעלי חברת

הדלק המוחרמת, שתוך שבוע היו מוצאים פתרון. כתבתי את הרעיון הזה כבר בפוסט אחר, ועדיין אני סבור

שיש סיכוי אפסי שזה יקרה.

בדיוק כמו מחאת הדלק הקודמת, יהיו צעקות יומיים וחצי, והכל יחזור לקדמותו.

פורסם
זה הפיתרון שאני מציע, זה הסיכוי היחידי וגם הדרך הפשוטה והקלה ביותר מבלי להרוס לנו את סדר היום ולהיסתכן בקנסות ודוחות.

תנו לאחרים לעשות את העבודה במקומנו! - "צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים!"

"

הסיכוי היחידי לשינוי הינו תידלוק רק בתחנות הדלק הקטנות בארץ עד להורדת המס!

מה אתם חושבים שענקיות הדלק : פז,דלק,סונול,דור אלון יעשו לאחר צניחה של קרוב ל50% ממהכנסות? הם לא יכולים להרשות זאת לעצמם (מחנק אשראי/מזומנים) ואני מאמין שתיהיה להם השפעה רצינית בכנסת להורדת המס(לוביסטים כבר אמרנו?)

בימקום לישבות ולהרוס לעצמנו את החיים, תנו לאחרים בעלי השפעה רבה יותר לעשות עבורנו את העבודה! תיהיו חכמים! תילמדו "מהמנהיגים" שלנו!

כל מה שצריך זה לתדלק רק בתחנות הקטנות- (יש בכל פינה!)

"

אם שוק הרכב והתחבורה בישראל היה קרוב להגיוני זה היה נכון אבל הלקוחות הגדולים של החברות הגדולות הם הלקוחות המוסדיים שמחזיקים בעבור עובדיים רכבי ליסינג שמצויידים בדלקנים, הם נוסעים הכי הרבה וקונים הכי הרבה דלק ולכן הלקוחות הפרטיים הם שוליים יחסית.

אני אגב מסכים איתך לחלוטין ואני עובר לתדלק בחברות הקטנות טן, תמר, סד״ש, תפוז ודומותיהן.

פורסם

הרעיון של רק תחנת דלק אחת לא מספיק! צריך את כולם יחד! כל הגדולות

ואני בעד שכל אחד יתן מידע על תחנה קטנה שהוא מכיר , וגם טן, סד"ש וכו' ברשימת התחנות שכן נתדלק בהם.

אז אני לא מבין מה הבעיה? לא צריך לעבוד קשה במציאת התחנה שנתדלק בה שהיא לא מהגדולות.

רק לטן יש עשרות תחנות, וסד"ש יש.

רק את דלק,פז,דור אלון,סונול לא- עד שיצטרפו למחאתנו ויפעילו לחץ להורדת הדלק מיתחת ל7 ש"ח!

חברות בסדרי גודל כאלה לא יכלו לישרוד חודש שלם עם 50% צניחה בהכנסות!

נ.ב- סתכלו למטה פוסט דומה עם מחיר של כמעט 6 ש"ח לליטר, הרבה רעש אבל שתינו בשקט. כואב הלב ליראות!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אם שוק הרכב והתחבורה בישראל היה קרוב להגיוני זה היה נכון אבל הלקוחות הגדולים של החברות הגדולות הם הלקוחות המוסדיים שמחזיקים בעבור עובדיים רכבי ליסינג שמצויידים בדלקנים, הם נוסעים הכי הרבה וקונים הכי הרבה דלק ולכן הלקוחות הפרטיים הם שוליים יחסית.

אני אגב מסכים איתך לחלוטין ואני עובר לתדלק בחברות הקטנות טן, תמר, סד״ש, תפוז ודומותיהן.

אני מסכים ביותר. השאלה היכן יש תחנות כאלה באיזור ת"א?

• תוכן חדש...