Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לתאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי על הבוקר נסעתי למכללה לפניי היה רכב מיצובישי לנסר בזמן שעשינו פנייה ימינה הנהגת של הרכב בלמה בפתאומיות כי ראתה מכוניות בנתיב השני ליד.. אני נכנסתי בא מאחורה כתוצאה מכך אני יודע שזו אשמתי שלא שמרתימרחק אבל גם אשמתה שנלחצה ובלמה בחזקה בזמן פנייה ללא סיבה. הנזק לא היה כזה גדול אני כבר הלכתי למוסך והרכב בטיפול...

עכשיו לשאלה באותו הרגע לא החלפנו פרטים רק טלפונים ומספרי רכב ועכשיו האשה צלצלה אליי ובקשה פרטים השאלה שלי אם היא יכולה לגרום לעצמה נזק יותר גדול ממה שקרה לה שלה כמעט ולא נגרם נזק רובו היה אצלי?

תודה על העזרה

סובארו פשע 1983 דגם אמריקאי קופה

פורסם

יכל להיות שהרכב סטה לכיוונה?

יכל להיות שהבחור על יד איבד שליטה?

יכולות להיות עוד סיבות רבות, גם אתה ראית את הרכב השני,

יכל להיות שגם אתה היית נוהג כך,

לכן חשוב לשמור מרחק.

באשר לנזק, אם פגעת ברמאית, אז כן היא יכולה לנפח את הנזק,

אבל נצא מנקודת הנחה שהיא מבקשת פרטים כדי לתקן את הנזק שאתה ורכבך גרמתם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...