Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון אזעקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי גולף כקניתי לפני כשנה ולפני כמה ימים התחילו בעיות עם אזעקה.

פתאום צופרת באמצע לילה, דלת קידמית פעם נסגרת פעם לא וגם עכשיו אם אני מפעיל אזעקה גם אין איתות אורות.

אין לי מושג האם זאת מערכת אזעקה מקורית או לא.

לכן רציתי לשאול לאן פונים אם בעיות כאלה ? האם ניתן לתקן אזעקה ואיפה מתקנים אותה ??

תודה

פורסם

א. נראה שיש לך יותר מבעיה אחת (נעילה מרכזית שעובדת חלקית זו תקלה נפרדת מהאזעקה)

ב. אנא אמור לנו מאיזה שנתון הגולף שלך (בכלל, כדאי לקרוא את כללי הכנסת הודעה לפורום טכני, לפני שהמנהלים יחסמו אותך)

ג. אם תוכל להעלות צילום של שלט האזעקה זה מאד יעזור בזיהוי.

בעקרון, למערכות עם "אבא", כלומר ממותגים מוכרים, יש חלקי חילוף ושירות בארץ. מעשית, מאחר ואזעקה קולית אינה חוקית יותר להתקנה בארץ, היא אינה יכולה להיות דרישה של הביטוח.

במקרה והאזעקה תקולה, הייתי ממליץ אם כך, להתעדכן בדרישות המיגון בפוליסה שלך, ולהתקין במקום האזעקה מע' שלטי נוחות+מיגון נגד גניבה לפי הדרישה בפוליסה.

אזעקה קולית ממילא אינה יעילה לכלום (חוץ מלעצבן שכנים שמנסים לישון).

בכל מקרה, לשאלתך לאן לגשת- מי שנותן שירות לסוג האזעקה שלך, יתקן את התקלה הרבה יותר בזול מהמוסך מורשה היבואן.

מי נותן שירות ואיזה אזעקה יש לך? תעדכן שנתון רכב,תצלם את השלט ונגיד לך...

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

גולף שנת 2003

שקניתי רכב קיבלתי שני שלטים

הראשון משתמש יום יום

והשני באה עם מפתח רזרבה + פלסטיק לשכפול מפתח

בנוסף היה גם ברכב מותקן קודן שלא עבד ולא השתמתי בו. סתם היה ליופי כדי להרחיק אולי גנבים....

IMG_3529.jpg

IMG_3530.jpg

פורסם

לצערי, אינני איש בשורות.

מדובר באזעקת VEGA VSP3 שהותקנה ע"י רדיו מילאנו עבור צ'מפיון מוטורס.

חוץ מלגשת אליהם, (לרדיו מילאנו) מה שאתה יכול לעשות, זה רק לגשת למתקין אחר, שיחליף את כל המערכת.

בכל מקרה, זו אינה מערכת מקורית מהיצרן, אלא מערכת שהותקנה בארץ.

עם כל הכבוד למתקינים של רדיו מילאנו, (ובאמת שיש כבוד), תוכל למצוא מערכת שלטי נוחות איכותית, מותקנת בצורה מקצועית ברכבך בפחות ממחיר התיקון שהם ידרשו.

* היה פעם בחור מכרמיאל בשם שרון שהיה מתעסק עם חלקי חילוף לאזעקות VEGA.

(לא כתבת מאיפה אתה, אז אולי זה מעניין אותך. חפש בגוגל "שרון מערכות" , אם כן)

למרות שאני לא רואה סיבה להשקיע בהחייאת הפגר. זו אזעקה נחותה בכל פרמטר.

עדיפה אזעקה סינית חדשה על פניה.

דא"ג- השלט בתמונה הימנית זה שלט VEGA מקורי (מדגם חדש יותר) ששוחזר ושוכפל לאזעקה שלך כשאחיו התאום של זה מהתמונה השמאלית אבד

פורסם

אזעקה פשוטה לניטרול כל אדם שמתעסק האזעקות יכול לנטרל אותה ואני ממליץ בתור אחד שיש לו פולקסואגן אפשר להתקין אזעקת ביפר של רב בריח גם נוח וגם לא מעיר שכנים. בקשר לנעילה אם בעזרת מפתח אתה כן מצליח לסגור את כל הדלתות אז הבעיה נובעת מהאזעקה אם לא יש בעיה במוח המקורי של נעילה מרכזית ברכב.

DROZD

פורסם

הבעיה בנעילה המרכזית חד משמעית לא קשורה לאזעקה.

השואל טוען שיש דלת אחת שכן ננעלת ואחרת לא.

בהתחשב בשיטת חיבור הטריגר לאזעקה הזו (טריגר בודד) ובהינתן העובדה שבגולף (כמו ברוב הVAGיות) מדובר בנעילה פניאומטית ולא חשמלית, הבעיה בנעילה היא צינור וואקום פגום או אקטואטור דולף/תקוע.

אגב, יש משהו יותר מגניב מהביפר של רב-בריח:

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-26439-%D7%A7%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%94-%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%96%D7%A2%D7%A7%D7%94.aspx

היתרון הבולט-תדע אם מישהו נגע לך ברכב גם כשאתה בחו"ל.

מה תעשה עם זה? זו כבר שאלה מצויינת.

• תוכן חדש...