Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מפגש מצויין, מאוד מעניין הרבה שדרוגים ושינויים לטובה.

צריך להודות לתום על היוזמה והארגון המפגשים הטובים והמוצלחים.

מור לעלות תמונות!!

שבת שלום.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש למישהו תמונות?

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

שלום לכולם,

היה מפגש יחסית מצומצם אבל מאוד איכותי ומאוד נהנתי כרגיל! מזל טוב ליאן שלנו שחגג יומולדת!!

אני מבין מהתגובות שהיו אנשים שעזבו מוקדם יחסית ולא הספקנו לראות, חבל אנחנו שם עד שעות הערב.

בהחלט ממצא, כיף לפגוש את כל הוותיקים שלנו אני מאמין שהיינו בהרכב מלא אם לא שכחתי מישהו.

ניפגש במפגש הבא!

תמונות:

https://picasaweb.google.com/107725512186560380148/24212

פורסם

fe327e174a6637fcbdd1086647cc2e9e.jpg

לפני שאתם לוחצים על הקישור תחשבו פעמיים כי זה מגיע לאתר אם קצת תמונות של בחורות מסביב לכן +18

לא קשור למפגש אבל מעלה חיוך על הפנים.

חבל שהמוצרים שלהם לא מעלים כזה חיוך ;)

אגב הכיתוב למטה אומר "יקשט כל תא מטען" כמה נכון :rofl:

פורסם

יוני,

זה הL4? (אפרופו חזון אחרית הימים, יונילה שלנו עם HAT??? :shock::shock::shock:) הוא כבר מותקן אני מבין.

איך זה נשמע לך לבינתיים?

תן חוות דעת ראשונית אם אפשר.

:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדיין מוקדם כי הכל פרוביזורי אבל בהחלט טוב.

אבל מבלי לפגוע,זו לא חוכמה כי אצל יוני כל אחד נשמע טוב! :-D

אבל אני שותף לתחושתו של יוני שיוכל להפיק ממנו את המירב גם בגלל שיוני אינו עובד עם פרוססור.

פורסם

המיד הזה באמת היה נראה לי מוכר דרך הגריל

L4? יוני?:) תתחדש

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מת פעם אחת לדעת מה ההבדל בין DAC של פרוססור לבין DAC של HU של יוני.

אני מת פעם אחת לדעת מה ההבדל בין DSP של פרוססור כזה או אחר לבין DSP בHU של יוני (או שהוא לא משתמש בכלל בשום TC שום איקולציה ושום קרוסאובר דיגיטלי ואז אני יכול להתחיל לתאר לעצמי מה גורם לו להתחבר יותר לסאונד שהוא מקבל על מקור וציוד אנלוגי בלבד).

כל הזמן הזה HAT נקטל כאן ללא רחמים אבל עכשיו כמובן שזה נשמע סוף הדרך בגלל שאין פרוססור בתמונה - אני חייב לשמוע את המערכת הזאת בהזדמנות הראשונה - מכמה סיבות:

1. הטוויטרים האלה של הסוני - סקסיים כל כך! לדעתי גם נשמעים לא פחות ממדהים.

2. יוני? L4?? יוני??? -> זו סיבה למסיבה אפילו אם הוא לא יאהב אותם :-P

3. להבין באמת למה יוני כל כך לא אוהב פרוססורים או מה מוצא חן בעיניו בסאונד נטול עיבוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יוני,

זה הL4? (אפרופו חזון אחרית הימים, יונילה שלנו עם HAT???

:shock::shock::shock:) הוא כבר מותקן אני מבין.

איך זה נשמע לך לבינתיים?

תן חוות דעת ראשונית אם אפשר.

:-P

תודה אליקו!

כן חברה המיד כבר מותקן ואני יכול להגיד בנתיים שבפוד האטום הישן שדחפתי (שהוא פחות מ-400CC) מהרכב הקודם ועוד בקיקים שהפוד והמידים תקועים בשני פרגים זה נשמע מדהים, עוד להתחשב בעובדה שאני עם הרמקולים האורגנלים של ההונדה בלי איטום, אני בעצמי עדין לא מאמין שזה נשמע מצויין.

אדי.

יש TC יש הכל הבמה מצויינת, אני לא יודע איך עשיתי את זה אבל בקיקים שלי הבמה מנגנת כאילו המידים נמצאים על הדשבורד, כמה אנשים מאוד אהבו את התוצאה הזמנית מהקיקים.

אני מקווה שכבר שבוע הבא אני יתחיל לעשות לפחות את הבניות למידים בגובה הדשבורד, ולאחר מיכן נתחיל איטום, להוציא את המיד מהדיפון ולעשות לו זווית לידית ההילוכים, ולהתחיל לכוון כמו שצריך.

אני העדכן ויעלה תמונות בקרוב של התהליך.

שיהיה לכולם שבוע טוב.

• תוכן חדש...